Fallout 3 Windows 10 Guide (Crash and Mods)

Mange brukere rapporterer at de står overfor et kompatibilitetsproblem når de prøver å kjøre Fallout 3 på Windows 10. Det bør bemerkes at Fallout 3 ikke var designet for Windows 10, Fallout 4 er. Likevel er det mange trinn du kan utføre for å få det i gang. Vi har listet opp metoden nedenfor. Vennligst avstå fra å hoppe over noe trinn.

Unngå hyppige spillkrasj

 1. Vi antar at du allerede har installasjonsfilen til Fallout 3 for hånden. Installer Fallout 3 normalt i C-stasjonen. Etter installasjonen start Fallout 3 og trykk på Play-ikonet.

 1. Hvis spillet krasjer når du klikker på play, bør du oppdatere Games for Windows Live herfra. Etter oppdatering hvis du fremdeles ikke klarer å trykke PLAY, klikker du på ALTERNATIVER i Fallout 3-menyen og stiller oppløsningen til skrivebordsoppløsningen. Hvis du fremdeles ikke klarer å trykke PLAY, følg trinn 3, ellers fortsett til trinn 4.
 2. Trykk på Windows + R-knappen og skriv inn " C: \ Users \ ABC \ Documents \ My Games \ Fallout 3 " i dialogboksen . I dette heter PC-en vår ABC. Du bør skrive inn ditt eget systems navn når du utfører denne kommandoen.

Hvis du har problemer med å navigere til stedet gjennom Kjør-applikasjonen, kan du bla gjennom File Explorer og nå til den angitte plasseringen.

Når du er i mappen, slett alle filene unntatt “ Lagrer ” -mappen. Lagre endringer og avslutt. Vær oppmerksom på at de videre trinnene ikke fungerer hvis du ikke klarer å klikke PLAY, så du bør ikke gå videre før den fungerer.

 1. Når du har klikket på SPILL og spillet lastes inn, klikker du på “ ESC ” -knappen og avslutter spillet. Hva dette gjør er å validere spillet ditt, opprette fallout.ini og oppdage grafikkmaskinvaren din.
 2. Før du fortsetter, må du sørge for at du bare bruker en skjerm (to skjermer motvirkes). Det er også programvare som Teamspeak, Xonar ASUS og Gamer OSD som får spillet til å krasje. Du bør stoppe dem og forsikre deg om det ved å bruke oppgavebehandling.
 3. Dette trinnet er bare for de som har Windows Live som gir dem problemer. Hopp over dette hvis din jobber.
 • Vi kan prøve å deaktivere Windows Live fullstendig og se om dette løser problemet.
 • Last ned dette verktøyet (nexus mods) som er et program designet for Fallout.
 • Last ned den manuelt som vist nedenfor på bildet.

 • Pakk ut mappen på skrivebordet og start G4WL ved å dobbeltklikke på ikonet.
 • Når applikasjonen starter, finner du en knapp som heter “ Deaktiver G4WL ”. Husk også å aldri klikke Move DLC-er, det vil gi deg mange problemer.
 • Hvis operasjonen var vellykket, vil ikke Windows Live lenger være til hinder for å kjøre Fallout 3 på din PC.

 1. Dette trinnet er å fikse tilfeldige og post-intro krasj som du kan oppleve. For eksempel krasj når du hører babyen gråte, forlater hvelvet eller i bursdagsfesten.

Bla til følgende fil:

 • Mine dokumenter <spillene mine <Fallout 3 <FALLOUT.ini . Eller du kan bruke Kjør-applikasjonen til stedet. Trykk på Windows + R, og skriv inn " C: \ brukere \ ditt navn \ Dokumenter \ Mine spill \ Fallout3 \ FALLOUT.ini " i dialogboksen .

Her er “navnet ditt” navnet på profilen din.

 • Høyreklikk filen og åpne den med Notisblokk-applikasjonen.
 • For å utføre et søk, trykk Ctrl + F og skriv inn “ bUseThreadedAI = 0 ” i dialogboksen .
 • Du blir omdirigert til linjen som inneholder denne teksten. Rediger linjen slik at den blir “ bUseThreadedAI = 1 ”.
 • Rett etter denne linjen, legg til en ny linje med teksten “ iNumHWThreads = 2 ”.
 • Lagre endringer, og du starter spillet ditt ved hjelp av administratormodus.
 1. En annen funksjon som får spillet til å krasje, er autolagringsfunksjonen. Fordi spillet prøver å lagre med jevne mellomrom, kan det også påvirke CPU og minnelagring. Følg trinnene nedenfor for å velge bort automatisk lagring.
 • Når du spiller spillet, trykker du på Esc .
 • Bla til Innstillinger og klikk deretter på spillingen .
 • Her vil du se et alternativ for automatisk lagring . Deaktiver den og lagre endringene før du avslutter.

Installere uoffisiell Fallout 3-oppdatering

En annen enkel måte å fikse alle feilrettinger på er å installere den uoffisielle oppdateringen som er utviklet. Plasteret adresserer problemer som forårsaker problemer i Fallout 3, og det anbefales på det sterkeste at du installerer det hvis du har problemer på slutten.

