Hvordan fikse & lsquo; Oppdater feil 4000 & rsquo; på iPhone?

iPhone er et av de mest populære merkene av mobile enheter som er utviklet og distribuert av Apple. Det er kjent for sin lette og sikre iOS. Apple har alltid vært mesteren for å tilby oppdateringer til telefonene sine, selv når de er 3 eller 4 generasjoner gamle. Imidlertid har ganske nylig kommet mange rapporter der brukere opplever " iPhone kunne ikke oppdateres. En ukjent feil oppstod (4000) ”under forsøk på å laste ned programvareoppdateringer på mobilen.

Hva forårsaker "Oppdateringsfeil 4000" på iPhone?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger for å fikse det helt. Vi så også på årsakene til at den ble utløst, og oppførte dem som følger.

  • Installerte oppdateringer: I de fleste tilfeller utløses dette problemet når iPhone allerede er oppdatert med den nyeste versjonen av programvaren som er tilgjengelig for iTunes. Dette betyr at iPhone ikke krever en ny oppdatering og kan brukes etter omstart normalt.
  • Låst enhet: Det er mulig at enheten du prøver å oppdatere er låst med et passord mens installasjonsprosessen for programvaren startet. iPhone må låses opp for å bli oppdatert av iTunes. Hvis den ikke er låst, kan denne feilen utløses.
  • Utdatert iTunes: I noen tilfeller er det mulig at feilen utløses på grunn av at iTunes-applikasjonen er utdatert. I de fleste tilfeller oppdateres applikasjonen automatisk, men noen ganger kan den mislykkes.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de presenteres i for å unngå konflikter.

Løsning 1: Laste ned oppdateringer direkte

Hvis feilen utløses mens du laster ned oppdateringene fra iTunes, kan du prøve å laste dem ned direkte på mobilen. For det:

  1. Naviger til " Innstillinger " og klikk på " Generelt ".
  2. Klikk på “ Programvareoppdateringer ” alternativet.
  3. iPhone vil sjekke om det er en ny oppdatering tilgjengelig for mobilen din, klikk på " Last ned og installer nå" -knappen hvis en oppdatering er tilgjengelig.

Løsning 2: Oppdaterer iTunes

I noen tilfeller utløses feilen hvis iTunes er utdatert. Derfor anbefales det å oppdatere iTunes-applikasjonen til den nyeste versjonen. For det:

  1. Åpne iTunes og klikk på “ Hjelp ” -alternativet øverst til høyre.
  2. Velg " Se etter oppdateringer " fra listen.
  3. iTunes vil nå automatisk sjekke og laste ned oppdateringer.
  4. Prøv å oppdatere telefonen og sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det