Hvordan fikse Reddit Search fungerer ikke

Reddit er en av de mest brukte sosiale plattformene i verden som har begrepet tråder og emner. Den ble lansert for ikke lenge siden, men fikk enorm trekkraft over kort tid. Den bor i begrepet tråder og undertråder, og du kan finne informasjon om nesten hva som helst i forumet.

Reddit Search fungerer ikke

Til tross for bruken av plattformen og dens popularitet, kom vi imidlertid over flere forskjellige tilfeller der brukere ikke kunne bruke Reddit-søket til å søke etter tråder av alle emner. Det er flere varianter av problemet, hvor det i noen tilfeller vises delvise resultater, mens det i noen ikke vises noen resultater i det hele tatt. I denne løsningen vil vi gå gjennom alle årsakene til hvorfor dette problemet oppstår, og hva du kan gjøre for å løse problemet.

Hva forårsaker at Reddit Search ikke fungerer?

Etter å ha undersøkt problemet på egen hånd og kombinert resultatene fra brukersaker, kom vi til den konklusjonen at dette problemet har flere grunner til å oppstå. Noen av årsakene til at Reddit-søk kanskje ikke fungerer, er men ikke begrenset til:

 • Søkefilter er aktivert: Reddit har som standard et filter som filtrerer ut alt modent innhold fra resultatene. Du får ingen indikasjoner på at filteret er slått på, så du tror kanskje ingenting er galt, mens søkene dine kanskje bare gir filtrerte resultater.
 • Problem ved Reddits slutt: Vi kom også over flere tilfeller der problemet var med Reddits backend. Dette ble offisielt anerkjent av Reddit-ingeniører, og en løsning ble lansert snart.
 • Mindre tilpasning: Reddits søk er mindre tilpassbar, og du blir vanligvis returnert med begrensede resultater. Her kan du prøve andre søk som lar brukere søke i Reddit-fora med flere parametere.
 • Annonseblokkere : Annonseblokkere er kjent for å komme i konflikt med flere webapplikasjoner og moduler. Det er ikke noe unntak for Reddit Search også; vi konkluderte med å sjekke flere rapporter fra brukere som diagnostiserte at problemet faktisk var med annonseblokkeringen.

Før du begynner med løsningene, må du sørge for at du er logget på som administrator på datamaskinen din. Videre bør du lagre alt arbeidet ditt og ha legitimasjonen din tilgjengelig, da du blir bedt om å legge dem inn.

Løsning 1: Kontroller om det er problemer med backend

Før vi begynner med feilsøkingsprosessen, bør du sørge for at problemet ikke ligger hos Reddits backend. Det har vært flere tilfeller hvor enten Reddits søkemodul var nede eller at noen tjenester fra Reddit ikke fungerte som forventet. Her kan du navigere til Reddit-fora og sjekke om andre også opplever det samme problemet.

Du kan også navigere til den offisielle Reddit-siden og sjekke statusen. Hvis du ser en gul linje i gjeldende tid, betyr det vanligvis at det er noe problem på backend-serverne, og det er ingenting du kan gjøre bortsett fra å vente.

Løsning 2: Deaktivering av annonseblokkere

Annonseblokkere forbedrer på en eller annen måte din nettleseropplevelse ved å fjerne alle annonsene du ser på datamaskinen din. De har en innebygd mekanisme som avskjærer all trafikken og videreformidler den filtrerte versjonen med fjernede annonser. Selv om utvidelser som disse kan forbedre opplevelsen din, er det tilfeller der de forårsaker problemer som Reddit Search ikke fungerer.

For å sjekke nettleserutvidelsene dine på Chrome, skriv inn “ chrome: // extensions ” i adressefeltet og trykk Enter. Du kan deaktivere utvidelsen av annonse-blokkering ved å fjerne merket for "aktiver" -alternativet . Dette vil automatisk deaktivere utvidelsen fra å gjøre noen endringer i brukergrensesnittet ditt. Start nettleseren på nytt og sjekk om søkemekanismen fungerer som den skal.

Merk: Prøv å deaktivere alle utvidelser. Dette kan hjelpe til med feilsøking hvis et spesifikt program forårsaker problemet.

Løsning 3: Deaktivering av søkefilter

Reddit bruker automatisk et søkefilter på kontoen din som tar ut NSFW (Not Safe For Work) innhold. Så når du søker på Reddit, vil disse innleggene automatisk bli tatt ut av søkeresultatene, og du kan kanskje ikke se dem. Det morsomme er at dette alternativet er skjult i profilinnstillingene dine, og at en vanlig bruker ikke vet at søket hans blir filtrert i det hele tatt. Nedenfor er metoden for hvordan du deaktiverer søkefilteret.

 1. Naviger til Reddit hjemmeside og klikke med profilbildet til stede på øvre høyre side av skjermen og klikker på Brukerinnstillinger .
 2. Når inne innstillingene, klikk på feed innstillinger kategorien stede og kontrollere følgende alternativ:
  Vokseninnhold 
 3. Du har også muligheten til å uskarpe søkeresultatene hvis de er NSFW. Lagre endringer og avslutt.
 4. Last nå nettstedet på nytt, og prøv å søke. Sjekk om problemet er løst.

Løsning 4: Bruke en alternativ søkemotor

Det er mange andre uavhengige nettsteder som lar brukerne søke i Reddit-fora ved hjelp av avanserte parametere, og de gir flere resultater enn den vanlige søkefunksjonaliteten i forumene. Ulempen er at disse nettstedene en gang kan slutte å jobbe med bisarre problemer, og hvis Reddit forbedrer søkealgoritmen sin, må de også oppdateres. Du kan bruke denne løsningen hvis alle andre metoder ikke fungerer for deg.

Merk: Appuals er ikke tilknyttet noen tredjeparts nettsteder overhodet. Nettstedene som er nevnt er kun til brukerens informasjon.

 1. Naviger til Redditsearch.io i nettleseren din.
 2. Nå kan du legge til søkeordet og også andre parametere som du vil angi (se bildet ovenfor).
 3. Søkeresultatene vil bli fylt ut nedenfor med alle trådene som inneholder nøkkelordet med tanke på parametrene du skrev inn.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det