Slik løser du & lsquo; Den lokale sikkerhetsmyndigheten kan ikke kontaktes & rsquo; Feil på Windows

Denne feilen vises når brukere prøver å logge på andre datamaskiner via en ekstern stasjonærforbindelse. Problemet hindrer dem i å koble til, og det vises feilmeldingen "The Local Security Authority Can't be Contacted". Problemet dukker ofte opp etter at en oppdatering er installert på enten klienten eller verts-PC-en, og det forårsaker mange problemer på mange forskjellige versjoner av Windows.

Det har vært mange uoffisielle rettelser for problemet som ble opprettet av brukerne som hadde den samme uheldige opplevelsen. Vi har samlet arbeidsmetodene i denne artikkelen, så sørg for at du følger den for å løse problemet.

Hva forårsaker "Den lokale sikkerhetsmyndigheten kan ikke kontaktes" Feil på Windows?

Å finne riktig årsak til problemet er et av de viktigste trinnene når det gjelder å løse en. Derfor har vi laget en liste over mulige årsaker til problemet, så sørg for å sjekke det ut nedenfor:

 • DNS-adresser kan være feil konfigurert - Hvis dette virkelig er tilfelle, kan du prøve å bruke DNS-adressene som er oppgitt av Google eller OpenDNS
 • Eksterne skrivebordstilkoblinger kan være deaktivert som standard på verten eller klient-PC-en - Sørg for at du slår på alternativet for å koble til riktig uten feil.
 • IP- og DNS-adressekonflikter - Å kjøre en bestemt kommando kan hjelpe deg med å løse problemet

Løsning 1: Endre DNS-adressen

Problemet skyldes ofte et feil DNS-oppsett som ganske enkelt ikke godtas av verten eller tjenesten. Problemet kan løses enkelt ved å endre standard DNS-innstillingene for å bruke de som tilbys av OpenDNS eller Google. Dette kan gjøres enkelt i Kontrollpanel, så sørg for at du følger trinnene nedenfor nøye.

 1. Bruk Windows + R tastekombinasjon som bør umiddelbart åpne Kjør dialogboks der du skal skrive ' ncpa.cpl ' i baren og klikk OK for å åpne Internet Connection Settings elementet i Kontrollpanel .
 2. Den samme prosessen kan også gjøres ved å åpne Kontrollpanel manuelt . Bytt visning ved å sette øverst til høyre i vinduet til Kategori og klikke på Nettverk og Internett øverst. Klikk på Network and Sharing Center- knappen for å åpne den. Prøv å finne knappen Endre adapterinnstillinger i menyen til venstre, og klikk på den.
 1. Nå som Internett-tilkoblingsvinduet er åpent ved hjelp av en hvilken som helst metode ovenfor, dobbeltklikker du på det aktive nettverkskortet og klikker på Egenskaper- knappen nedenfor hvis du har administratortillatelser.
 2. Finn elementet Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) på listen. Klikk på den for å velge den og klikk på Egenskaper- knappen nedenfor.
 1. Hold deg i kategorien Generelt og slå alternativknappen i Egenskaper- vinduet til " Bruk følgende DNS-serveradresser " hvis den var satt til noe annet.
 2. Sett ønsket DNS-server til 8.8.8.8 og den alternative DNS-serveren til 8.8.4.4
 1. Hold alternativet “ Valider innstillinger ved utgang ” merket og klikk OK for å bruke endringene umiddelbart. Sjekk om det samme problemet fremdeles vises!

Løsning 2: Aktiver eksterne tilkoblinger i redigeringsprogrammet for gruppepolicy

Noen ganger forhindrer gruppepolicyen på klientdatamaskinen den eksterne skrivebordstilkoblingen helt. Dette kan endres ganske enkelt i Group Policy Editor hvis du kjører en hvilken som helst versjon av Windows i tillegg til Windows Home. Følg trinnene nedenfor for å aktivere eksterne tilkoblinger i Group Policy Editor.

