Fix: Pokemon Go AR fungerer ikke

Det er ingen tvil om at Pokemon Go er utrolig morsomt. Men den samlede opplevelsen har blitt hindret helt fra starten av med mange feil som gjør det litt mindre underholdende.

Selv om Niantic allerede har løst mange problemer, rapporterer brukerne fortsatt problemer med AR-modus. Feilen “Vi oppdager ikke telefonens retning. Vil du slå av AR-modus? ” virker allestedsnærværende og påvirker både nye og gamle enheter.

Dette forhindrer deg i å spille spillet i AR-modus - som er en av de beste funksjonene i dette spillet. Heldigvis kan noen reparasjoner hjelpe deg med å spille i AR-modus. Gå nøye gjennom hver guide til du finner en løsning som fungerer for deg.

Metode 1: Oppdatering eller tilbakestilling til en annen OS-versjon (kun iOS)

Hvis du spiller Pokemon Go på en iOS-enhet, har du kanskje oppdatert til iOS 10. Mange brukere har rapportert om problemer når de prøver å spille spillet i AR-modus etter at de har oppdatert til tidlige versjoner av iOS 10. Enda mer, det virker som iOS 11 beta fortsatt er sårbar for denne feilen.

Dette problemet eksisterer ikke på iOS 9 og de nyeste versjonene av iOS 10. Hvis du har dette problemet, har du to veier videre. Du oppdaterer enten til den nyeste versjonen av iOS eller går tilbake til iOS 9.

For å være i forkant av teknologien, bør du begynne med å oppdatere til den nyeste versjonen av iOS som er tilgjengelig for enheten din. Dette er hvordan:

 1. Koble enheten til strøm og sørg for at den er koblet til Wi-Fi eller mobildata .
 2. Gå til Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering .
 3. Trykk på Last ned og installer og skriv inn passordet ditt hvis du har en.
 4. Når du har den nyeste iOS, kan du starte Pokemon GO og se om AR fungerer. Hvis den fremdeles viser den samme feilen, bør du vurdere å nedgradere til iOS 9 hvis du vil fortsette Pokemon Go-karrieren.
 5. Dessverre er nedgradering på iOS mye mer komplisert enn oppdatering. Men hvis du var heldig nok til å sikkerhetskopiere telefonen mens den kjørte på iOS 9, vil det være mye enklere å installere på nytt. Slik gjør du det:
 6. Åpne iTunes og koble Apple-enheten din til PC eller Mac.
 7. Velg enheten din fra iTunes og klikk på Sammendrag .
 8. Hold alternativtasten nede på Mac ( Alt- tasten på PC) og klikk på Gjenopprett- knappen.
 9. I det nylig åpnede vinduet, gå til * dittbrukernavn * / Bibliotek / iTunes og se etter en mappe som heter iPhone / iPad Software Updates .
 10. Se etter .ipsw- filen som har navnet på enheten din og starter med tallet 9 (det første tallet signaliserer iOS-versjonen).
 11. Klikk på .ipsw- filen og vent til iTunes går tilbake til iOS9.

PS: Hvis du ikke har laget en sikkerhetskopi av deg selv, kan du laste ned en pålitelig fra denne nettsiden.

Merk: Det kan hende du får en melding om at du kjører den nyeste versjonen av iOS. I så fall slår du av Apple-enheten og kobler den fra Mac / PC-en. Mens du holder Hjem-knappen , kobler du kabelen tilbake til PC-en eller Mac-en. Du bør være i gjenopprettingsmodus . Hold nede alternativtasten på Mac eller Alt på PC, og bla til .ipsw- filen og installer den.

Metode 2: Forsikre deg om at du har en gyrosensor (bare Android)

For å fungere riktig, må AR-funksjonen til Pokemon GO vite orienteringen til telefonen din. Dette oppnås med et gyroskop som er tilstede på nesten alle nyere smarttelefonmodeller. Mens alle iPhones 4 og nyere har det, inkluderer ikke noen Android-produsenter det

Hvis enheten din er ganske gammel, har du kanskje ikke et gyroskop, i så fall er det ikke en måte for deg å spille i AR-modus. Heldigvis kan du sjekke om Android-enheten din har et gyroskop ved å bruke en tredjepartsapp. Slik gjør du det:

 1. Last ned Sensor Kinetics fra Google Play Store.

2. Åpne appen og hold øye med X-, Y- og Z- koordinatene under gyroskop . Vipp enheten og se om verdiene endres. Hvis de gjør det, har enheten et innebygd gyroskop. Hvis verdiene holder seg til 0, vil du ikke kunne spille Pokemon Go i AR-modus.

Metode 3: Oppdater til den nyeste Pokemon Go-appen

Pokemon Go var ekstremt buggy under de første versjonene. Hvis du fremdeles kjører en utdatert versjon av det, kan det bare løse problemet å oppgradere til den siste versjonen. Dette er hvordan:

 1. Åpne Google Play Butikk og sveip fra venstre til høyre.
 2. Trykk på Mine apper og spill, og se etter Pokemon Go- oppføringen.
 3. Trykk på Oppdater- knappen ved siden av og vent til den nye appen lastes ned og installeres.

Det kan være at du lastet ned spillet fra en annen regionbutikk enn din. For eksempel - du bor i Storbritannia, men du har lastet ned den amerikanske versjonen fordi spillet ikke var tilgjengelig i din region. Hvis det er tilfelle, bør du vite at Niantic har distribuert mange lokale APK-er, så nedlasting av riktig versjon for din region vil spare deg for mange potensielle feil.

Også, hvis du har lastet ned spillet utenfor Google Play Store, anbefales det å installere det på den offisielle måten. Unaturlige butikker har ofte utdaterte versjoner som kan ende opp med å ikke gjenkjenne gyroskopet ditt selv om du har et.

Metode 4: Administrere tillatelser og autorientering

Hvis du er sikker på at du har et fungerende gyroskop på enheten din, kan dette veldig godt være et tillatelsesproblem. Husk at du må kjøre på Android 6.0 Marshmallow eller nyere for å få tilgang til tillatelser. Dette er hvordan:

 1. Gå til Innstillinger> Apper .
 2. Trykk på Pokemon Go- appen.
 3. På App-infoskjermen ser du en kategori som viser alle tillatelsene som en app har tilgang til. Trykk på Tillatelser for å utvide listen.
 4. Når du ser hele listen, må du sørge for at kamera og plassering er aktivert.
 5. Gå til Innstillinger> Tilgjengelighet og sørg for at skjermen for automatisk rotering er aktivert.
 6. Start spillet på nytt og se om du kan spille i AR-modus.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det