Korriger: Windows 8 fast ved feilkonfigurering av Windows-oppdateringer

Windows 8 var absolutt ikke den beste og mest stabile av alle iterasjonene til Windows-operativsystemet som er opprettet til dags dato. Blant de mest grufulle av alle problemene som Windows 8 kan føre til datamaskinen din, er problemer knyttet til Windows-oppdateringer. Alle versjoner av Windows-operativsystemet mottar stadig oppdateringer over luften - oppdateringer som er ment å bytte datamaskiner til det bedre. På et urovekkende stort antall Windows 8-datamaskiner over hele kloden fører nedlasting og installering av oppdateringer for det meste til at prosessen mislykkes, og at brukeren får en feilmelding om at "Feil ved konfigurering av Windows-oppdateringer. Tilbakestilling av endringer. Ikke slå av datamaskinen ”ved omstart.

Det som skjer i slike tilfeller er at etter at installasjonen av de nedlastede Windows-oppdateringene mislykkes, starter operativsystemet datamaskinen på nytt og prøver å angre endringene for å bevare datamaskinen. Imidlertid har nesten hver person som har lidd av dette problemet funnet at datamaskinen deres ganske mye sitter fast på "Feil ved konfigurering av Windows-oppdateringer. Tilbakestilling av endringer. Ikke slå av datamaskinskjermen, og de blir møtt av samme skjerm hvis de tvinger datamaskinen til å slå seg av og deretter starte den opp igjen.

Heldigvis er dette ikke et spørsmål som ikke har noen løsning. Problemet med "feilkonfigurering av Windows-oppdateringer" kan faktisk løses, slik at Windows-oppdateringene som ikke kunne lastes ned og installeres. Før du kan bruke en løsning på dette problemet på datamaskinen din, må du faktisk få datamaskinen ut av "Feil ved konfigurering av Windows-oppdateringer. Tilbakestilling av endringer. Ikke slå av datamaskins skjermløkke. For å gjøre det kan du enten vente på det eller utføre en tilbakestilling av fabrikken på datamaskinen din.

Vent det

Selv om du tror datamaskinen din sitter fast på skjermbildet “fail configuring Windows updates”, er det faktisk ikke det. Til slutt klarer Windows å angre endringene som de mislykkede oppdateringene gjorde, slik at du får tilgang til datamaskinen din som du normalt ville gjort. Nå kan dette ta hvor som helst mellom en, og hvis datamaskinen din er veldig treg, ti timer, så får du bedre ventehatten på hvis du planlegger å vente på den.

Utfør en tilbakestilling av fabrikken

Hvis datamaskinen din har prøvd å angre endringene som ble gjort av oppdateringene i en uhyggelig lang periode, eller hvis du ganske enkelt ikke vil vente til du får tilgang til datamaskinen din naturlig, kan du utføre en tilbakestilling av fabrikken på datamaskinen.

Det bør bemerkes at du bare kan utføre en tilbakestilling av fabrikken på datamaskinen din hvis den faktisk fulgte med Windows 8 ut av esken (hvis den ikke gjorde det, vil tilbakestillingen til fabrikken føre til at datamaskinen går tilbake til den versjonen av Windows den kom. med) og hvis du ikke har slettet gjenopprettingspartisjonen på datamaskinens harddisk. Den Recovery partisjon er en del av harddisken på datamaskinen som inneholder alle data du trenger for å gjenopprette den til fabrikkinnstillingene og tilstand. Prosessen for å tilbakestille en datamaskin fra fabrikken ved hjelp av gjenopprettingspartisjonen varierer fra produsent til datamaskin. Hvis du for eksempel vil tilbakestille en Asus- datamaskin fra fabrikken ved hjelp av gjenopprettingspartisjonen , må du:

Slå av datamaskinen.

Slå på datamaskinen.

Trykk på F9 i de tidlige stadiene av datamaskinens oppstartprosess.

Trykk Enter for å velge Windows Setup (EMS Enabled)

Følg instruksjonene på skjermen og klikk på Neste i de to vinduene som følger.

Velg alternativet Gjenopprett Windows til bare første partisjon , og klikk på Neste . Å velge dette alternativet vil sikre at bare stasjon C er formatert og at dataene på alle de andre stasjonene blir uberørt.

Følg instruksjonene på skjermen for å gjennomføre prosessen for tilbakestilling av fabrikken.

Når du har fått datamaskinen til å begynne å jobbe igjen, kan du bruke en av de følgende tre metodene for å fikse problemet "feilkonfigurering av Windows-oppdateringer". Alle de tre metodene som er oppført nedenfor, har fungert for utallige Windows 8-brukere som har hatt førstehåndsopplevelse med problemet "feilkonfigurering av Windows-oppdateringer", noe som betyr at minst en av disse tre metodene er nødt til å løse problemet for deg.

