Hvordan fikser jeg feilkode & lsquo; WS-37403-7 & rsquo; på PlayStation 4?

PlayStation 4 er en av de mest populære spillkonsollene som er utviklet og distribuert av Sony Interactive Entertainment. Den har en spillerbase på mer enn 80 millioner mennesker på grunn av sin utrolige eksklusivitet og jevne spill. Ganske nylig har det vært mange rapporter om " WS-37403-7 " -feilen på PlayStation 4 som forhindrer brukeren i å logge på PS4-kontoen.

Hva forårsaker feilkoden “WS-37403-7” på PS4?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger som løste det for de fleste av våre brukere. Vi så også på årsakene til at dette problemet ble utløst, og opplistet dem som følger.

 • Maintenence Break: PS4 mottar tidvis oppdateringer fra Sony som inkluderer flere feilrettinger og nye funksjoner. Imidlertid, når disse oppdateringene slippes, gjennomgår serverne også en kort pause i vedlikehold, på grunn av hvilken tilkobling til PS4-nettverket kan forhindres midlertidig og feilen kan utløses.
 • Utdatert programvare: I noen tilfeller kan en PS4-oppdatering ha blitt utgitt, og konsollen din kan ikke ha blitt oppdatert på grunn av hvilken feilen blir utløst. PS4 må oppdateres til den nyeste programvaren for å kunne koble til og spille.
 • In-Correct DNS Configurations: Det er mulig at DNS-konfigurasjonene ikke har blitt angitt riktig på grunn av hvilke konsollen står overfor problemer mens den kobles til nettverket. Det er viktig at PS4 er i stand til å etablere en sikker og stabil forbindelse med serverne for at den skal fungere skikkelig.

Nå som du forstår problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de presenteres i.

Løsning 1: Endre DNS-konfigurasjoner

Det er viktig at de riktige DNS-konfigurasjonene er implementert i PS4-innstillingene. Noen ganger fungerer en viss DNS-konfigurasjon kanskje ikke med konsollen. Derfor vil vi i dette trinnet endre DNS-konfigurasjonen for å løse problemet. For det:

 1. Klikk på “ OK ” og velg “ Oppdater ”.
 2. Hvis konsollen fremdeles ikke er i stand til å logge på, naviger tilbake til hovedmenyen.
 3. Naviger til " Innstillinger " og velg " Nettverk ".
 4. Klikk på " Test Internett-tilkobling " og vent til testen er fullført.
 5. Forsikre deg om at resultatene “Få IP- adresse ” og “ Internett-tilkobling” er vellykkede.
 6. Nettverkspåloggingsalternativet kan vise “Mislyktes” eller feilkoden.
 7. Naviger tilbake til siden med nettverksinnstillinger.
 8. Velg “Set up Internet Connection ” og klikk på “ Custom ” alternativet.
 9. Velg “ Automatisk ” for innstillinger for IP-adresse og “ Ikke spesifiser” for DHCP- vertsnavn.
 10. Klikk på “ Manuell ” for DNS-innstillinger.
 11. Klikk på " Primær adresse " og skriv inn " 1.1.1.1 ".
 12. Klikk på “ Sekundær adresse ” og skriv inn “ 1.0.0.1 ”.
 13. Klikk på " Neste " og sjekk om det løser problemet.

Løsning 2: Oppdatering av PlayStation

I noen tilfeller kan en oppdatering for konsollen ha blitt utgitt under en økt, og konsollen din blir kanskje ikke oppdatert til den nyeste programvareversjonen. Hvis konsollen ikke er oppdatert, kan det oppstå problemer når du kobler til nettverket. Derfor, i dette trinnet, oppdaterer vi konsollen til den nyeste versjonen manuelt.

 1. Slå av PS4 fra innstillingene.
 2. Trykk og hold inne " Av / på " -knappen på konsollen til du hører " To " pip fra den.
 3. Konsollen viser " Koble til Dualshock 4 ved hjelp av en USB-kabel og trykk på PS " -knappen.
 4. Koble kontrolleren med en USB- kabel og trykk på “ PS ” -knappen.
 5. Klikk på " Oppdater systemprogramvare " og velg " Oppdater ved hjelp av Internett " -knappen.
 6. Klikk på " Neste " hvis en systemoppdatering er tilgjengelig.
 7. Når oppdateringen er installert, naviger tilbake og velg alternativet “ Start PS4 på nytt ”.
 8. Sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Logg på nytt i systemet

Hvis ingen av metodene ovenfor fungerer, er det verdt å logge på PS4 igjen. Hver gang du er logget på konsollen og nettverket, er det mange midlertidige konfigurasjoner som lagres mot kontoen din. Dette inkluderer hurtigbuffer, kontoinformasjon, registreringer og så videre.

Hvis noen av disse dataene er korrupte eller ikke fungerer som de skal, kan du oppleve feilmeldingen. En enkel løsning rundt dette er å logge på systemet på nytt. Forsikre deg om at du angir riktig legitimasjon, og etter omstart, sjekk om problemet er løst.

Løsning 4: Kontrollere PS4-servere

En annen siste ting å prøve er å sjekke om PS4-spillserverne fungerer som forventet. Alle servere får nedetid enten på grunn av vedlikehold eller når de krasjer uventet. Hvis serverne er nede, er det et veldig midlertidig problem og forsvinner vanligvis etter et par timer. Du kan sjekke PSN-serverstatus for å være sikker. Ta også en titt på fora og se om andre brukere rapporterer det samme.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det