 1. Bruk Windows-tasten + R tastekombinasjon (trykk på tastene samtidig) for å åpne Kjør -dialogboksen. Skriv inn “ gpedit. msc ”i dialogboksen Kjør, og trykk på OK-knappen for å åpne verktøyet for lokal gruppepolicyredaktør . På Windows 10 kan du prøve å skrive inn Group Policy Editor i Start-menyen og klikke på toppresultatet.
 1. I venstre navigeringsrute i Local Group Policy Editor, dobbeltklikker du på Administrative maler under Datamaskinkonfigurasjon og navigerer til Windows-komponenter >> Eksternt skrivebordstjenester >> Eksternt skrivebordsøktsvert >> Tilkoblinger.

 2. Velg Tilkoblinger- mappen ved å venstreklikke på den og sjekke seksjonens høyre side.
 3. Dobbeltklikk på " Tillat brukere å koble til eksternt ved å bruke Remote Desktop Services " -policyen og sjekk alternativknappen ved siden av " Enabled ".
 1. Bruk endringene du har gjort før du avslutter. Endringene blir ikke brukt før du starter på nytt.
 2. Til slutt starter du datamaskinen på nytt for å lagre endringene og sjekker om du fremdeles blir målrettet mot feilen.

Løsning 3: Tillat tilkobling i systemegenskaper

Den vanligste årsaken til problemet er det faktum at ekstern tilgang på en eller annen måte er blokkert på verten eller klient-PC-en. Denne gangen kan problemet være med verts-PC-en som kanskje ikke godtar tilkoblinger fra andre PC-er eller de som har en annen versjon av Remote Desktop som kjører. Følg trinnene nedenfor for å fikse dette.

 1. Høyreklikk enten på Min datamaskin / Denne PCen, avhengig av hvilken versjon av Windows du har installert på datamaskinen, og velg Egenskaper
 2. Deretter finner du knappen Endre innstillinger på venstre side av Egenskaper-vinduet, under Datamaskinnavn, domene og arbeidsgruppeinnstillinger , og klikker på den.
 1. I Fjern- fanen av Systemegenskaper , sjekk under Eksternt skrivebord og klikk på alternativknappen ved siden av Tillat eksterne tilkoblinger til denne datamaskinen . Fjern også avkrysningsruten ved siden av Tillat bare tilkoblinger fra datamaskiner som kjører Eksternt skrivebord med godkjenning på nettverksnivå (anbefalt) .
 1. Bruk endringene du har gjort, og sjekk om problemet fremdeles vises.

Løsning 4: Kjør en nyttig kommando på verten

Denne metoden er ganske populær for sin enkelhet, og mange bruker den for å fikse det meste som er relatert til tilkoblingsproblemer. Det morsomme er at det fungerer, og brukere har kommentert og sagt at dette er det eneste trinnet det tok for å løse problemet. Prøv det nå!

 1. Søk etter " Kommandoprompt " ved å skrive den rett i Start-menyen eller ved å trykke søkeknappen rett ved siden av den. Høyreklikk den første oppføringen som dukker opp som et søkeresultat, og velg alternativet " Kjør som administrator " fra hurtigmenyen.
 2. I tillegg kan du også bruke Windows Logo Key + R- tastekombinasjonen for å få frem dialogboksen Kjør . Skriv inn “ cmd ” i dialogboksen som vises, og bruk Ctrl + Shift + Enter-tastekombinasjonen for administrativ ledetekst.
 1. Skriv inn følgende kommando i vinduet og sørg for at du trykker Enter etter å ha skrevet den ut. Vent til meldingen " Drift fullført vellykket " eller noe lignende for å vite at metoden fungerte.
ipconfig / flushdns
 1. Prøv å tilbakestille tilkoblingen og sjekk om feilen fremdeles vises.

Løsning 5: Sett til Tillat tilkoblinger fra alle versjoner

Microsoft ga ut en oppdatering til Windows 10 og Windows-server for å fikse visse sårbarheter, og endte ikke med å gi ut en for Windows 7. Derfor satt Windows 7-brukere fast på en annen versjon. Derfor må du sette opp tilkoblingen på en slik måte at den tillater tilkobling fra alle versjoner av Remote Desktop. Husk imidlertid at dette er mye mindre sikkert enn sistnevnte alternativ.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det