Metode 1: Bruk et verktøy opprettet spesielt for å løse problemer med Windows Update

hit og klikk på Kjør nå for å laste ned Windows Update Diagnostic

Installer verktøyet på datamaskinen.

Kjør verktøyet ved å åpne det.

Følg instruksjonene på skjermen for å få Windows Update Diagnostic- verktøyet til å skanne datamaskinen din etter problemer.

Hvis verktøyet oppdager problemer, vil det løse dem.

Hvis Windows Update Diagnostic- verktøyet faktisk finner og løser problemer, betyr det at denne løsningen passet riktig for deg. Når verktøyet har løst datamaskinens problemer, kan du laste ned og installere Windows-oppdateringer til ditt hjerte, og alle skal gå sømløst gjennom.

Metode 2: Del oppdateringene opp i små grupper og installer dem

Gå til Kontrollpanel > Windows Update > Feilsøking . La feilsøkingsprogrammet for Windows Update skanne datamaskinen din etter problemer og fikse eventuelle problemer den finner.

Høyreklikk på Start Manu- knappen for å åpne WinX-menyen . Klikk på ledetekst (administrator) i WinX-menyen . Skriv sfc / scannow i den forhøyede ledeteksten og trykk Enter for å utføre kommandoen. La systemfilkontrollen skanne datamaskinen din for problemer og fikse eventuelle problemer den kommer over.

Gå til Kontrollpanel > Windows-oppdateringer > Se etter oppdateringer . Vent til datamaskinen din viser alle tilgjengelige oppdateringer.

Av alle tilgjengelige oppdateringer, velg bare 5-6 oppdateringer av samme slag - for eksempel Windows 8-oppdateringene - og last ned og installer dem.

Når oppdateringene du har valgt er installert, starter du datamaskinen på nytt.

Se etter tilgjengelige oppdateringer igjen, og denne gangen laster du ned og installerer en ny gruppe med 5-6 lignende oppdateringer - Windows 8 sikkerhetsoppdateringer eller mediekodekoppdateringer, for eksempel. Start datamaskinen på nytt.

Fortsett å gjenta den samme prosessen igjen og igjen til du har lastet ned og installert alle tilgjengelige oppdateringer for datamaskinen, og sørg for å starte datamaskinen på nytt mellom batcher og laste ned og installere DotNet-oppdateringene sist.

Metode 3: Slå av Secure Boot og installer deretter alle oppdateringene

Oftere enn ikke er problemet "feilkonfigurering av Windows-oppdateringer" når UEFI-brikken i en datamaskin fører til at oppdateringer som gjelder UEFI-sertifikat tilbakekalling mislykkes, og hvis disse oppdateringene er en del av en større oppdateringsgruppe, vil alle oppdateringer i batch mislykkes. Dette er spesielt tilfelle med datamaskiner som følger med Windows 8, fordi de alltid har UEFI-sjetonger. Heldigvis, hvis datamaskinens UEFI-brikke skaper problemet "feilkonfigurering av Windows-oppdateringer" for deg, er det å bli kvitt problemet en ganske enkel og enkel prosess.

Slå av datamaskinen.

Slå datamaskinen på, og trykk på tasten i de tidlige stadiene av oppstartsprosessen for å få deg inn i datamaskinens BIOS. Avhengig av datamaskinens produsent og modell, kan denne nøkkelen være F1 , F2 , Delete eller noe annet. Hvis du ikke vet hvilken tast du skal trykke på, kan du se etter en melding om at du trykker (navn på tasten) for å gå inn i Setup hvor som helst langs datamaskinens oppstartsprosess.

Når du er i datamaskinens BIOS, kan du se etter et alternativ med tittelen Sikker oppstart eller UEFI-oppstart i kategorien Sikkerhet eller Oppstart i BIOS. Du er nødt til å finne alternativet i en av disse to fanene, men hvis du ikke gjør det, se etter alternativet i andre faner i BIOS.

Når du har funnet alternativet Sikker oppstart eller UEFI oppstart , deaktiverer du det ved å utheve det, trykker Enter , trykker på pil ned og trykker Enter igjen.

Lagre endringene, eksister BIOS og start datamaskinen på nytt.

Gå til Kontrollpanel > Windows Update > Feilsøking . La feilsøkingsprogrammet for Windows Update skanne datamaskinen din etter problemer og fikse eventuelle problemer den finner.

Gå til Kontrollpanel > Windows Update > Se etter oppdateringer . Last ned og installer alle oppdateringene som er tilgjengelige for datamaskinen din. Heldigvis for deg er denne metoden ikke så tidkrevende som metode 2, siden denne metoden ikke krever at du deler oppdateringene som er tilgjengelige for datamaskinen din i små grupper på 5-6; du kan bare fortsette og laste ned og installere dem alle samtidig.

Secure Boot - eller UEFI Boot , i noen tilfeller - har faktisk et formål og spiller en rolle i å beskytte datamaskinen din, så sørg for å aktivere den når du er ferdig med å laste ned og installere oppdateringer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det