Korriger: Validering av Steam-filer fast ved 0

Steam er en spillbutikkplattform som gir brukerne nesten alle de nyeste spillene så snart de er utgitt for å bli lastet ned digitalt. Plattformen brukes av nesten alle spillere og er ganske populær for sin regionale støtte og priser.

Imidlertid har ganske nylig mange rapporter kommet inn om Steam-klienten som satt fast på 0 prosent mens de prøvde å validere spillfiler. Brukere trenger ofte å bekrefte spillfilene sine, og i denne feilen sitter dampen fast på 0% når prosessen startes og forblir der uavhengig av tid som brukes.

Hva hindrer valideringsprosessen i å fullføres?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, undersøkte vi problemet og utviklet et sett med løsninger som løste problemet for de fleste av våre brukere. Vi laget også en liste over årsakene til at feilen ble utløst, og den vises nedenfor.

 • Feil / feil: Det er mulig at dampklienten opplevde en feil eller en feil og ikke kan fortsette valideringsprosessen. Det er mange feil og generelle feil i Steam-klienten som ofte forårsaker dette problemet.
 • Spillfiler: Hvis spillfilene er låst eller flyttet til en annen katalog, kan dette problemet oppstå og dermed hindre klienten i å validere spillfiler.
 • Cache: Steam lagrer cache-filer for å redusere appens lastetid og gjøre opplevelsen bedre for brukerne, men denne cachen kan bli ødelagt over tid og forårsake problemer med valideringsprosessen.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse løsningene i den spesifikke rekkefølgen de leveres i for å unngå konflikter.

Løsning 1: Start applikasjonen på nytt

Når du støter på feilen de mest grunnleggende feilsøkingstrinn er å prøve å starte den Steam -klienten etter helt lukke det gjennom oppgaven leder . Dette kan bidra til å initial den søknaden og kan fjerne eventuelle feil eller glitches som oppstår på grunn av klienten ikke å laste riktig.

Løsning 2: Slette nedlastingsbuffer

Steam lagrer hurtigbufferfiler for å redusere appens lastetid og gjøre opplevelsen bedre for brukerne, men denne hurtigbufferen kan bli ødelagt over tid og forårsake problemer med valideringsprosessen. Derfor vil vi i dette trinnet rydde nedlastingsbufferen for spillet. For det:

 1. Åpne den Steam -klienten og logg inn på kontoen din.
 2. Klikk på “ Steam ” på toppen venstre hjørne og velg “ Settings ” fra dropdown .
 3. VelgDownloads ” fra ruten til venstre og klikk på “ Clear Last ned Cache ” alternativet.
 4. Klienten vil vise en advarsel om at dampen vil startes på nytt, og du må logge igjen , klikk på “ OK ” når denne meldingen vises.
 5. Prøv å validere filene nå, og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Endre region

Noen ganger hindrer en viss feil i dampklienten deg i å validere filene dine. I noen tilfeller ble denne feilen løst ved å endre regionen i dampinnstillingene. Derfor endrer vi nedlastingsområdet i dette trinnet. For det:

 1. Åpne dampklienten og logg inn på kontoen din.
 2. Klikk på “ Steam ” på toppen venstre hjørne og velg “ Settings ” fra dropdown .
 3. Klikk på " Nedlastinger " i venstre rute og velg rullegardinmenyen " Last ned region ".
 4. Velg et sted som er nær deg og start på nyttdampklienten.
 5. Prøv å validere filene dine og sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det