Fix: Mangler @ system32 drivers pci.sys

Hvis systemfiler eller applikasjoner er ødelagt, vil ikke operativsystemet kunne starte riktig, og programmet vil ikke kunne fungere før feilen er løst. PCI.sys er en fil som kan bli ødelagt eller ødelagt, og operativsystemet ditt vil ikke kunne fungere skikkelig. Hvis du slår på Windows og du ser følgende feil: " Windows kunne ikke starte fordi følgende fil mangler eller er ødelagt system32 \ DRIVERS \ pci.sys", det betyr at pci.sys- filen er skadet og bør løses av deg.

Hva er pci.sys? PCI.SYS er en systemfil, som ligger på følgende sted C: \ Windows \ System32 \ Drivers . Som standard er Windows installert på C: partisjon som heter systempartisjon.

Denne feilen oppstår på operativsystemet Windows 2000 og Windows XP. Så hvorfor oppstår dette problemet? Det er flere grunner, inkludert malwareinfeksjoner, defekt maskinvarekomponent, tvungen nedleggelse av datamaskinen din og annet.

Vi viser deg hvordan du løser problemer ved hjelp av Windows XP SP3. Alle metodene er kompatible med både operativsystem, Windows 2000 og Windows XP.

Metode 1: Reparer pci.sys ved hjelp av Recovery Console

Når systemfiler er ødelagt og Windows ikke kan starte, er det første alternativet å kjøre gjenopprettingskonsoll og reparere ødelagte filer. For denne metoden trenger du oppstartbar CD, DVD eller USB med brent Windows 2000 eller Windows XP-installasjon. Fordi vi vet hvilken systemfil som er ødelagt (pci.sys), vil vi bare fikse den filen.

Som du vet stoppet Microsoft utvidet og vanlig støtte for Windows 2000 og Windows XP, og det er mange sikkerhetsutnyttelser som kan bli oppdaget av hackere. Hvis du bruker Windows 2000 eller Windows XP, må du oppgradere operativsystemet til minimum Windows 7. Hvis du bruker noen applikasjoner som bare er kompatible med Windows XP, trenger du ikke å bekymre deg fordi du vil være i stand til å kjøre arven applikasjon på et nyeste operativsystem ved hjelp av tilleggsverktøy. Du kan installere Windows 2000 på Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10 ved hjelp av virtualiseringsprogramvare. Hvis du bruker Windows 7, kan du kjøre Windows XP ved hjelp av Virtual PC og Windows XP Mode. Hvis du bruker Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10, kan du kjøre Windows XP ved hjelp av virtualiseringsteknologi kalt Hyper-V Client.

 1. Sett inn oppstartbar Windows XP CD- eller DVD-disk eller oppstartbar USB-flashdisk
 2. Start datamaskinen på nytt
 3. Start datamaskinen fra CD- eller DVD-stasjonen eller USB-flashstasjonen
 4. Trykk på hvilken som helst tast for å starte fra CD. Oppsettet vil inspisere maskinvarekonfigurasjonen din.
 5. Trykk på R for å gå til gjenopprettingskonsollen
 6. Velg installasjonen du vil ha tilgang til (som standard er det C: \ Windows)
 7. Skriv inn administratorpassordet. I noen tilfeller er administratorpassordet satt til et tomt passord. I dette tilfellet trykker du ENTER .
 8. Skriv inn kart for å se tilgjengelig partisjon og volumer. Som du ser, er Windows XP installert på NTFS-partisjon C: og CD-ROM bruker bokstav D:
 9. Skriv inn følgende ved ledeteksten og trykk Enter

utvid D: \ i386 \ pci.sy_ c: \ Windows \ system32 \ drivers / y, der D: er stasjonsbokstaven til CD- eller DVD-ROM-stasjonen, C: er stasjonen som Windows XP er installert på, og hvor Windows er mappen der Windows XP er installert.

Hvis du bruker Windows 2000, må du i stedet C: \ Windows \ system32 \ drivere skrive C: \ winnt \ system32 \ drivers

 1. Skriv Avslutt og trykk Enter for å avslutte gjenopprettingskonsollen. Windows XP starter på nytt.
 2. Kos deg med Window XP

Metode 2: Endre BIOS-konfigurasjon

Hvis du oppgraderte datamaskinen eller den bærbare datamaskinen med nye maskinvarekomponenter, og du prøvde å installere Windows, men det kunne du ikke på grunn av PCI.sys-feil, anbefaler vi deg å endre gjeldende BIOS-konfigurasjon. Fremgangsmåten for å endre BIOS-konfigurasjon avhenger av leverandøren, så du må lese den tekniske dokumentasjonen til hovedkortet. Du må endre SATA- og VGA-konfigurasjon.

