Fix: Damp fast ved forberedelse til lansering

Spill kan ikke starte på grunn av flere forskjellige årsaker. Det er veldig feil å si at det bare er ett spesifikt problem som får Steam til å sette seg fast fordi hver PC har sin egen unike maskinvare- og programvarekonfigurasjon. Når du sitter fast med dette problemet, betyr det at spillene krasjer umiddelbart etter at de er lansert.

Vi utviklet en generell guide som hjelper deg med å finne ut av problemet ditt og løse det. Det er mange løsninger oppført. Vennligst feilsøk start fra den første løsningen, og arbeid deg nedover.

Reparer korrupte systemfiler

Last ned og kjør Restoro for å skanne etter korrupte filer herfra , hvis filer blir funnet å være korrupte og mangler, kan du reparere dem, og deretter sjekke om det fortsatt sitter fast, hvis det er, prøv deretter løsningene nedenfor.

Løsning 1: Oppdatere Windows

Noen ganger krever visse spill at den nyeste versjonen av rammeverk skal installeres og kjøre på PC-en. Hvis ikke, oppfylles ikke spillets krav, og det krasjer på ubestemt tid.

 1. Klikk Start og skriv inn dialogboksen " Innstillinger ". Klikk på applikasjonen som kommer tilbake i søkeresultatene. Klikk på " Oppdater og sikkerhet " -knappen.

 1. Her finner du " Se etter oppdateringer " i kategorien " Windows Update ". Nå vil windows se etter tilgjengelige oppdateringer og utføre dem etter nedlasting.

Løsning 2: Oppdatere driverne dine

Sørg alltid for at sjåførene dine er oppdaterte. Disse inkluderer lyd, video, grafiske drivere osv. Oppdater også andre drivere som DirectX.

 1. Trykk på ⊞ Vinn (windows) + R-tasten for å få opp løpevinduet (sørg for å kjøre det som administrator).
 2. Skriv “ dxdiag ” i dialogboksen . Dette vil åpne opp DirectX diagnostisk verktøy. Den vil liste opp all tilgjengelig maskinvare som er installert på PC-en sammen med versjonene av programvaren.

 1. Bruk ditt offisielle maskinvarenavn for å søke etter de nyeste driverne som er tilgjengelige, og last dem ned via internett.

Løsning 3: Bekreft integriteten til spillene

Hvis spillet ditt fortsatt fortsetter å bli sittende fast, er det en mulighet for at dine utpakkede spillfiler er korrupte. Følg trinnene nedenfor for å kontrollere integriteten til spillfilene.

 1. Start datamaskinen på nytt og start Steam på nytt.
 2. Gå over til bibliotekseksjonen og høyreklikk på spillet som gir deg problemer.
 3. Klikk på egenskapene og velg de lokale filene
 4. Klikk på " Verify Integrity of Game Cache" -knappen, og Steam vil bekrefte spillet om noen få minutter.

Forhåpentligvis, etter å ha utført trinnene ovenfor, vil Steam ikke gi noe problem.

Løsning 4: Deaktivering av uønsket programvare

Et annet problem som brukere kan møte er at mange bakgrunnsprosesser kan være aktive; resulterer i ikke nok minne på RAM til at Steam kan fungere skikkelig. Det du kan gjøre er å åpne oppgavebehandling og avslutte alle unødvendige prosesser og starte Steam på nytt.

 1. Start Task Manager ved å trykke på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal dukke opp Kjør-applikasjonen. Skriv “ taskmgr ” i dialogboksen . Dette skal åpne oppgavelederen.

 1. Avslutt alle uønskede prosesser som Skype, nettleser, oppdaterere osv. Start Steam på nytt med Steam.exe, og forhåpentligvis vil det fungere som forventet.

Løsning 5: Kontroller spillkravene

Spill kan også mislykkes i å starte hvis PC-en din er under eller under spesifikasjonene. Ikke glem å sammenligne PC-spesifikasjonene med kravene til spillet. Vær oppmerksom på at en maskin som også er i nærheten av de nødvendige spesifikasjonene, kanskje ikke fungerer. I så fall anbefales det å oppgradere systemet ditt.

