Fix: Steam Last ned sakte

Steam måler nedlastningene sine i flere "byte" per sekund i stedet for "biter" per sekund. En nettverksleverandør bruker stort sett biter per sekund som et mål for å annonsere internettforbindelsen. En byte er en gruppe på 8 bits.

Hvis du føler at nedlastingshastigheten til Steam er treg, bør du først sammenligne nedlastingshastigheten på Steam med nettverksnedlastingen din på samme skala . Hvis du for eksempel får 768KB / s (kilobyte per sekund) på Steam-klienten din, betyr dette at nettverkshastigheten din er 6144Kb / s (kilobit per sekund). Med andre ord 6 megabit per sekund. Mange blir forvirret og behandler begge tiltakene som det samme. Vi har listet opp en rekke samtaler, slik at du kan forstå mye bedre.

ISP internett hastighet Maks Steam nedlastingshastighet

3 megabit / sekund 384 KB / s

15 megabit / sekund 1,9 MB / s

20 megabit / sekund 2,5 MB / s

50 megabit / sekund 6,25 MB / s.

Men hvis du føler at det er et avvik i hastigheten og Steam-klienten din ikke laster ned med den hastigheten den burde, kan du følge trinnene nedenfor. Det anbefales at du starter fra toppløsningen og jobber deg nedover.

Løsning 1: Koble fra alle andre tilkoblede enheter fra nettverket ditt

Hvis du bruker en Wi-Fi-ruter for internettforbindelse, og det er andre enheter / personer som er koblet til den, vil du ikke oppnå maksimal hastighet for nedlastingen. Det er en vanlig misforståelse at folk får mer fart hvis de kobler seg tidligere. Hastigheten avhenger av en rekke forskjellige faktorer:

 1. Avstand fra tilgangspunktet : PC-ene / enhetene som er nærmere tilgangspunktet vil få et bedre signal og bedre ventetid sammenlignet med de lenger borte. Hvis du har datamaskinen langt unna tilgangspunktet, anbefales det at du kommer nærmere den.
 2. Protokoll : Alle pakker er rangert av rutere selv på grunnlag av protokoll. Anta at du ser på en video mens vennen din foretar en videosamtale. Som standard vil pakkene hans få mer prioritet ettersom VoIP er en mer krevende protokoll sammenlignet med HTTP. Det krever mindre ping og større båndbredde. Dette er forhåndsdefinert i de fleste rutere. Hva du kan gjøre er å be folk som bruker Wi-Fi-en din om å unngå disse aktivitetene.
 3. Torrenter : Hvis en torrent kjører på nettverket ditt, er det ingen måte du vil få en riktig tilkobling fordi den suger båndbredden.
 4. Geografiske faktorer : Jo lenger unna du er fra vertsserveren, desto mindre god forbindelse vil det være. Prøv å endre nedlastingsregionen din som er nevnt i en av løsningene nedenfor.

Løsning 2: Endre nedlastingssted

En av de grunnleggende løsningene inkluderer å endre nedlastingsregionen.

Steam-innholdssystemet er delt inn i forskjellige regioner. Klienten oppdager automatisk regionen din gjennom nettverket ditt og setter den som standard. Noen ganger kan servere i en bestemt region være overbelastet eller gjennomgå en maskinvarefeil. Derfor kan endring av nedlastingsregion løse problemet med nedlastingshastigheten.

 1. Åpne Steam og klikk ' Innstillinger ' i rullegardinmenyen øverst til venstre i vinduet.
 2. Velg ' Nedlastinger ' og naviger til ' Last ned region '.
 3. Velg andre regioner enn din egen, og start Steam på nytt.

Løsning 3: Rydde nedlastingsbufferen

Å tømme Steam-nedlastingsbufferen kan løse problemer hvis noen nedlastede filer er ødelagt. Denne prosessen påvirker ikke dine nåværende spill. Du må bare logge på igjen. Ikke bruk denne løsningen hvis du ikke har riktig påloggingsinformasjon for hånden.

 1. Åpne Steam-klienten din og naviger til Innstillinger . Dette ligger i menyen øverst til venstre.
 2. Finn nedlastinger i Innstillinger-panelet.
 3. Klikk på Fjern nedlastingsbuffer . Klikk OK for å bekrefte valget, og etter en stund vil Steam be om påloggingsinformasjonen din.

