Fix: LG V10 bootloop

LG har en lang og smertefull historie med oppstartsløyfeproblemet. Jeg kan ikke tenke meg en annen produsent som innrømmet å ha dette problemet på så mange forskjellige modeller. Tilbake i 2016 innrømmet selskapet at det er et problem med LG G4 og begynte å tilby reparasjoner og erstatninger etter høy avkastning.

Det er til og med en gruppesøksmål mot den sørkoreanske giganten av LG G4 og LG V10-eiere. Problemet er at LG V10s arkitektur er merkelig lik den defekte G4, noe som fører til de samme problemer med overoppheting som plaget eldre LG-modeller. Den "gode nyheten" er at oppstartsløkkene eller tilfeldige omstart kan være forårsaket av en programvarefeil eller fastvarefeil, som er mye lettere å fikse enn maskinvarefeil.

Jeg kommer ikke til å sukkerbelegge det, det er stor sjanse for at LG V10 kan lide av et varmeproblem. Det er en designfeil på både LG V10 og G4 som gjør at hovedkortet ikke tåler varmen som genereres av CPU. Dette skjer fordi prosessoren på begge modellene er utilstrekkelig loddet til hovedkortet.

Vanlige tegn på at telefonen din lider av overoppheting er tilfeldige frysninger, nedgangstider og tilfeldige omstart. De fleste brukere har rapportert at enheten føltes stadig varmere og at tilfeldige omstart vokste i frekvens til den endelig krasjet i en oppstartsløyfe.

Uansett om enheten har disse symptomene eller ikke, er det rettelser du kan prøve før du sender telefonen til en sertifisert tekniker. Hvis du er desperat nok, er det noen bisarre midlertidige reparasjoner som kan tillate deg å holde telefonen i live til du klarer å lage en sikkerhetskopi.

Med dette i bakhodet har jeg laget en hovedveiledning for reparasjoner som kan løse problemet med LG V10-oppstartsløyfen. Avhengig av hvor alvorlig problemet ditt er, kan det hende at noen av metodene som er presentert nedenfor ikke gjelder for enheten din. Imidlertid vil jeg anbefale deg å starte med den første metoden og jobbe deg ned til du finner en metode som løser problemet ditt.

Metode 1: Tømme kondensatorene

Noen brukere har rapportert at utladning av elektrisitetskondensatorene var nok til å komme seg ut av oppstartsløyfen. Husk at hvis telefonen din lider av et oppvarmingsproblem, vil dette ikke fungere mesteparten av tiden. Men likevel er det verdt å prøve:

 1. Sørg for at LG V10 er slått helt av.
 2. Stikk tommelen rett under mikro-USB-porten for å lirke opp dekselet.
 3. Fjern batteriet fra enheten.
 4. Hold av / på -knappen i godt 30 - 40 sekunder, slik at gjenværende strøm blir utladet fra de interne komponentene.
 5. Sett inn batteriet på nytt og sett bakdekselet tilbake.
 6. Slå på enheten og se om den kommer forbi oppstartsløyfen.

Metode 2: Myk tilbakestilling med maskinvarenøkler

Hvis den første metoden ikke fungerte, la oss prøve med en simulert fjerning av batteriet. Hvis enheten din er frossen eller ikke svarer, kan dette bare gjøre susen. Slik gjør du:

 1. Forsikre deg om at enheten er slått på.
 2. Trykk og hold volum ned-tasten +   strømknappen .

 3. Slipp begge knappene når enheten tilbakestilles. Det kan ta opptil 45 sekunder.
 4. Hvis den ikke kommer forbi startskjermbildet, flytt over til metode 3 .

Metode 3: Oppstart i sikkermodus

Sikker modus vil starte opp enheten din med tredjepartsapplikasjoner deaktivert. Dette vil gjøre det mulig for oss å se om en app du nylig har installert, forårsaker en programvarekonflikt.

Selv i tilfelle telefonen lider av et oppvarmingsproblem, bruker den færre ressurser enn i normal modus. Dette kan bare gi deg nok tid til å lage en sikkerhetskopi av dine personlige data, slik at du ikke mister noe hvis du bestemmer deg for å foreta en Master Reset . Slik starter du opp i sikkermodusLG V10 :

 1. Forsikre deg om at enheten er slått helt av.
 2. Trykk og hold inne av / på-knappen .
 3. Når du ser LGs "Life's good" -logo, slipper du av / på-knappen .

 4. Rett etter at du slipper av / på-knappen , trykk og hold nede Volum ned- tasten .
 5. Når telefonen er startet på nytt, kan du trygt slippe Volum ned- tasten .
 6. Du kan bekrefte at telefonen er i sikkermodus ved å sjekke om sikkermodusikonet er til stede i nedre venstre hjørne av skjermen.

 7. Hvis du klarte å komme forbi oppstartsløyfen, går du rett til Apper> Innstillinger og klikker på Listevisning .

 8. Bla ned til Personal- fanen og trykk på Backup & reset .
 9. Derfra trykker du på  Sikkerhetskopier data.

Hvis du klarte å lage sikkerhetskopien, fortsett å surfe på telefonen mens du er i sikkermodus for å se om den starter på nytt i oppstartsløyfen. Hvis den ikke starter på nytt, følg opp med metode 4 . Hvis den går tilbake til oppstartsløyfen, hopper du rett til metode 5 .

For å avslutte Sikkermodus, trykk og hold inne strømknappen. Når ledeteksten vises, trykk på Start på nytt. Telefonen din skal deretter starte på nytt i normal modus.