Løsning 6: Deaktivering av Windows Defender

Windows Defender er også rapportert å forårsake problemer i lanseringen av spill. Det anbefales å deaktivere den og prøve å starte Steam, men gjør det på egen risiko.

 1. Trykk på ⊞ Win + R-knappen og skriv “ gpedit i dialogboksen. msc ”.
 2. En lokal redaktør for gruppepolicy vil komme frem. Klikk kategorien Datamaskinkonfigurasjon og velg Administrative maler .
 3. Her vil du se en mappe med Windows-komponenter . Klikk på den og velg Windows Defender .

 1. Her finner du en rekke forskjellige alternativer. Bla gjennom dem og velg " Slå av Windows Defender ".

 1. Velg " Enabled " for å slå av Windows Defender. Bruk innstillinger og trykk OK.

Etter å ha fullført trinnene ovenfor, bør Windows Defender være slått av. Start datamaskinen på nytt og start Steam på nytt med Steam.exe. Det er å foretrekke å starte den med administrative rettigheter. For å gjøre det er det bare å høyreklikke på klienten og velge " Kjør som administrator ".

Løsning 7: Slette appbuffer

Det er mulig at dampbufferen er ødelagt. Enkelte lanseringskonfigurasjoner er hurtigbufrede av applikasjoner for å redusere lastetider og gi en bedre opplevelse. Derfor, hvis disse dataene er ødelagt, kan det forstyrre visse elementer i applikasjonen. I dette trinnet vil vi slette App-hurtigbufferen som automatisk erstattes av en ny. For det:

 1. Trykk " Windows " + " X " samtidig.
 2. Velg “ Oppgavebehandling ” fra listen og klikk på “ Resultater ” -kategorien.
 3. Klikk på “ Steam . exe ”-prosess og velg“ Avslutt oppgave ”.
 4. Naviger til katalogen der det er installert damp.
 5. Klikk på " AppCache " -mappen og trykk " Shift " + " Del " -tastene samtidig.
 6. Klikk på " ja " i meldingen for å fjerne mappen permanent fra datamaskinen.
 7. Høyreklikk på den kjørbare dampen, og velg “Kjør som administrator”.
 8. Sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 8: Oppdatering av Steam Client

I noen tilfeller kan Steam-serverne skaffe seg en feil og forhindre brukere i å spille bestemte spill. Dette problemet blir raskt gjenkjent og løst i dampoppdateringer. Derfor anbefales det å se etter oppdateringer til Steam-klienten. For det:

 1. Åpne den damp installasjonsmappen.
 2. Slett alt unntatt “ Steam . exe ”og“ SteamApps (Alle nedlastede spill er installert i denne mappen) ”.
 3. Dobbeltklikk på " Steam . exe ”for å laste ned og installere resten av de manglende filene.
 4. Nye oppdateringer vil automatisk bli oppdatert og installert .

Løsning 9: Installere Steam på nytt

Hvis trinnene ovenfor ikke ser ut til å fungere, kan du endelig ty til å installere Steam-klienten din på nytt mens du holder dataene dine i spillet trygge. Følg instruksjonene nedenfor for å gjøre det.

Vær oppmerksom på at ethvert avbrudd under kopiprosessen vil ødelegge filene, og du må laste ned hele innholdet på nytt. Fortsett bare med denne løsningen hvis du er sikker på at datamaskinen ikke blir forstyrret.

 1. Naviger til Steam-katalogen . Standardplasseringen for katalogen din er C: / Program Files (x86) / Steam.
 1. Finn følgende filer og mapper:

SteamApps (mappe)

Brukerdata (mappe)

Steam.exe (applikasjon)

Ssfn ( Tallrekkefølge )

 1. Slett alle andre filer / mapper og start datamaskinen på nytt.
 2. Start Steam på nytt, og forhåpentligvis begynner det å oppdatere seg selv. Etter at oppdateringen er fullført, vil det ikke være noen form for problem med Steam-klienten.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det