 1. Etter å ha logget på igjen, vil Steam forhåpentligvis nå den optimale hastigheten.

Løsning 4: Kontrollere antivirusprogrammet ditt

De fleste antivirusprogrammer skanner filene du laster ned for å sikre at ingen skadelig programvare lastes ned. De gjør ikke bare PC-en tregere, de påvirker også nedlastingshastigheten din betydelig. Det anbefales å føre opp damp i unntakslisten, slik at antivirusprogrammet kan ignorere Steam og dets handlinger.

Vi har oppført hvordan du legger til Steam som unntak i denne artikkelen. Vi har også detaljert hvordan du legger til unntak i det mest brukte antivirusprogrammet. Bla ned til løsning 6 og følg alle trinnene som er nødvendige.

Nå vil vi diskutere hvordan du legger til et unntak hvis du kjører Windows Defender.

 1. Klikk på Windows-knappen, og skriv "Windows defender " i søkefeltet . Blant alle alternativene vil det være et program som heter " Windows Defender Security Center ". Åpne den.
 2. Ved åpning finner du en liste over alternativer som er tilgjengelige i det nye vinduet. Velg alternativet “Virus- og trusselbeskyttelse ”.

 1. Når du går inn i menyen, navigerer du til innstillinger for beskyttelse av virus og trusler . Windows kan be deg om å gi administratoren tilgang til å bruke denne funksjonen. Trykk i så fall på Ja.

 1. Etter å ha gått inn i ønsket meny, bør du søke i vinduet som sier “ Legg til eller fjern ekskluderinger ”. Klikk på den, så navigeres du til en meny der du kan legge til ekskluderinger. Du kan ekskludere mapper, utvidelser og til og med filer. I dette tilfellet vil vi ekskludere hele Steam-mappen som ligger i katalogen du lastet den ned.

 1. Klikk på alternativet som sier " Ekskluder en mappe " og naviger til Steam-katalogen. Standardplasseringen for dampmappen din skal være " C: \ Program Files (x86) \ Steam ". Når du har kommet til stedet, velger du mappen og lagrer endringene.

 1. Start datamaskinen på nytt og kjør Steam med administrative rettigheter. Forhåpentligvis vil hastighetsproblemet bli løst.

Løsning 5: Endre nedlastingsgrensen

En annen grunn til at Steam kan oppleve svingninger i nedlastingen, kan være på grunn av ingen grense for båndbredden. Dette blir verre hvis du også har en ustabil forbindelse; resulterer i ekstremt lave nedlastingshastigheter i Steam. Følg trinnene nedenfor.

 1. Åpne Steam-klienten din ved å bruke alternativet " Kjør som administrator ".
 2. Øverst til venstre ser du en knapp som heter Steam . Klikk på den og velg Innstillinger fra rullegardinboksen .

 1. Når du har åpnet Innstillinger, naviger til Nedlastinger Her finner du et rullegardinvindu som lar deg begrense båndbredden . Velg anstendig og fortsett nedlastingen.

Løsning 6: Forfriskende damp

Hvis disse metodene ikke fungerer, og du er helt sikker på at internettforbindelsen din fungerer bra; da betyr det at det er noe problem med Steam. Følg trinnene som er oppført nedenfor, og etter fullføring vil Steam laste ned noen ekstra filer, og den er klar til bruk.

 1. Standardplasseringen for dampmappen din skal være " C: \ Program Files (x86) \ Steam ".

Trykk på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal dukke opp Kjør-applikasjonen.

Skriv “C: \ Program Files (x86) \ Steam” i dialogboksen.

Eller hvis du installerte Steam i en annen katalog, kan du bla til den katalogen, og du kan fortsette med trinnene som er nevnt nedenfor.

 1. Finn følgende mapper:

Steam.exe (applikasjon)

SteamApps (mappe)

 1. Slett alle de andre filene / mappene / applikasjonene unntatt de som er nevnt ovenfor, og start Steam på nytt.
 2. Nå laster Steam ned alle manglende filer og mapper og starter når den er klar. Det anbefales at du starter datamaskinen på nytt før du starter Steam på nytt med " Kjør som administratoralternativ ".

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det