Fix: Det er ikke noe e-postprogram tilknyttet for å utføre den forespurte handlingsfeilen

En e-postklient er ganske enkelt en programvare designet for å sende, motta, lese og skrive e-post på datamaskinen din. En desktop e-postklient er litt forskjellig fra en e-postklient. En Desktop e-postklient er et program som må installeres på systemet ditt. I motsetning til web-e-postklient, trenger du ikke ha tilgang til nettleseren for å sjekke eller sende e-posten din. Det er flere stasjonære e-postklienter, men de mest brukte er Microsoft Outlook og Firefox Thunderbird. Hver og en av disse e-postklientene har sitt eget sett med funksjoner som lar deg organisere og synkronisere e-posten din på tvers av flere plattformer i tillegg til å lese / skrive og sende / motta e-post.

Å bruke Send til-alternativet fra hurtigmenyen og velge E-postkvittering er en veldig praktisk måte å sende dokumenter rett fra File Explorer. Det er en veldig enkel og effektiv måte å sende filene dine på e-post. Men i noen tilfeller kan det hende du ser en feilmelding når du prøver å dele dokumenter via Send til-alternativet. Feilmeldingen er denne

Det er et par ting som kan forårsake dette problemet. Forutsetningskravet for å bruke denne funksjonen i Windows er å ha en stasjonær e-postklient med enkel MAPI- eller MAPI-støtte som Microsoft Outlook eller Firefox Thunderbird. Windows egen Mail-app er også forhåndsinstallert i Windows, men det er kjent at det også forårsaker noen problemer med Send til-alternativene. Så selv om du ikke trenger en tredjeparts e-postklient, kan det hende du må laste ned en. Det er andre, enklere tilfeller der problemet skyldes at ingen app er angitt som standardapp for e-post. Hvis du ser dette problemet spesielt for Microsoft Outlook, kan problemet skyldes de ødelagte Microsoft Outlook-nøklene. Det er ganske normalt at filer blir korrupte. Til slutt kan Cortana også være skyldige i dette problemet. Det er noen Cortana-innstillinger som,Hvis aktivert, kan dette forårsake dette problemet.

Tips

Noen ganger løses problemet ganske enkelt ved å gjøre det feilen forteller deg å gjøre. Feilmeldingen forteller eksplisitt at du angir et e-postprogram som standard. Så hvis du ikke har et e-postprogram, kan du laste ned hvilket som helst e-postprogram du ønsker og deretter følge trinnene nedenfor for å sette det til standard. Merk: Du kan sette den innebygde Mail-appen til standard, men den er kjent for å forårsake problemer med Send til-alternativet. Men du kan også prøve med den innebygde Mail-appen.

 1. Hold Windows-tasten og trykk på I
 2. Klikk på Apper
 3. Velg Standardapper fra venstre rute
 4. Velg applikasjonen under e- postdelen
 5. Velg E-post (eller et program du ønsker) fra den nylig viste listen
 6. Start på nytt

Sjekk om dette løser problemet ditt. Gå til metodene som er oppført nedenfor hvis problemet ditt fortsatt er der.

Metode 1: Bruke Registerredigering

Som vi allerede har diskutert, er den mest sannsynlige årsaken til dette problemet korrupte registernøkler i Outlook. Denne registerkorrupsjonen fører til problemer når et program / et program prøver å koble til Outlook Simple MAPI-grensesnittet.

Siden vi ikke kan fikse de ødelagte registernøklene, må vi først slette Outlook-registernøklene. Vi kan deretter reparere Outlook som vil føre til gjenoppbygging av slettingsnøklene.

Følg trinnene nedenfor for å slette de korrupte registernøklene i Microsoft Outlook

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv inn regedit og trykk Enter

 1. Nå, naviger til dette stedet HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Clients \ Mail \ Microsoft Outlook . Hvis du ikke vet hvordan du skal navigere til dette stedet, følg trinnene nedenfor
  1. Finn og dobbeltklikk HKEY_LOCAL_MACHINE fra venstre rute
  2. Finn og dobbeltklikk Programvare fra venstre rute
  3. Finn og dobbeltklikk Klienter fra venstre rute
  4. Finn og dobbeltklikk Mail fra venstre rute

 1. Finn og høyreklikk Microsoft Outlook fra venstre rute
 2. Velg Slett og bekreft eventuelle ytterligere beskjeder

 1. Lukk den Registerredigering
 2. Hold Windows-tasten og trykk på I
 3. Klikk på Apper

 1. Velg Standardapper fra venstre rute
 2. Velg applikasjonen under e- postdelen

 1. Velg E-post fra den nylig viste listen

 1. Start på nytt

Dette bør løse problemet for deg.

Metode 2: Endre Cortana-innstillinger

Endring av Cortana-innstillingene har løst problemet for mange mennesker. Det er en innstilling i Cortana som lar Cortana bruke e-post og kalender. Hvis du fjerner avmerkingen for denne innstillingen, har det løst dette problemet for en betydelig mengde brukere. Følg trinnene nedenfor for å endre tilgang og endre disse innstillingene

 1. Hold Windows-tasten og trykk på I
 2. Velg Cortana

 1. Velg Tillatelser og historie
 2. Velg Administrer informasjonen Cortana har tilgang til fra denne enheten

 1. Slå av kontakt-, e-post-, kalender- og kommunikasjonshistorikk

Dette bør løse problemet for deg.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det