Slik sletter du profiler på Xbox 360

Å bruke en Xbox 360 uten en Xbox-profil er nesten umulig og anbefales ikke i det hele tatt. På en Xbox 360 er alle brukerens lagringsfiler for spillene, prestasjonene og vennene sine, blant en rekke andre ting, knyttet til Xbox-profilen. Hvis du vil at fremdriften din i spill skal lagres og være i stand til å få venner på Xbox Live, må du ha din Xbox-profil konfigurert til Xbox 360. Å sette opp en ny Xbox-profil er ganske enkelt og kan enkelt gjøres direkte fra konsoll. I mange tilfeller må Xbox 360-brukere imidlertid fjerne Xbox-profilene sine fra konsollene.

Du må kanskje slette Xbox-profilen din fra Xbox 360 fordi du blir kvitt konsollen eller oppgraderer til neste generasjon av Xbox - Xbox One, eller du kan til og med ønske å slette Xbox-profilen din for å fikse noen form for et problem med konsollen som å slette og deretter legge til Xbox-profilen på nytt er en vanlig løsning på et bredt utvalg av forskjellige Xbox-problemer. Heldigvis er det ganske enkelt å slette en Xbox-profil fra en Xbox 360, uten tvil enklere enn det faktisk er å legge til en ny Xbox-profil i en Xbox 360. Hvis du vil fjerne en Xbox-profil fra en Xbox 360-konsoll, er det her du trenger å gjøre:

  1. Naviger til Innstillinger- fanen i Xbox 360-hovedmenyen.
  2. Velg System ved å markere det og trykke A på kontrolleren for å navigere til systeminnstillingene til konsollen .
  3. Velg Storage ved å markere det og trykke A .
  4. Hvis du bruker eksterne lagringsmedier som eksterne harddisker med Xbox 360, velger du Alle enheter . Hvis du ikke bruker eksterne lagringsmedier med konsollen, velger du bare Harddisk .
  5. Marker Profiler og trykk A for å velge den.
  6. Du vil se en liste over alle Xbox-profilene som er programmert på konsollen. Se gjennom denne listen, finn og uthev Xbox-profilen du vil fjerne fra Xbox 360, og velg den.
  7. Velg Slett .
  8. I dette neste trinnet velger du Slett profil bare hvis du vil at konsollen bare skal slette den valgte profilen og la alle de lagrede spillene, filene og prestasjonene som er tilknyttet den uskadd, eller Slett profil og elementer hvis du ikke vil at konsollen ikke bare skal slette den valgte profilen, men kvitt deg også med alle filene, prestasjonene, lagrede spill og andre gjenstander knyttet til den. Å bestemme hvilket alternativ du vil bruke er ganske enkelt - hvis du tror du kanskje må legge til denne profilen på nytt på denne spesifikke Xbox 360-konsollen når som helst i fremtiden, velger du bare Slett profil barealternativet og la alt som er knyttet til det uskadd. Men hvis du er sikker på at du aldri trenger å legge til denne spesifikke Xbox-profilen på nytt i denne Xbox 360 i fremtiden, velger du ganske enkelt alternativet Slett profil og elementer for å rense konsollen for denne Xbox-profilen grundig.
  9. Når du har valgt, vil Xbox 360 fortsette og slette den valgte Xbox-profilen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det