Metode 4: Fjerne programvarekonflikten

Hvis telefonen din fungerer normalt i sikkermodus, er det stor sjanse for at du har å gjøre med en programvarekonflikt. Det er ikke så uvanlig at noen apper har bakgrunnsprosesser som vil overvelde enhetens ressurser og få den til å fryse eller starte på nytt. Vi kan fjerne potensielle skyldige ved å starte opp i sikkermodus og avinstallere nylige apper systematisk. Dette er hvordan:

 1. Forsikre deg om at telefonen starter opp i sikkermodus . Hvis du ikke allerede er i sikkermodus , følg metode 3.
 2. I apper- fanen, gå til  Innstillinger og trykk på Rediger / avinstaller apper.
 3. Tenk på hvilke apper du installerte rundt perioden telefonen startet oppstart looping.
 4. For å avinstallere en app, trykk på den og trykk Avinstaller . Trykk på Ja for å bekrefte.
 5. Avinstaller alle appene du tror kan være ansvarlige for programvarekonflikten.
 6. Når du er ferdig, holder du av / på-knappen og klikker på Startnytt for å starte opp i normal modus.

Metode 5: Master reset via maskinvarenøkler

Dette er metoden med høyest suksessrate. Hvis problemet ditt ikke er relatert til overdreven oppvarming, løser det oppstartsløyfeproblemet mesteparten av tiden. Men før vi går gjennom hele prosessen, vær oppmerksom på at en tilbakestilling av hovedmenyen vil tilbakestille telefonen til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.

Dette betyr tap av alle dine personlige data på intern lagring. Dette inkluderer bilder, videoer, kontakter, apper og lydfiler. Hvis du har dine personlige filer på SD-kortet, er dataene dine trygge for sletting. Slik mestrer du tilbakestillingen av LG V10:

 1. Forsikre deg om at du har en sikkerhetskopi på plass. Hvis du ikke har en, følg metode 3 .
 2. Slå av enheten helt.
 3. Trykk og hold inne av / på-knappen og volum ned-knappen . Hold dem nede.
 4. Når du ser LG-logoen, slipper du av / på-knappen kort før du holder den igjen mens du fortsetter å holde nede Volum ned- knappen.
 5. Når du ser skjermbildet for tilbakestilling av fabrikkinnstillinger , slipper du begge knappene.
 6. Bruk volumtastene til å markere Ja .

 7. Trykk på av / på-knappen for å bekrefte.
 8. Bruk Volum ned-knappen for å markere Ja når du blir bedt om å " Slette alle brukerdata og gjenopprette standardinnstillinger ".
 9. Trykk på av / på-knappen igjen for å starte master reset.
 10. Hele prosessen kan ta opptil 10 minutter. Enheten starter automatisk på slutten av den.

Metode 6: Installer noen få kjølerister

I tilfelle telefonen din fortsatt starter opp etter at du har fulgt alle metodene ovenfor, er det nesten sikkert problemet oppstår fordi noen viktige komponenter overopphetes. Det er noen måter å gå videre herfra. Du sender den enten inn til erstatning hvis du er under en levedyktig garanti, du sender den til en sertifisert tekniker for reparasjon, eller du prøver å fikse det selv.

Hvis du velger det sistnevnte alternativet, har du kanskje flaks. Mange brukere som lider av dette problemet, klarte å kvitte seg med oppstartsløyfen ved å installere en serie varmeavleder som er designet for å holde prosessoren kjøligere.

Hele prosessen er ganske lang og kjedelig, og det innebærer å fjerne hovedkortet helt fra den strukturelle rammen for å kunne påføre varmeelementene. For ikke å nevne at du trenger å kjøpe nødvendige verktøy og nødvendig materiale - alt koster under $ 50. Hvis du bestemmer deg for å gjøre det, er det en nyttig video med alle nødvendige trinn du må ta.

Ting som kan fungere (sannsynligvis ikke)

Jeg har tenkt lenge og hardt om jeg til og med skulle nevne disse. Jeg bestemte meg for å skrive om det siden jeg har lest mange innlegg fra brukere som klarte å komme forbi oppstartsløyfen midlertidig i et par timer.

Advarsel! Hvis du er under garanti, må du ikke prøve følgende løsninger. De er ment for folk som ikke kan be om en erstatning eller ikke trenger enheten nok til å betale for en reparasjon. Det meste du kan håpe på er å holde enheten i live lenge nok til å lage en sikkerhetskopi og lagre dine personlige filer.

Langt den vanligste løsningen jeg har opplevd som gjør at LG V10 kommer forbi oppstartsløyfen, er å plassere den i en fryser i 15-20 minutter. Jeg vet at det høres gal ut, men noen brukere klarte å komme seg forbi oppstartsløyfen og lagre deres personlige data før den begynte å løpe igjen. Hvis du vil prøve det selv, må du ta ut batteriet og legge telefonen i en container for å sikre at den ikke blir våt.

Den neste spesielle løsningen når det gjelder popularitet er å sikkerhetskopiere telefonen i en ovn i et par minutter. Jeg vet at det høres gal ut, men det er noen vitenskapelig forklaring bak dette. Varme får ting til å utvide seg, og de fleste av LGs problemer med boot looping er forårsaket av løs kontakt mellom komponenter. Hvis det blir varmt nok, kan det bare holde på til du klarer å sikkerhetskopiere dataene dine. Her er litt mer forskningsmateriale.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det