Hvordan fikse den røde prikken på Discord-ikonet

Discord er et gratis å bruke VoIP-program som opprinnelig ble designet for Internett-spillere. Kommunikasjon er veldig viktig i profesjonelt spill, og Discord løser det problemet veldig praktisk. Ganske nylig har noen brukere klaget over en rød prikk på Discord-ikonet. Denne prikken er ikke en indikasjon på feil eller feil, den er forsettlig og vises for å markere et varsel eller en melding .

Selv om det er nyttig i mange scenarier, kan det være litt irriterende for noen mennesker. Derfor, i denne artikkelen, vil vi lære deg en enkel metode for å permanent deaktivere denne røde prikken fra å vises på ikonet ditt. Denne metoden kan alltid reverseres for å få denne funksjonen tilbake, så det er ingen permanent skade å bekymre seg for. Sørg for å følge hvert trinn nøye for å unngå konflikter.

Hvordan deaktivere den røde prikken på Discord-ikonet?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke den røde prikken og dens funksjonalitet. Heldigvis oppdaget vi en praktisk metode i uenighetsinnstillingene som gjør at den forsvinner permanent. For å deaktivere Red Dot:

  1. Lansere den splid programmet og logge på kontoen din.
  2. Klikk på " Innstillinger " tannhjulet ved siden av brukernavnet ditt nederst til venstre på skjermen.
  3. Klikk på alternativet " Varsler " i venstre rute.
  4. Klikk på bytte foran “ Aktiver uleste Message Badge ” for å slå den av.
  5. Klikk på " X " øverst til høyre på skjermen for å lukke Discord.
  6. Start Discord igjen og sjekk om problemet vedvarer.

Merk: Den røde prikken blir nå deaktivert permanent, men denne metoden vil også forhindre at du blir oppmerksom på uleste meldinger. Aktiver “Ulest meldingsmerke” hvis du vil ha red dot-funksjonaliteten.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det