Hvordan gave Fortnite V-dollar?

En gavefunksjon ble nettopp lagt til de siste årene på Fortnite. Spillere kan gi skinn, følelser og kamppas til vennene sine på listen. Når det gjelder V-Bucks, er gavefunksjonen fortsatt ikke tilgjengelig for V-Bucks. Fortnite tillater fortsatt ikke overføring av V-Bucks eller gave-V-Bucks fra en konto til en annen. Imidlertid er det metoder som spillerne kan gi V-Bucks til vennene sine på Fortnite. I denne artikkelen vil du lære alt om å gi V-Bucks.

Gifting Fortnite V-Bucks

V-Bucks fra en konto kan ikke overføres til en annen konto. Fortnite har ikke et alternativ for å gi V-Bucks direkte fra butikken som å gi skinn eller kamppas. Nylig introduserte Fortnite V-Bucks-kortet for spillerne sine. Dette er for brukere som ikke har debet- / kredittkort for å kjøpe V-Bucks. Dette kan imidlertid også brukes til å gi V-Bucks til venner og familie. Disse kortene er ikke tilgjengelig på det offisielle nettstedet til Fortnite, men de er tilgjengelige i butikkene som selger gavekort. Folk kan sjekke butikkene for disse kortene eller sjekke nettsteder som Amazon for å kjøpe det.

Noen andre plattformspillere kan også bruke forskjellige gavekort for å kjøpe V-Bucks. Legge til saldo på PS4-kontoen din ved å kjøpe PlayStation Store-gavekortet og deretter kjøpe V-Bucks i spillet med den saldoen. Det er et gavekort for hver plattform for å legge til balanse, som deretter kan brukes til å kjøpe V-Bucks inne i spillet.

Fortnites offisielle nettside gir muligheten til å løse inn disse V-Bucks-kortene. Brukere må logge på kontoen sin og velge plattformen de spiller Fortnite på. Følg trinnene nedenfor for å løse inn V-Bucks-kortet:

  1. Åpne nettleseren din og gå til Fortnite V-Bucks Card Redeem-siden. Klikk på Kom i gang- knappen.
  2. Det vil spørre om du har spilt Fortnite før eller ikke. Klikk på Ja og velg deretter plattformen du spiller Fortnite på.
  3. Logg deg nå på Epic-kontoen din ved å oppgi påloggingsinformasjonen.
  4. Til slutt får du siden der du kan plassere V-Bucks Card-koden .
  5. Klikk på Neste- knappen, og V-Bucks fra kortet blir lagt til din Epic-konto.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det