 1. Last ned den nye oppdateringen fra denne lenken.
 2. Hvis du blir bedt om å lage en konto for å laste ned, ikke bekymre deg. Registrering på Nexus Mods er raskt og enkelt. Fullfør registreringen og last ned oppdateringen.
 3. Etter å ha fullført installasjonsinstruksjonen, kjør Fallout 3 ved hjelp av administratorrettigheter.

Å fikse krasj etter at "Nytt spill" -knappen er trykket på (For intel HD-grafikk)

Som emneoverskriften sier, ikke følg disse trinnene hvis du har et Nvidia eller et AMD-grafikkort installert. Denne løsningen er for folk som har lagergrafikkortet på PC-er / bærbare datamaskiner. Denne løsningen tar for seg løsningen når spillet krasjer etter at et nytt spill er startet. Dette er fordi videosimuleringen av videoen som følger er veldig høy, og noen PC-er kan ikke takle det, så de blir tvunget til å stenge spillet. Følg trinnene nevnt nedenfor:

 1. Sjekk Fallouts oppløsning og endre den til et anstendig sett som datamaskinen din kan støtte. Ved å senke innstillingene vil ikke vinduer bli overbelastet og ikke avslutte spillet når det starter.

 1. Klikk her og velg alternativet nedlasting manuelt .

 1. Etter at du har lastet ned filen, pakk ut innholdet til et sted der du kan pakke ut mappen og få tilgang til filer. Skrivebordet vil bli anbefalt.
 2. Finn filene “ dll ” og kopier den. Bla til spillkatalogen din ( C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \ Fallout 3 goty ). Lim inn filene her, og avslutt etter å ha lagret endringene.

Hvis Fallout 3 fremdeles oppdager grafikkortet ditt som Intel HD-grafikk, betyr det at du har plassert de nødvendige filene i feil katalog. Følg trinnene nevnt ovenfor igjen og finn den nøyaktige katalogen som kreves.

Installere mods i Fallout 3

Nedenfor er en detaljert metode for hvordan du legger til mods i Fallout 3

 1. Installer FOSE fra denne lenken. Pakk ut filene og pakk dem ut til et felles sted. Senere flytter du alle filene som er til stede i Fallout 3-katalogen.

Standardkatalogen din er :

 C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \ Fallout 3 goty.

Du kan enten navigere til stedet, eller du kan trykke Windows + R og bruke Kjør-applikasjonen for å komme til destinasjonen.

 1. Fra nå av må du ikke bruke standardstarter for Fallout 3. Bruk i stedet “ exe ” for å starte spillet. Du kan lage en snarvei til den på skrivebordet for å få enkel tilgang.
 2. Installer Fallout 3 uoffisiell oppdatering som nevnt ovenfor. Etter å ha fullført installasjonen, fortsett videre.
 3. Nå må vi gi tilgang til 4 GB RAM. Dette dobler mengden lagring Fallout 3 kan bruke. Dette vil gi bedre stabilitet og ytelse når du kjører større NMC-teksturmodus. Hvis du allerede har mer enn 4 GB RAM tilgjengelig på datamaskinen, hopper du over dette trinnet og hopper til trinn 5.
 • Last ned verktøyet fra dette
 • Pakk den ut på et tilgjengelig sted.
 • Kjør “. exe ”ved hjelp av Kjør som administrator.
 • Når du kjører vil du se en filleser. Naviger til Fallout 3-katalogen ved hjelp av nettleseren (følg plasseringen til katalogen som vi diskuterte tidligere).
 • Etter at du har valgt stedet, kjører og kjøres applikasjonen.

 1. Nå skal vi installere Mod-ledere. Disse lederne lar deg installere eller fjerne mods med et enkelt klikk. De viser seg å være nyttige og enkle å bruke. Videre gjenoppretter spillet ditt ved å deaktivere et mod. Dette er viktig fordi noen ganger når du deaktiverer / aktiverer mods manuelt, kan du gjøre et rot, og Fallout 3 fungerer ikke som forventet.
 • Last ned FOMM-manager ved hjelp av denne lenken. Kjør applikasjonen som administrator, og velg standardplasseringen den gir deg.
 • Etter at applikasjonen er installert, høyreklikker du på den og velger egenskaper .
 • Velg kompatibilitetsfanen og sjekk linjen som sier " Kjør som administrator ".
 1. Vi har listet opp rekkefølgen på mods som du bør bruke i Fallout 3. Det anbefales at du følger bestillingen og ikke hopper over noen oppføringer.
 • Uoffisiell oppdatering (forklart i emnet ovenfor).
 • NMC
 • Ironsights
 • FWE
 • Immersive HUD
 • MMM
 • EVE
 1. Det er også et plugin tilgjengelig for å hjelpe deg med modene dine. Last ned den nyeste Boss Installer herfra.

Når du har aktivert alle modiene dine, avslutter du modebehandleren og kjører “ BOSS GUI.exe ”. Dette vil hjelpe deg å plassere alle modene dine i orden i pluginet automatisk.

Guide om Fallout 3 mods

For å hjelpe deg med å velge mods, har vi samlet noen av dem som vil være veldig morsomme og fordelaktige for deg.

