Fix: Uspesifisert feil & League of Legends & rsquo;

League of Legends-kunder har en beryktet historie med å vise feil som kan synes å være ganske vanskelige å håndtere hvis du ikke er så kjent med spillet. Selv folk som har spilt spillet i årevis, sliter noen ganger med å finne ut hva som kan forårsake problemet med sine League of Legends-klienter fordi feilmeldingene som vises på skjermen vanligvis ikke er så informative. Det er noen nettfora der folk deler problemene sine og andre mennesker legger ut løsningene sine, men du vet aldri om det kommer til å fungere.

Feil som oppstod når du prøver å oppdatere til 6.21

Noen har rapportert at spillet rett og slett ikke vil oppdateres til 6.21-versjonen automatisk, og dette problemet kan også forekomme i flere andre oppdateringer av spillet. Når folk som ønsker å oppdatere til denne versjonen, åpner League of Legends-klienten, vises en feilmelding som sier: “Uspesifisert feil har oppstått. Vennligst sjekk loggene for mer informasjon. ” Dette kan være ganske irriterende fordi det ikke er noen reelle ledetråder til hva du skal gjøre for å reparere spillet. Derfor har vi laget en liten liste over mulige løsninger som fungerte for noen mennesker.

Bruk en VPN til å kjøre spillet

Å bruke en VPN kan være en vanskelig avtale, og du bør alltid konsultere nettverksleverandøren din for å sjekke om det er greit å bruke VPN. Bruk av VPN er også ulovlig i noen land, så sørg for at du ser på dette. Forskjellige mennesker har rapportert at bruk av VPN for å kjøre spillet fikk det til å fungere, og du bør også vite at du kan lukke VPN-programmet etter at spillet har startet, siden du ikke trenger det lenger.

Installer spillet på en annen stasjon

Nesten ethvert problem angående hvilket som helst spill kan løses ved å installere det på nytt. Vi er klar over det faktum at noen mennesker sliter med en treg internettforbindelse, men dette alternativet er idiotsikkert og det gjør vanligvis jobben. Siden League of Legends-data er knyttet til kontoen din, bør du ikke bekymre deg for å miste fremgangen din eller lignende.

Hvis en enkel ominstallering ikke kutter det, bør du prøve å installere spillet på en annen stasjon hvis du har to interne lagringsenheter, eller hvis den eneste fysiske lagringsenheten din er delt inn i to eller flere deler.

Deaktiver eller avinstaller antivirusprogramvaren

Antivirusprogrammer er beryktede for sin tendens til å forstyrre spesielt dine online aktiviteter. Antivirusprogramvare gjenkjenner noen ganger ikke hvor forbindelsen kommer fra, spesielt hvis du bruker alternativet Peer To Peer for å laste ned oppdateringer. Først kan du prøve å deaktivere antivirusprogramvaren før du starter spillet og sjekke om det starter.

Noen ganger hjelper det ikke å deaktivere antivirusprogrammet ditt i det hele tatt, og noen har antydet at avinstallering av antivirusprogramvaren deres helt hjalp til med å starte spillet. Du bør imidlertid vite at du virkelig trenger antivirusprogramvaren, og sørg for å installere den så snart du kan starte spillet, siden du definitivt ikke vil la datamaskinen være sårbar.

Prøv å kjøre patcheren manuelt

Oppdatering av League of Legends kan noen ganger definitivt ta en stund, spesielt hvis du får feil som dette med jevne mellomrom. Heldigvis trenger du ikke alltid å stole på automatiske oppdateringer for å lappe spillet ditt siden Riot har bestemt seg for å implementere en kjørbar fil som vil prøve å lappe spillet ditt manuelt hvis spillklienten ikke fungerer.

For å finne denne lappen, åpne: League of Legends (der du installerte spillet) >> RADS >> prosjekter >> lolpatcher >> utgivelser >> (se etter mappe med tall i navnet) >> distribuere. Du bør kunne se en fil som heter "LoLPatcher.exe" i "distribuere" -mappen. Kjør den, og du bør kunne oppdatere til 6.21.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det