Fix: Google Chrome løp tom for minne

Nesten alle av oss bruker internett på daglig basis. Og når det gjelder surfing på internett, er Google Chrome et av de beste valgene for brukere. Men selv om Google Chrome er svært foretrukket av brukerne, kan du fremdeles møte noen problemer mens du bruker den. Et av problemene som mange mennesker møter når de bruker Google Chrome, er "Aw Snap! Chrome gikk tom for minne ”.

Dette problemet er nøyaktig hva feilmeldingen forteller deg. Google Chrome går tom for minne. Dette er et problem fordi du vil se denne meldingen til tross for at du har mer enn nok minne (RAM) på datamaskinen. Mange Chrome-brukere står overfor dette problemet fra ingensteds. Det er ingen advarsler før dette problemet, og det er ikke noen spesifikke tips som kan hjelpe deg med å forutsi problemet før det skjer. Du kan se denne feilen på bestemte sider, ellers kan den være helt tilfeldig. Feilen er ikke relatert til et bestemt nettsted. Dette problemet, hvis det fortsetter å skje, lar deg ikke surfe normalt, og vil fortsette å vise denne siden på enten tilfeldige eller spesifikke nettsteder.

Årsaken til problemet er ikke klar. Det er mange grunner til at dette kan skje, men det er klart at det er et problem i Google Chrome-enden, ikke på slutten av nettstedet. Problemet kan skyldes noen utvidelser, eller det kan være på grunn av en ødelagt brukerprofil, eller det kan være på grunn av feil Chrome-versjon. Siden det kan være mange grunner til denne meldingen, er det flere løsninger på dette problemet.

Så prøv å gå gjennom feilsøking, og hvis det ikke løser problemet, så prøv hver metode som er oppført nedenfor til problemet er løst.

Feilsøking

 1. Problemet kan bare være fordi du ikke har nok tilgjengelig minne for Google Chrome. Prøv å lukke andre faner bortsett fra den som viser feilen. Lukk andre programmer som kan kjøre. Når du har lukket alt, kan du prøve å laste inn siden som viser feilen.
 2. Du kan også bare lukke nettleseren og åpne den på nytt. Når du lukker Google Chrome, frigjøres minnet det holder, og det kan løse problemet hvis det virkelig er på grunn av minneforbruket. Ikke en løsning, men et hack.

Metode 1: Oppdater til 64-bit

Det første du bør sjekke er om du har 64-bitersversjonen av Google Chrome eller ikke. Dette bør være din prioritet, spesielt hvis du tror du har mer enn nok RAM for Google Chrome. 64-bitersversjonen av Google Chrome er designet for å bruke mer minne, så hvis Chrome gir denne minnefeilen, selv om du har mye minne tilgjengelig, kan dette være problemet.

Hvis du ikke er sikker på om du har en 32-biters eller en 64-biters versjon, følger du trinnene nedenfor

 1. Åpne Google Chrome
 2. Skriv inn krom: // krom i adressefeltet og trykk Enter
 3. Velg Om-delen (hvis den ikke allerede er valgt)
 4. Sjekk om det er 64-bit skrevet etter Google Chrome-versjonen din
 5. Hvis det ikke er skrevet 64-bit, eller hvis det er 32-bit skrevet etter versjonsnummeret ditt, betyr det at du ikke har 64-bitersversjonen av Google Chrome.
 6. Gå hit og last ned 64-biters versjonen. Akkurat nå er 64-biters versjon standard, slik at du ikke trenger å gjøre noe. Bare last ned Google Chrome og installer den.

Når du er ferdig, må du sjekke om problemet fortsatt er der eller ikke.

Metode 2: Bruke Oppgavebehandling

Noen ganger løser problemet også å drepe Google Chrome fra oppgavebehandling og deretter starte den på nytt. Dette er ikke en permanent løsning, men mer av et hack som du kanskje må gjøre om og om igjen. Men hvis ingenting annet fungerer, bør dette komme til nytte.

Disse trinnene skal utføres mens Google Chrome fungerer og viser feilen.

 1. Trykk og hold CTRL , ALT og DELETE- tasten samtidig ( CTRL + ALT + SLETT )
 2. Velg Oppgavebehandling
 3. Finn Google Chrome fra i oppgavebehandling.
 4. Velg Google Chrome
 5. Velg Avslutt oppgave

Når den er lukket, kjør Google Chrome på nytt, og du bør ikke se minneproblemet lenger.

Metode 3: Tøm hurtigbuffer

Det kan være et godt alternativ å tømme hurtigbufferen i nettleseren. Det vil løse problemet hvis det er lagret ødelagt informasjon der inne som kan forårsake dette problemet.

For å tømme hurtigbufferen i nettleseren, følg trinnene nedenfor

 1. Åpne Google Chrome
 2. Trykk CTRL , SKIFT og SLETT samtidig ( CTRL + SKIFT + SLETT )
 3. Merk av for alternativet som sier bufrede bilder og filer
 4. Velg Siste time eller Siste dag fra rullegardinmenyen. Du kan velge hvilket som helst alternativ avhengig av når problemet begynte å oppstå

 5. Klikk på Slett nettlesingsdata

Sjekk nå om problemet er borte eller ikke.

Metode 4: Deaktiver utvidelser

Problemet kan også være forårsaket av en utvidelse. Du kan sjekke om problemet skyldes en utvidelse eller ikke ved å deaktivere alle utvidelsene. Når du har deaktivert alle utvidelsene, sjekk om problemet fortsatt er der. Hvis problemet er borte, betyr det at problemet skyldes en utvidelse. Du kan aktivere en utvidelse om gangen for å sjekke hvilken som forårsaket problemet, og deretter installere den på nytt.

Følg trinnene nedenfor for å deaktivere utvidelser på Google Chrome

 1. Åpne Google Chrome
 2. Skriv inn chrome: // extensions i adresselinjen og trykk Enter
 3. Du vil kunne se listen over alle utvidelsene som er installert i nettleseren din
 4. Fjern merket i boksen som sier Aktivert for alle utvidelsene.

 5. Når du er ferdig, må du sjekke om problemet fortsatt er der eller ikke

Hvis problemet er borte, aktiverer du en utvidelse ved å merke av i boksen Aktivert foran den. Gjenta dette for alle utvidelsene, og når du finner utvidelsen som forårsaker problemet, sletter du den ved å klikke søppelkassen foran den.

Metode 5: Opprette ny brukerprofil

Hvis problemet skyldes informasjonen som er lagret av Google Chrome, kan det endre problemet for deg å endre navnet på standardmappen til Google Chrome. Dette kan skje hvis brukerprofilen din er ødelagt.

Følg trinnene nedenfor for å endre navnet på brukerprofilmappen din

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv inn % LOCALAPPDATA% \ Google \ Chrome \ User Data \ og trykk Enter.

 3. Finn Standard mappe
 4. Høyreklikk på standardmappen og velg Gi nytt navn

 5. Gi den nytt navn til gammel standard og trykk Enter

Start Google Chrome igjen og sjekk om problemet fortsatt vedvarer eller ikke. Ikke bekymre deg for mappen, når du starter Chrome igjen, vil den automatisk gjenskape en ny standardmappe for deg.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det