CASM

Dette er automatisert lagringsbehandling. Det sparer med jevne mellomrom uten frustrasjon. Fallout 3-filene dine kan bli korrupte veldig enkelt, og denne moden hjelper deg med å komme deg ut av den klebrig situasjonen. Du kan ganske enkelt legge til og aktivere dette ved å bruke modbehandling som vi installerte tidligere. CASM

NMC Texture Packs

Dette øker grafikkvaliteten i spillet ditt. Aktiver 4 GB RAM (som nevnt tidligere i guiden), og du vil være mer enn klar til å gå. Du bør aktivere "Performance Pack" hvis du bruker et standard grafikkort. Hvis du har avansert grafikkmaskinvare, anbefales det at du bruker maksimalpakken. NMC Texture Packs

FÅ (Fallout Wanderers Edition)

Denne moden er sannsynligvis en av de beste modene der ute. Den har en enorm liste med funksjoner som strekker seg fra utfordringer, sprint og nye våpen osv. Hovedmålet er å forbedre utfordringen du møter, samt forbedre følelsen av fordypning i spillet.

Den har mange mål som å forbedre First Person Shooting-elementer i spillet. Dette gjør kampopplevelsen din i spillet mer spennende, dyktig, raskere og spennende. Et annet mål er å forbedre rollespillet til spillet og gi deg flere valg som fører til dets konsekvenser. Det øker karakterbyggingen drastisk og andre slags alle alternativer.

 1. Last ned modet og lagre det et sted tilgjengelig.
 2. Forsikre deg om at FOMM (Mod Manager som vi installerte tidligere) er installert og fungerer perfekt.
 3. Start FOMM og velg alternativet “pakkebehandling” fra alternativene.

 1. Velg alternativet "Legg til nytt" og bla til stedet der du lastet ned modet. Når du har valgt filen, kan det ta noen minutter å behandle den.
 2. Etter dette vil FWE-pakken dukke opp, aktivere den og FWE-oppsett vil komme frem. Velg alle de valgfrie tilpasningene du vil legge til og fortsett.
 3. Bestill modene ved hjelp av pluginet vi installerte tidligere.
 4. Husk å aktivere begge filene: FO3 Wanderers Edition - hovedfil .esm og FO3 Wanderers Edition - hovedfil .esp.
 5. Start Fallout 3 ved hjelp av mod manager (FOMM). FÅ (Fallout Wanderers Edition)

MMM (Matigen's Mutant Mod)

Denne moden introduserer en rekke eksisterende skapninger som er til stede i spillet. Det hjelper til med å legge til utfordringer og mysterier i spillet. Hvis du er lei av NPCs nåtid, kan dette være veldig nyttig for deg. MMM (Matigen's Mutant Mod)

EVE (Energy Visuals Enhanced)

Denne moden introduserer nye energieffekter og lyder. Det har også funksjonen til å legge til nye våpen, kritiske drap og støt osv. Dette vil gjøre spillet ditt mer interessant og utenom det vanlige. MMM (Matigen's Mutant Mod)

Svarte

Dette viser seg å være veldig nyttig hvis du fikser mange av de store modene sammen, for eksempel MMM, FWE, EVE osv. Ikke installer denne moden hvis du bare bruker ett mod om gangen. Denne moden løser alle konfliktene som store mods har med hverandre, slik at du kan spille med mange av dem aktivert samtidig. Dette er en milepæl i stabiliteten når du spiller med mods. Svarte

Prosjekt virkelighet

Denne moden øker synligheten, miljøet og været til Fallout 3. Det er veldig enkelt å installere og konfigurere. For ikke å nevne at det også er veldig stabilt. Det skal imidlertid bemerkes at den har et betydelig FPS-krav.

Det er ikke kompatibelt med andre vær- og lysmodus, og til og med Blackened kan ikke kjøre dem sammen. Et annet alternativ til denne moden er “DC Mods”. Prosjekt virkelighet

GNR forbedret

Denne legger til hundre flotte sanger som passer perfekt til temaet ditt i spillet. Dette er et must grip hvis du er lei av den samme bakgrunnsmusikken som spilles om igjen. GNR forbedret

Project Beauty (PB, Fallout redesignet)

Denne moden legger til ekstra detaljer i NPCs ansikter. Det gir dem mer detaljer, slik at du får en mer "stimulerende" opplevelse, og spillet i det hele tatt føles mer ekte. Project Beauty (PB, Fallout redesignet)

Hvis du bruker Blackened, anbefales det at du bruker leie ikke en standardversjon.

Personlig prestasjonslogg

Denne moden er for deg hvis du er en person som liker å spille spill for fremgang. Denne moden sporer alle dine personlige prestasjoner, slik at du enkelt kan spore dem og se fremdriften til de eksisterende. Personlig prestasjonslogg

Conelrad Civil Defense Radio

Det er et tema som inneholder historiske sanger relatert til A-bomber og også det kommunistiske samfunnet. Det har også historiske sivilforsvarsreklamer. Det er bra hvis du vil ha en liten forandring i spillet ditt. Conelrad Civil Defense Radio

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det