Fix: Windows Feil 2 oppstod under lasting av Java VM

" Windows-feil 2 oppstod under lasting av Java VM " -feil oppstår vanligvis når brukeren prøver å starte Launch Anywhere- programvaren og noen få andre programmer som krever brukernavn og passord for å kjøre. Det ser ut til at alle programmer som forårsaker dette problemet, bruker den samme backend som Launch Anywhere-programvaren.

Etter å ha undersøkt dette problemet viser det seg at problemet utløses av en endring i JAVA.exe interne build. Fra og med Java 1.8.0.60 rapporterer Java den interne bygningen som 600, i stedet for 60 som den gjorde i tidligere versjoner. Installasjonsprogrammet Install Anywhere og annen lignende programvare blir kanskje ikke oppdatert for å gjenkjenne det nye formatet som Java bruker for øyeblikket, derav " Windows-feil 2 oppstod under innlasting av Java VM " -feilen.

Hvis du for øyeblikket sliter med dette problemet, vil du være glad for å vite at vi klarte å identifisere noen fikser som har vært svært nyttige for mange brukere i en lignende situasjon som deg. Følg hver potensielle løsning i rekkefølge til du støter på en metode som løser situasjonen din. La oss begynne!

Metode 1: Bruk de siste tilgjengelige oppdateringene

Dette problemet er nesten tre år gammelt, så du kan antagelig anta at mange kompatibilitetsproblemer allerede var løst av de involverte partene. Selv om de andre metodene nedenfor mest sannsynlig løser problemet, krever de alle en viss grad av tekniskitet.

Du kan sannsynligvis unngå å skitne hendene dine ved å sørge for at du bruker den nyeste Java-utgivelsen og den siste installasjonsversjonen . Java vil automatisk be deg om hver Windows-versjon når den må oppdateres. Men bare i tilfelle du ignorerte disse instruksjonene, kan du oppdatere til den nyeste versjonen ved hjelp av denne lenken (her).

Når den nyeste versjonen er installert, må du starte datamaskinen på nytt og sørge for at du har den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet som viser “ Windows-feil 2 oppstod under lasting av Java VM ” -feilen. Hvis du hadde installasjonen på datamaskinen din en stund, kan du gå online og laste ned den siste tilgjengelige versjonen av programvaren du prøver å installere. Dette bør sikre at du utnytter de nyeste kompatibilitetsrettelsene som ble utgitt av de involverte utviklerne.

Hvis du fremdeles ser " Windows-feil 2 oppstod under lasting av Java VM " -feilen når du åpner installasjonsprogrammet, fortsetter du med å laste ned og installere den eldre versjonen av Java i stedet for den nyere og sjekke om feilen er løst.

Metode 2: Start installasjonsprogrammet med LAX_VM-parameteren

Denne metoden blir ansett som den beste løsningen for denne typen problemer. Du kan unngå " Windows-feil 2 oppstod under lasting av Java VM " -feilen ved å starte installasjonsprogrammet i ledeteksten via LAX_VM- parameteren.

Følg guiden nedenfor for å åpne installasjonsprogrammet med LAX_VM- parameteren via ledeteksten :

Merk: Husk at følgende trinn forutsetter at det aktuelle installasjonsprogrammet heter installer.exe og at plasseringen av Java JDK er i C: \ Program Files \ Java \ jdk1.8.0_60 \ bin \ java.exe. Vennligst erstatt installer.exe med navnet på installasjonsprogrammet og endre plasseringen til JDK hvis du installerte det på et tilpasset sted

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-kommando. Skriv “ cmd ” og trykk Enter for å åpne ledeteksten .

 2. Inne i ledeteksten , bruk kommandoen “CD ” for å navigere til installasjonsstedet. Standardplasseringen for nettlesernedlastinger er C: \ Brukere \ * Ditt brukernavn * \ Nedlastinger .

  Merk: Hvis du har installatøren et annet sted, kan du tilpasse kommandoen deretter.

 3. Når du er på stedet for installasjonsprogrammet, lim inn følgende kommando i ledeteksten og trykk Enter :
  installer.exe LAX_VM "C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre6 \ bin \ java.exe"

  Merk: Tilpass denne kommandoen til installatørens navn og plasseringen til JDK / JRE (hvis den er installert på et tilpasset sted).Hvis ledeteksten sier at den ikke finner JRE-plasseringen, erstatter du den siste delen med "C: \ Program Files \ Java \ jdk1.8.0_60 \ bin \ java.exe".

Hvis du klarer å bruke LAX_VM- parameteren riktig, bør du kunne åpne installasjonsprogrammet uten at " Windows-feil 2 oppstod under lasting av Java VM " -feilen. Hvis du fortsatt har problemer med å åpne installasjonsprogrammet, fortsett med metode 3 .

Metode 3: Slette java-bane fra systemmiljø

Hvis metode 2 ikke løste situasjonen din, la oss se om sletting av javapath- filen løser " Windows-feil 2 oppstod under lasting av Java VM " -feilen .

Noen brukere har vært i stand til å åpne Launch Anywhere- installasjonsprogrammet ved å slette javapath-systemvariabelen fra Systemegenskaper . Her er en rask guide til å gjøre dette:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne et Run-vindu. Skriv inn “systempropertiesadvanced” i Kjør-boksen og trykk Enter for å åpne kategorien Avansert i Systemegenskaper.

 2. I kategorien Avansert klikker du på "Miljøvariabler ..." -knappen.

 3. Hvis det er tilstede, velger du javapath under Systemvariabel og klikker på Slett- knappen. Du vil kunne identifisere den via sin plassering ” C: \ ProgramData \ Oracle \ Java \ javapath .

Hvis sletting av javapath- mappen ikke gjorde det, eller hvis den ikke var tilstede blant systemvariablene , flytt ned til den endelige metoden.

Metode 4: Legge til en stavariabel i systemet

Hvis alle metodene ovenfor har mislyktes, la oss se om du legger til riktig Java i miljøvariablene, vil eliminere " Windows-feil 2 oppstod under lasting av Java VM " -feilen. Her er en rask guide til å gjøre dette:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne et Run- vindu. Skriv inn “systempropertiesadvanced” og trykk Enter for å åpne kategorien Avansert i Systemegenskaper.

 2. I kategorien Avansert klikker du på Miljøvariabler ... -knappen.

 3. Deretter blar du ned til listen over systemvariabler, identifiserer banevariabelen og trykker på Rediger- knappen.

  Merk: Hvis det ikke er noen sti- variabel, kan du opprette en via knappen Ny og gi den navnet bane.

 4. I vinduet Rediger miljøvariabel klikker du på Ny, legger til følgende bane og trykker Enter :

  C: \ Programfiler \ Java \ jre1.8.0_60 \ bin

 5. Klikk OK for å lagre endringene, starte datamaskinen på nytt og starte installasjonsprogrammet på nytt. Du bør oppdage at den kjører uten at " Windows-feil 2 oppstod under lasting av Java VM " -feilen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det