Slik synkroniserer du en Wii-fjernkontroll

Mange mennesker som eier en Nintendo Wii og kjøpte en ny kontroller (fjernkontroll) til konsollen, får problemer når de setter opp den nye kontrolleren. Den nye fjernkontrollen vil bare ikke koble til via Bluetooth og kan derfor ikke brukes med Wii.

Hvis du eier en Nintendo Wii og har problemer med å konfigurere den nye fjernkontrollen, følger du trinnene nedenfor og ser om det hjelper deg å koble til kontrolleren.

//en-americas-support.nintendo.com/

Før du prøver løsningene, må du sørge for at sensorlinjen er sentrert enten på eller under TV-enheten. Og avstanden din fra TV-enheten skal være mellom 3 og 10 fot.

Forsikre deg om at det ikke er andre infrarøde lyskilder som forstyrrer sensorstangen. Du bør også fjerne radiofrekvenser som kan forstyrre fjernkontrollen og konsollen. Det vil være en god ide å slå av trådløst tilbehør som tastaturer, mus eller trådløse telefoner.

Løsning 1: Ta av batteridekselet

Slå først på Wii og vent til selve konsollen er klar. Ta av batteridekselet fra den nye kontrolleren. Rett etter det, trykk på synkroniseringsknappen på den nye kontrolleren til alle de blå lysdiodene på fronten lyser og blinker.

Se etter synkroniseringsknappen under SD-kortsporet på Wii-konsollen, og trykk på den. Hvis alt fungerte, slutter de blå lysdiodene på kontrolleren å blinke når kontrolleren til slutt er koblet til konsollen.

Hvis du fremdeles har problemer med å koble til kontrolleren din, følg løsning 2.

Løsning 2: Prøv nye batterier

Noen ganger kan svake batterier hindre kontrolleren i å synkronisere riktig med konsollen. Hvis du fulgte den forrige løsningen, men bare ikke kan den nye kontrolleren for å synkronisere, kan du prøve følgende metode. Kjøp nye batterier til den nye kontrolleren og bytt dem ut med de gamle batteriene. Når det er gjort, slå av konsollen og fjern deretter strømledningen til konsollen umiddelbart etter det. La ledningen være koblet fra i minst 30-60 sekunder, og koble den deretter til igjen. Vent deretter til konsollen er ferdig oppstart og er klar. Prøv nå å synkronisere den nye kontrolleren din igjen og gå gjennom løsning 1 igjen og følg alle trinnene som er nevnt.

Det går et rykte om at du må holde synkroniseringsknappen i kort tid. Dette ryktet er akkurat hva det er, et rykte, og det kreves ikke å holde synkroniseringsknappen. Hvis du følger alle trinnene som er nevnt, bør du få den nye kontrolleren til å synkronisere riktig med Wii-konsollen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det