Hva er hurtigtasten for gjennomstrekking?

Hjem / Lær / Hva er hurtigtasten for gjennomstrekking?

Hva er hurtigtasten for gjennomstrekking?

Av Habiba Rehman 3. mars 2019 1 minutt lest

Tastatursnarveier hjelper oss med å spare tid når vi jobber med programvare som Microsoft Word. Hver programvare du bruker, har sine egne hurtigtaster som kan brukes av deg. Hvis du ofte bruker Microsoft Word, er du kanskje allerede klar over noen av tastene, for eksempel hurtigtasten for kopiering og liming. Et av de mange formateringsverktøyene inkluderer kombinasjonen for 'gjennomstrekk' som brukes på en bestemt setning eller et ord. Det kan være lurt å lære denne snarveien for Strikethrough, siden det er en veldig vanlig funksjon på Microsoft Word, og neste gang du vil bruke den, kan du like godt bruke disse tastene i stedet for å klikke på ikonet for gjennomstrekking.

Hva er gjennomstrekk

Gjennomstrekking er linjen som vises på et ord eller en setning du valgte. Det gir et inntrykk av en "streik" gjennom ordet, og det er grunnen til at det kalles "gjennomstrekk". Folk bruker vanligvis dette formateringsverktøyet for å vise leseren at dette ordet ikke er inkludert i artikkelen eller bare ikke blir ansett som viktig for leseren. For eksempel, når du googler noen få nøkkelord, vil du legge merke til at det under alle resultatene som vises på skjermen, vil være ord som har blitt gjennomstikket. Her prøver Google å fortelle seerne at dette bestemte resultatet ikke inkluderer dette slo ordet.

Slik slår du igjennom et ord eller en setning på Microsoft Word, Wordpress eller andre lignende fora

Når du bruker en dokumentasjonsprogramvare, som Microsoft Word, Wordpress eller Google Docs, kan du finne en fane øverst på verktøylinjen for alle disse programmene, som tilbyr gjennomstrekningsalternativet tilgjengelig bare ett klikk unna. Anerkjennelsen for dette er at den viser deg alfabetene 'abc' skrevet med en streik bokstavelig talt gjennom midten av alfabetene som 'abc'.

Hva er hurtigtasten for gjennomstrekking?

Til din overraskelse er det ingen hurtigtast for Strikethrough for Microsoft Word som standard. Du kan imidlertid opprette en ved å følge trinnene nevnt nedenfor.

  1. Åpne Font-dialogboksen ved å klikke på pilen som vist på bildet nedenfor.
  2. En skriftdialogboks åpnes. Her må du trykke på tastene Ctrl og Alt, begge samtidig, som vil endre markøren slik at den ser ut som kommandotasten i en bærbar Apple. Når markøren endres, må du nå klikke i avkrysningsruten for Gjennomstrekking, som åpner en annen rute der du nå kan legge inn hurtigtastene for gjennomstrekking.
  3. Skriv inn nøklene du ønsker å koble sammen med Ctrl + Alt. Jeg kom inn på Ctrl + Alt + Shift og trykket på tildelingsfanen for å bekrefte denne hurtigtasten.
  4. Jeg kan nå bruke denne korte tasten på Microsoft Word når jeg vil strekke gjennom en tekst.
  5. Tastatursnarvei for WordPress er Shift + Alt + D.Og for Google Docs er det Alt + Shift + 5

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det