Fix: Battle.net-problemer kan ikke laste ned data eller installere spillfiler

Battle.net desktop-applikasjonen er et ekstremt fiffig lite program for spillere - spesielt de som eier og / eller spiller Blizzard-spill - som både kan installere og lappe Blizzard-spill. Å installere et patching av et Blizzard-spill gjennom Battle.net er mye raskere enn noen konvensjonell metode, noe som er en ganske imponerende og verdifull funksjon. Battle.net hjelper deg med å organisere alle Blizzard-spillene dine på ett sted, og du trenger bare å logge på en gang for å få tilgang til dem alle. Dessuten er kirsebæret på toppen av iskremen som er Battle.net det faktum at applikasjonen automatisk kan laste ned og installere spilloppdateringer for alle Blizzard-spillene dine!

Battle.net er nesten helt avhengig av en prosess som heter Agent for å installere og lappe Blizzard-spill. Dessverre har utallige Battle.net-brukere rapportert at Agent noen ganger ikke kunne laste ned data eller installere noen spillfiler. Siden Agent er ansvarlig for Battle.net-applikasjonens mest ettertraktede funksjonalitet, er dette et ekstremt viktig problem. Hvis Agent ikke klarer å laste ned data og / eller installere spillfiler for deg, er følgende noen av de mest effektive løsningene du kan bruke til å prøve å løse problemet og få Agent til å gå tilbake til det normale.

Løsning 1: Start datamaskinen og nettverksenhetene på nytt

La oss starte med den enkleste fremgangsmåten - start datamaskinen og nettverksenhetene på nytt. PC-omstarten vil lukkes, tilbakestilles og deretter starte agentprosessen på nytt , noe som bare kan få Agent til å laste ned data og installere spillfiler slik det vanligvis gjør igjen.

Løsning 2: Bytt til en kablet internettforbindelse

Trådløse internettforbindelser er kjent for å være ganske skjelvende, og en inkonsekvent internettforbindelse kan føre til at Agent ikke klarer å laste ned data og / eller installere spillfiler. Bytt til en kablet internettforbindelse og se om det blir kvitt problemet. Hvis du bruker noen fullmakter / VPN, deaktiver dem og sjekk om du kan bruke Battle.net uten problemer. Ikke glem å sjekke "Hosts-filene" hvis de skaper problemet.

Løsning 3: Deaktiver eller avinstaller sikkerhetsprogrammer fra tredjeparter

Oppdater sikkerhetsprogrammet til de nyeste definisjonene og bygget, og kjør en fullstendig systemskanning for å utelukke at malwareinfeksjon forårsaker problemet.

Også tredjeparts antivirus-, antimalware- og brannmurapplikasjoner kan noen ganger kollidere med Agent- prosessen og føre til at den ikke kan laste ned data og / eller installere spillfiler. Hvis et tredjeparts sikkerhetsprogram er årsaken til sorgen, kan du bare deaktivere (eller enda bedre, avinstallere) eventuelle tredjeparts sikkerhetsprogrammer som er installert på datamaskinen. Når det er gjort, må du sjekke om løsningen fungerte eller ikke. Hvis du vil avinstallere et tredjeparts sikkerhetsprogram som er installert på datamaskinen din, men ikke vet hvordan du gjør det, bruk denne guiden .

Løsning 4: Oppdater datamaskinen og ruteren

 1. Åpne Start-menyen .
 2. Klikk på Innstillinger .
 3. Klikk på Oppdatering og sikkerhet .
 4. Klikk på Windows Update i venstre rute.
 5. I høyre rute klikker du på Se etter oppdateringer .
 6. Vent til Windows Update ser etter og henter tilgjengelige oppdateringer for datamaskinen din.
 7. Hvis det er oppdateringer tilgjengelig for datamaskinen din, kan du laste ned og installere dem, og bare vente til prosessen er fullført.
 8. Husk at ruteren / modemet ditt kan forårsake problemer med komplekse spilltilkoblinger. For å utelukke det, oppdater fastvaren til ruteren din. Følg instruksjonene på produsentens nettsted for å bruke firmwareoppdateringer.

Når datamaskinen din er oppdatert, start den på nytt og sjekk om problemet vedvarer eller ikke når den starter opp eller ikke.

Løsning 5: Deaktiver eventuelle spilltillegg 

Noen spesifikke tilleggsprogrammer for spill (for eksempel tilleggsprogrammer for World of Warcraft) kan forstyrre agentens funksjonalitet og forhindre at prosessen lastes ned og / eller installeres av filer. Sjekk om du har slike spilltillegg på datamaskinen din eller ikke, og kvitt deg med noe du har.

Løsning 6: Avinstaller Agent og Force Battle.net for å installere det på nytt

Korrupte agentfiler kan ofte være årsaken til dette problemet. Hvis det er tilfelle i ditt tilfelle, er alt du trenger å gjøre for å løse problemet, å lukke Battle.net-applikasjonen, slette programmets Verktøy- mappe og deretter starte Battle.net-applikasjonen, og tvinge den til å laste ned en ny forekomst av Agent - en som forhåpentligvis vil være fri for dette problemet.

Løsning 7: Forsikre deg om at Windows Secondary Logon-tjenesten kjører

Windows Secondary Logon- tjenesten brukes til å deaktivere start av prosesser under alternative legitimasjonsbeskrivelser, og denne tjenesten må være aktivert og kjøre for at Agent ikke bare skal kunne gjøre tingene sine, men til og med bare starte. For å sikre at den sekundære påloggingstjenesten er aktivert, må du:

 1. Trykk på Windows- logotasten + R for å åpne en Run
 2. Type tjenester. msc inn i dialogboksen Kjør, og trykk Enter for å starte Services Manager .
 3. Rull ned gjennom listen over tjenester, finn Sekundær påloggingstjeneste og dobbeltklikk på den.
 4. Åpne rullegardinmenyen foran Oppstartstype: og klikk på og velg Automatisk .
 5. Forsikre deg om at tjenesten kjører. Hvis tjenesten ikke kjører, klikker du på Start . Hvis tjenesten kjører, hopper du bare over dette trinnet.
 6. Klikk på Bruk .
 7. Klikk på OK .
 8. Lukk Services Manager og start datamaskinen på nytt.

