Slik løser du Netflix-feilkoder M7083-2107, C7111-1931 og M7111-1101

Feilkodene ' M7083-21, C7111-1931 og M7111-1101 ' oppstår under streaming av videoer i Netflix når det er problemer med avspilling i nettleseren din. Problemer i avspilling kan oppstå på grunn av flere forskjellige årsaker, alt fra problemer i nettlesere til brannmurer / proxyer.

Netflix Error CodeM7111-1101 i Google Chrome

Disse feilene, som andre, er også offisielt dokumentert av Netflix på deres nettside. Det er noen tilfeller der brukere kan oppleve disse feilkodene når Netflix-serveren er nede i backend. Selv om disse tilfellene er sjeldne, skjer de en gang i blant.

Hva forårsaker feilkodene M7083-21, C7111-1931 og M7111-1101 i Netflix?

Disse feilmeldingene er forårsaket av tilfeldige årsaker som nevnt tidligere. Noen av disse årsakene er:

 • Dårlige nettlesingsdata lagret i nettleseren din. Netflix er avhengig av informasjonskapsler og hurtigbuffer for å lagre og få tilgang til data. Hvis noen av disse inneholder dårlige data, kan det oppstå feilmeldinger.
 • Nettleseren din er ikke oppdatert til den siste versjonen. Netflix bruker de nyeste webteknologiene, og hvis nettleseren og plattformen ikke er synkronisert, vil feil bli indusert.
 • Din hjemmenettverk må startes på nytt, og IP-konfigurasjoner kan trenge forfriskende.

Før du fortsetter med løsningene, må du sørge for at du har en god internettforbindelse med administratorrettigheter på datamaskinen din.

Løsning 1: Kontrollerer serverstatus

Som nevnt tidligere, kan du oppleve disse feilmeldingene hvis serveren har feil på slutten av Netflix. Dette skjer sjelden ettersom nedetidsposten til Netflix er ganske bra, men kan skje en gang i blant.

Før du feilsøker mer på datamaskinen din, bør du sjekke forskjellige tråder på internett og sjekke den offisielle Twitter-kontoen til Netflix for å se om problemet er offisielt anerkjent. Du kan også se nedetidssiden til Netflix for å se om serverne er online.

Løsning 2: Tilbakestille nettleserkonfigurasjoner og fjerne brukerprofilen

Midlertidig informasjon lagret av nettleseren på harddisken din kan forårsake et problem hvis dataene ikke stemmer eller har blitt ødelagt. Årsakene til at disse dataene kan gå dårlig er så mange at det ikke er mulig å oppføre dem her.

Administrer personer (profiler) - Google Chrome

Du bør også fjerne brukerprofilen din fra Chrome og prøve å bruke Netflix ved hjelp av standardinnstillingene. Brukerprofiler lagrer forskjellig type informasjon i henhold til vaner og data, og kan prøve å optimalisere opplevelsen din. Hvis noen av dem inneholder informasjon som ikke passer bra med Netflix, vil du motta feilmeldingene som diskuteres.

Du kan følge trinnene som er oppført i artikkelen Slik løser du Netflix-feil M7703-1003.

Løsning 3: Start hjemmenettverket på nytt

En annen ting du kan prøve er å tilbakestille hjemmenettverket og prøve å koble til det på riktig måte igjen. Dette vil hjelpe til med å initialisere IP-konfigurasjonene på nytt og løse eventuelle nettverksfeil (hvis noen). Vi glemmer nettverket ditt, og prøv å koble til det igjen etter at du har startet det på nytt. Forsikre deg om at du har nettverksinformasjonen din tilgjengelig.

 1. Åpne det tilkoblede nettverket ditt, høyreklikk på det og velg Glem .
 2. Når du har slettet nettverket fra datamaskinen, må du slå den av. Gå nå mot ruteren, koble den fra hovedstrømforsyningen og vent i rundt 5 minutter.
Slå av ruteren
 1. Nå kan du koble til / slå på strømforsyningen til datamaskinen og ruteren, og la dem starte. Når ruteren lyser igjen, kobler du til nettverket ved å skrive inn passordet.
 2. Når du er koblet til internett, kan du prøve å få tilgang til Netflix igjen og se om feilmeldingene er løst.

Merk: Du kan også prøve å bruke andre Internett-leverandører / nettverk og prøve å få tilgang til Netflix derfra. Prøv også en annen datamaskin. Dette vil hjelpe deg med å diagnostisere hvor problemet ligger.

I tillegg til metodene ovenfor kan du også prøve:

 • Logge av Netflix og logge på igjen. Dette vil oppdatere plattformen.
 • Bruke en alternativ nettleser . Prøv mer populære nettlesere som Chrome hvis du bruker andre.
 • Forsikre deg om at Chrome er oppdatert til den siste versjonen.
 • Endring av innstillingen til DNS for å skaffe DNS-serveradresser automatisk .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det