 1. Omstart eller slå datamaskinen eller bærbar PC
 2. Trykk på F2 eller Dell for å få tilgang til BIOS
 3. Naviger til SATA-konfigurasjon og endre SATA-konfigurasjon til kombinasjonsmodus (AHCI, SATA)
 4. Naviger til VGA-innstillinger og endre videoinnstillinger fra PEG til PCI
 5. Lagre innstillingene
 6. Start datamaskinen på nytt
 7. Installer Windows, applikasjoner og drivere
 8. Endre innstillinger for videovisning til PEG
 9. Start datamaskinen på nytt
 10. Kos deg med Windows

Metode 3: Tørk og installer operativsystemet på nytt

Dette er den siste programvaremetoden du kan prøve å løse problemer. Hvis denne metoden ikke hjalp deg, vil neste metoder inkludere maskinvarekomponenter. Hvis du ikke har det, eller ikke bryr deg så mye om dataene, Windows-innstillingene eller applikasjonskonfigurasjonen, kan du formatere harddisken og installere Windows og applikasjonen på nytt. Hvis du har noen viktige data, anbefaler vi deg å starte Linux Live CD på datamaskinen din og sikkerhetskopiere alle viktige data. Etter det kan du installere Windows på nytt.

Vær oppmerksom på at alle applikasjoner, innstillinger og data blir slettet fra systempartisjonen.

Metode 4: Bytt RAM-modul

Noen ganger på grunn av feil RAM kan system- eller applikasjonsinstruksjoner ikke adresseres i RAM. Den beste løsningen er å endre RAM. Hvordan vil du gjøre det? Hvis du bruker flere RAM-moduler, bør du prøve å koble ut en etter en, og teste om det er et problem med RAM-modulen. Hvis du planlegger å kjøpe en annen RAM-modul, bør du også sjekke hvilken generasjon RAM-minne som bruker hovedkortet. Som alltid anbefaler vi deg å sjekke den tekniske dokumentasjonen til hovedkortet ditt, og basert på at du kan kjøpe riktig RAM-modul til datamaskinen eller den bærbare datamaskinen. Vi antar at du bruker en gammel datamaskin med DDR- eller DDR2-minne. Vi viser deg hvordan du identifiserer hvilket RAM-minne du trenger. Vi har hovedkort P5Q produsert av ASUS-selskapet. Dette hovedkortet bruker DDR2 RAM.

 1. Åpne nettleser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller annet)
 2. Åpne ASUS nettsted på denne LINK. Vi åpner ASUS støtteside fordi vi bruker ASUS hovedkort
 3. Naviger til minnet Hovedkortet P5Q har fire spor og støtter maks. 16 GB DDR2 RAM.
 4. Kjøp RAM-minne
 5. Installer RAM-minne
 6. Kos deg med Windows

Metode 5: Endre harddisken

En annen maskinvarekomponent som kan være feil, er en harddisk (HDD). HDD lagrer operativsystem, applikasjoner og dataene våre. Noen ganger kan filer ikke leses fra harddisken på grunn av dårlige sektorer eller andre problemer. Den beste løsningen for er å kjøpe kompatibel HDD. Som alltid anbefaler vi deg å lese den tekniske dokumentasjonen til datamaskinen eller den bærbare datamaskinen. Det er to typer HDD, ATA HDD og SATA HDD. Vær forsiktig når du kjøper HDD, fordi ATA HDD ikke kan kobles til SATA-port, og omvendt. Vi viser deg hvilken harddisk som bruker hovedkort ASUS P5Q.

 1. Åpne nettleser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller annet)
 2. Åpne ASUS-nettstedet på denne LINKEN. Vi åpner ASUS støtteside fordi vi bruker ASUS hovedkort
 3. Naviger til lagring Hovedkortet P5Q har seks SATA-kontakter og støtter overføringshastighet opp til 3Gb / s.
 4. Kjøp HDD
 5. Installer RAM-minne
 6. Installere Vi anbefaler at du installerer minimum Windows 7.
 7. Kos deg med Windows

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det