Ikke sulte Cheats 2020

Don't Starve er et eventyrspill lansert i 2013. Det er utviklet av Klei Entertainment. Spillet er ganske utfordrende og stimulerer spillerne til å tenke fremover og ut av boksen. Som hvert spill er det jukser utviklet for Don't Starve også.

Mange av dere vil ha en misforståelse om at det kreves ekstra programvare for å spille dette spillet med cheats aktivert. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Alt du trenger å gjøre er å aktivere alternativet Console og senere i spillet, kan du bruke konsollen til å skrive juks og bruke dem. Vi anbefaler alltid å ikke laste ned og installere programmer som hevder å aktivere juks på spillet ditt. Bare følg trinnene som er oppført nedenfor.

  1. Klikk på Start-knappen og søk etter " Klei " i dialogboksen .
  2. Klikk på mappen som kommer tilbake i søkeresultatene. Her finner du spillene som er installert på datamaskinen din utviklet av Klei Entertainment. Klikk på mappen som sier “ Ikke sulte ”.
  3. Når du har åpnet mappen, finner du en konfigurasjonsfil som heter " Innstillinger ". Åpne den.

  1. Når du har åpnet konfigurasjonsfilen, åpnes den i notisblokk. Den vil bestå av viktige data som spillet bruker som referanse for innstillingene. Bla gjennom linjene til du finner den som sier “ ENABLECONSOLE ”.

  1. Denne linjen brukes til å aktivere konsoll som du kan bruke til å skrive inn jukser i spillet. For å aktivere det, må du sørge for at linjen ser ut som denne “ ENABLECONSOLE = true ”.

  1. Start Ikke sulte ved hjelp av bæreraketten. Når du er i spillet, trykk på “~” -tasten. Dette er standard nøkkel sett for å få opp konsollvinduet. Du kan endre denne hurtigtasten når som helst gjennom innstillinger.

  1. Når konsollen er oppe, kan du skrive alle jukser og trykke Enter for at den skal gjelde. Slik som å skrive “ c_godmode () ” aktiverer gudmodus og øker hastigheten din og gjør deg usårbar.

  1. Nedenfor er et antall cheats du kan bruke til forskjellige formål.

Alle skjemaer tilgjengelig

GetPlayer (). Components.builder: GiveAllRecipes ()

Etter at du har trykket på enter og klikk på et hvilket som helst element i varelageret ditt, vil du være i stand til å konstruere varer uten å ha behov for det faktiske materialet. Dette er veldig nyttig når du er for lat til å gå og dyrke etter ingredienser / ting.

Stopper sult

GetPlayer.components.sanity: SetMax (500)

Etter å ha trykket på Enter vil du få maksimal sunn fornuft på et øyeblikk. Imidlertid, hvis du allerede har begynt å få symptomer på grunn av tilregnelighet, kan dette jukset ikke fungere.

Maksimum treningsnivå

GetPlayer.components.health:SetMax(300)

Ved å bruke dette jukset vil du få din maksimale HP etterfylt på et øyeblikk. Veldig nyttig etter kamper når du har mistet mye av helsen din.

Avdekke hele kartet

minimap = TheSim: FindFirstEntityWithTag (“minimap”)

Etter å ha trykket på Enter, må du få tilgang til konsollen igjen og skrive

minimap.MiniMap: ShowArea (0,0,0,1000)

Etter at denne kommandoen er utført, vil hele kartet være synlig.

Gud-modus

Det er en annen kommando tilgjengelig for Gud-modus hvis den tidligere ikke fungerte. Du må skrive:

GetPlayer (). Components.health.SetInvincible (true)

Dette bør aktivere Gud-modus og gi deg alle fordelene relatert. Hvis du vil deaktivere det, er det bare å skrive false i stedet for true like

GetPlayer (). Components.health.SetInvincible (false)

Normal sunnhet

En annen kommando som kan hjelpe deg med å gjenopprette sunnheten mens du spiller Don't Starve, er kommandoen som er oppført som følger.

GetPlayer (). Components.sanity: SetMax (500)

Endre skademultiplikator

Du kan også øke skademultiplikatoren til karakteren din i spillet ved å bruke følgende kommando.

GetPlayer (). Components.combat.damagemultiplier = verdi

Gjenopplive en spiller

I noen tilfeller kan du også velge å gjenopplive en spiller ved hjelp av følgende kommando.

AllPlayers [number]: PushEvent ('respawnfromghost')

Og du vil være god å gå. Godt spill.

Merk:  Du kan også være interessert i overlevelsesguider å følge i løpet av vinteren i Don't Hunger.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det