Når datamaskinen starter opp, må du sjekke om Battle.net- agentens evne til å laste ned data og / eller installere spillfiler er gjenopprettet eller ikke.

Løsning 8: Forsikre deg om at nettleseren din og Flash Player er oppdatert

For at Battle.net-klientens agentprosess skal fungere, må brukerens datamaskin ha de nyeste versjonene av både standard nettleser og Adobe Flash Player. Hvis du lider av dette problemet, bør du sjekke om du bruker de nyeste versjonene av standard nettleser og Adobe Flash Player, og laste ned og installere de nyeste versjonene hvis du finner ut at du ikke er det.

Løsning 9: Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av Battle.net

En utdatert versjon av Battle.net-klienten kan også være årsaken til dette problemet. Hvis du opplever dette problemet, bør du undersøke om du har den nyeste versjonen av Battle.net-applikasjonen eller ikke. Hvis du bruker en utdatert versjon av Battle.net, kan du bare oppdatere til den nyeste versjonen og se om det løser problemet for deg.

Løsning 10: Rengjør Windows

Ren oppstart er en prosess der datasystemet stopper tredjeparts tjenester og applikasjoner i å kjøre i bakgrunnen. Dette resulterer i at bare systemtjenestene kjører. Derfra kan du starte Battle.net-klienten og se om den fungerer som den skal. Hvis det gjør det, kan du begynne å  aktivere  tredjepartsapplikasjoner / -tjenester en etter en og utelukke hva som forårsaket problemet. Deretter kan du avinstallere det tilsvarende (trykk Windows + R, skriv "appwiz.cpl" og trykk Enter.

Rengjør oppstart av datamaskinen

Løsning 11: Opprett en ny lokal administratorkonto

Hver brukerkonto har et angitt antall tillatelser og andre tilpassede profilinnstillinger og konfigurasjoner. Når du starter Battle.net, henter den først informasjon og preferanser fra brukerinnstillingene og lastes deretter. Hvis disse innstillingene på en eller annen måte er korrupte / ufullstendige eller kontomekanikken din ikke fungerer som forventet, vil du ikke kunne laste ned Battle.net-data. I så fall kan du opprette en ny lokal administratorkonto og kjøre Battle.net gjennom den kontoen kan løse problemet.

Løsning 12: Slett Battle.Net-mappen

Hvis selve installasjonsfilene er ufullstendige eller korrupte, kan det hende at Battle.net ikke klarer å laste ned data eller spill. Dette skjer vanligvis når du manuelt flytter installasjonsinnholdet til et annet sted på harddisken eller kopierer installasjonsfilene i stedet for å installere klienten. I noen tilfeller kan en ufullstendig oppdatering også forårsake problemet. I så fall kan det løse problemet å slette Battle.net-programdatamappen. Når Battle.net lanseres neste gang, vil den merke at mappen mangler, og laster automatisk ned en ny kopi for erstatning.

 1. Lukk alle Battle.net-prosesser (Agent, Blizzard og spillprosesser) via Oppgavebehandling.
 2. Gå til følgende mappe:
  C: \ ProgramData \
 3. Finn og slett nå Battle.net-  mappen.
 4. Kjør nå Blizzard Battle.net-appen og oppdater spillet. Vær oppmerksom på at dette trinnet kan føre til at appen "glemmer" spillinstallasjonsstedene, og du vil se  Installer  på spillfanen i stedet for  Spill. For å finne dette stedet, klikk på “Finn dette spillet “. Du kan også kjøre spillstarteren.

Løsning 13: Deaktiver automatisk oppdag innstillinger

Som standard er Windows programmert til automatisk å oppdage innstillingene for nettverkstilkoblingen. Feil konfigurert nettverksinnstilling kan forårsake Battle.net nedlastingsfeil. I så fall kan deaktivering av "Registrer automatisk innstillinger" for LAN-innstillinger løse problemet. Vær oppmerksom på at du kanskje må legge inn nettverksinnstillingene manuelt i noen situasjoner.

 1. Trykk på Windows- tasten, skriv inn Internet Options og i søkeresultatene, klikk på “ Internet Options “.
 2. Klikk nå på kategorien Tilkoblinger, og klikk deretter på LAN-innstillinger .
 3. Fjern nå merkingen for alternativet “ Oppdag innstillinger automatisk ”.
 4. Start systemet på nytt, og kontroller deretter om Battle.net-appen fungerer som den skal.

Løsning 14: Avinstaller og installer Battle.net på nytt

Hvis ingen av løsningene som er oppført og beskrevet ovenfor, har fungert for deg, har du fortsatt en siste utvei - å avinstallere og installere Battle.net på nytt. I teorien bør avinstallering av Battle.net og deretter installere det på nytt bli kvitt dette nedlastingsproblemet og også få de nyeste tilgjengelige filene. Forsikre deg om at du har legitimasjonen din tilgjengelig før du starter avinstallasjonsprosessen.

 1. Trykk Windows + R, skriv “appwiz.cpl” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. En gang i applikasjonsbehandling, søk etter Battle.net, høyreklikk på den og velg  Avinstaller .
 3. Start datamaskinen på nytt og naviger til Battle.net offisielle nettsted og last ned den nyeste versjonen og installer den.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det