Slik parer du smartklokken med Android-telefonen

Med fremgangen innen teknologi har nye fantastiske Smartwatches blitt introdusert i markedet, og dette har fanget interessen til mange. Blant andre merker fra Sony, Samsung og Huawei har spilt en veldig stor rolle i å avdekke et stort antall smartklokker tilgjengelig i dag. Smartklokken er utstyrt med et berøringsskjermgrensesnitt og er i stand til å utføre en rekke oppgaver som en vanlig klokke ikke kan utføre.

Smartklokke

Faktisk er smartklokker i stand til å utføre funksjoner som er mye nærmere smarttelefonfunksjonene. Tilsynelatende er det kjent at det har noen mobilapper i seg og har muligheten til å koble til Wi-Fi og Bluetooth. Smartklokker kan også fungere som bærbare medier, samt ringe og motta samtaler og meldinger blant andre funksjoner.

Det er to metoder du kan bruke til å koble de to enhetene sammen. Hver av dem er greie og enkle å følge. Sørg for å bruke en metode som er mulig for deg, og du vil oppnå en vellykket forbindelse. Metodene inkluderer:

Metode 1: Grunnleggende paring via Bluetooth

Dette er den enkleste måten å koble smartklokken din til Android-telefonen din. Derfor er alt du trenger å gjøre å slå på Bluetooth og følge trinnene som er beskrevet nedenfor:

Trinn 1: Slå på Bluetooth på Android-telefonen din

Du må først slå på Bluetooth på telefonen for å tillate en god tilkoblingsprosess. For å oppnå dette må du følge følgende trinn:

 1. Gå til Innstillinger- appen på Android-telefonen din.
 2. Naviger gjennom og klikk på Bluetooth .
 3. Skyv bryteren ved siden av Bluetooth for å slå den på.
blåtann

Trinn 2: Slå på den oppdagelige modusen

Videre må du gjøre telefonen din synlig for de andre enhetene ved å slå på den oppdagelige modusen. Så du vil oppnå dette ved å følge fremgangsmåten nedenfor:

 1. Klikk på Innstillinger- appen på telefonen din.
 2. Klikk på Bluetooth og slå den på.
 3. Under det, sjekk boksen for å slå på Synlig modus på.
oppdagbar modus

Trinn 3: Slå på Smartwatch

Du må også sørge for at Smartwatch er på før du fortsetter med paringsprosessen. Så du må finne strømknappen og trykke lenge på den til den slås på. Paringsskjermen vises da med en telefon og et klokkeikon på.

på-knapp

Trinn 4: Koble Smartwatch med Android-telefonen din

Deretter må du nå koble smartklokken til telefonen din ved å koble dem sammen. For å koble sammen de to enhetene, må du følge fremgangsmåten nedenfor:

 1. Gå til telefonen din og fortsett til Bluetooth-skjermen.
 2. Mens Bluetooth er slått på, klikker du på Søk etter enheter eller Skann enheter nederst på skjermen.
 3. Velg Smartwatch under listen over enheter
 4. Deretter vil en ny skjerm som viser en kode dukke opp. Forsikre deg om at koden på telefonen din og den på smartklokken din stemmer overens. Klikk på Par på telefonen for å koble til de to enhetene.
 5. Smartklokken og Android-telefonen din blir nå koblet til og klar til bruk.
par

Merk: Forsikre deg om at enhetene dine er nærmere en ranger for å garantere en vellykket tilkobling. Sørg også for å skaffe deg tredjepartsapper som Smart Connect for å utnytte klokkens fulle funksjoner.

Metode 2: Bruk av SpeedUp Smartwatch

Videre er denne metoden også en annen enkel måte å parre SpeedUp smartwatch med Android-telefonen din. Du trenger bare å skaffe deg SpeedUp-appen og fortsette med guidene som beskrevet nedenfor:

Trinn 1: Last ned og installer SpeedUp Smartwatch-appen

Du må først laste ned SpeedUp Smartwatch-appen fra Google Play Store og installere den på telefonen din. Du kan også få appen ved å laste den ned fra nettstedet. Trinnene nedenfor veileder deg for å laste ned appen fra Google Play:

 1. Gå til Google Play-butikken.
 2. Søk etter SpeedUp Smartwatch.
 3. Klikk på Installer.
Øk hastigheten

Trinn 2: Aktiver Bluetooth på telefonen

Fortsett å slå på Bluetooth på telefonen mens du forbereder deg på tilkoblingen. For å oppnå dette må du følge trinnene i metode 1.

Trinn 3: Slå på den oppdagelige modusen

Du må da gjøre telefonen synlig for de andre enhetene ved å slå på den oppdagelige modusen. Sørg for å følge trinnene nevnt i metode 1 for å oppnå dette.

Trinn 4: Start SpeedUp Smartwatch-appen

På telefonen din må du åpne SpeedUp-appen og følge instruksjonene på skjermen for å forberede deg på tilkoblingen. Deretter bør du søke etter navnet i listen over enheter og fortsette til paringsprosessen.

Trinn 5: Koble SpeedUp Smartwatch med Android-telefonen din

På telefonen din må du følge trinnene nedenfor for å enkelt koble sammen enhetene dine:

 1. Forsikre deg om at Bluetooth er på.
 2. Åpne SpeedUp smartwatch-appen på telefonen din og klikk på Search Smartwatch for å søke etter Bluetooth-navnet. Når navnet vises, klikker du på Bond.
Søk
 1. Når paringsmeldingen vises, trykk på krysstegnet på klokken din og klikk på Pair på telefonen.
par
 1. Paringen vil da lykkes etter en kort stund. For å bekrefte, kan du klikke på alternativet Send varsel på telefonen din, og når den vibrerer betyr det at tilkoblingen er vellykket.
varsler

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det