Fix: Windows Live Mail-feil-ID 0x800ccc0f

Noen brukere har blitt rapportert å motta Windows Live Mail Error ID: 0x800ccc0f feil på Windows Mail og Windows Live Mail. På generelle vilkår kan Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC0F- feilen deles inn i tre hovedårsaker:

 • Feil POP-innstillinger - for det meste skyldes det feil SLL- eller SMTP-innstilling.
 • Windows Mail eller Windows Live Mail bug - begge e-postklientene er plaget av en feil som forbyr sending av meldinger med 0x800CCC0F- feilen.
 • Brannmur eller antivirusbrannmur blokkerer en port som brukes av e-postklienten - Dette er utelukkende forårsaket av tredjeparts antiviruspakker og brannmurer. Den innebygde Windows-brannmuren er konfigurert til å tillate porten hvis den ikke er konfigurert manuelt for å blokkere den.

Feilkoden ledsages av følgende melding:

Tilkoblingen til serveren ble avbrutt. Hvis problemet vedvarer, kontakter du serveradministratoren eller Internett-leverandøren (ISP).

Hvis du for øyeblikket sliter med Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC0F- problemet, kan vi kanskje hjelpe. Etter noen undersøkelser klarte vi å identifisere en samling metoder som har hjulpet brukere i en lignende situasjon med å løse akkurat dette problemet. Følg hver potensielle løsning i rekkefølge til du støter på en løsning som løser problemet. La oss begynne!

Forutsetninger

For å unngå å hoppe gjennom unødvendige bøyler, la oss eliminere noen få enkle utløsere som kan forårsake Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC0F- problemet. Her er en rask oversikt over enkle løsninger å prøve før vi kommer til de avanserte tingene:

 • Forsikre deg om at du ikke har så mange i innboksen din - Mange brukere har rapportert å fikse dette problemet etter å ha ryddet eller arkivert en stor del av e-postene sine. Hvis du har mange e-poster (over 5000), må du slette / arkivere dem på nytt og starte e-postklienten for å se om problemet er løst.
 • Logg av og sett inn påloggingsinformasjonen på nytt - Windows Live Mail har en kjent feil som får noen meldinger til å ikke sendes med Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC0F- feilen. Prøv å logge deg av e-posten din midlertidig, og logg deretter på igjen. Hvis dette skyldes en feil, løser problemet automatisk problemet ved å gjøre dette.
 • Kontroller passord og porter på nytt - Sett inn brukerlegitimasjonen din (e-post og passord) og kontroller om de utgående og inngående portene er konfigurert riktig. Hvis du bruker standardporter, er det en sjanse for at e-postadressen din ikke ble konfigurert riktig. Avhengig av e-postleverandøren din, søk online etter de riktige manuelle innstillingene og bruk dem i Windows Mail eller Windows Live Mail.

Virkelig brukerscenario:

Min klient brukte GoDaddy's Hosted Email med følgende innstillinger.

pop.secureserver.net-port: 110 uten SSL

smtpout.secureserver.net port: 80 uten SSL

Med disse innstillingene fungerte e-posten sin bra, og han kunne sende og motta vanlig e-post uten problemer. Men når han først hadde lagt ved en PDF-fil til e-posten, sluttet e-postene å virke og ga feilen “Sending rapportert feil (0x800CCC0F). Tilkoblingen til serveren ble avbrutt. Kontakt Internett-leverandøren din hvis dette problemet vedvarer. ”

Hvis du har samme problem som ham, så sjekk om innstillingene dine er de samme som ham. 110 for POP3 og 80 for SMTP. Hvis ja, så er dette problemet. 80 er en HTTP-port, og GoDaddy tillater ikke overføring av PDF-filer over 80 år. Det du trenger å gjøre er å endre innstillingene.

Korrekte innstillinger:

De riktige innstillingene for GoDaddy SecureServer-e-post er:

Innkommende (POP3) pop.secureserver.net-port: 995 SSL

Utgående (SMTP) smtpout.secureserver.net port: 465 SSL

Med disse innstillingene har du ingen problemer med å sende e-post med noen vedlegg. Endre innstillingene i Outlook ved å åpne kontoegenskaper og gå inn i kategorien Avansert.

Hvis problemet ditt ikke blir løst av dette, kan det være lurt å se på Microsofts KB Articl 813514 som viser årsaker og fikser til dette problemet.

Metode 1: Aktiver serverautentisering fra kontoegenskaper

Noen brukere som har opplevd dette problemet med Windows Mail, har klart å fikse problemet ved å tilpasse en enkelt innstilling. Den Windows Live Mail Feil ID: 0x800ccc0f feilen er ofte forårsaket fordi e-postklienten er ikke klar over at serveren til e-posten din krever godkjenning.

For å rette opp dette, gå til Innstillinger> Kontoer> Egenskaper . Når du får tilgang til Egenskaper- siden, går du til Servers-fanen, merker av i boksen som er knyttet til Min server krever godkjenning og trykker på Bruk for å lagre endringene.

Hvis denne metoden ikke har hjulpet, eller den ikke kan brukes, går du ned til metode 2.

Metode 2: Deaktiver ekstern antiviruspakke

Under installasjonen av visse antivirusprogrammer endres noen av standardlytteportene for Windows for POP og SMTP. Dette kan føre til at tredjeparts antivirusprogramvare for å fange opp Windows Mail eller Windows Live Mail POP- og SMTP-porter og forhindre at e-postklienten sender eller mottar e-post. Avast er beryktet for å blokkere porter som brukes av Windows Live Mail.

Merk: Hvis du ikke bruker et eksternt antivirus- eller brannmurpakke, flytt direkte til metode 3 .

Hvis du støter på Windows Live Mail-feil-ID: 0x800ccc0f- feilen i Windows Mail eller Window Live Mail, må du kontrollere at problemet ikke er forårsaket av en ekstern antiviruspakke eller brannmur. Du kan bekrefte denne teorien ved midlertidig å deaktivere sanntidsbeskyttelsen på ditt tredjeparts antivirusprogram . Når du har deaktivert den, åpner du e-postklienten igjen og ser om du kan sende eller motta e-post.

Hvis du kan motta e-post mens det eksterne antivirusprogrammet ditt er deaktivert, har du nettopp klart å identifisere den skyldige. På dette tidspunktet kan du enten se etter en annen tredjeparts sikkerhetspakke eller bruke den innebygde løsningen (Windows Defender).

Merk: Noen eksterne sikkerhetsserier er konfigurert for å forhindres i å skanne e-postforbindelsene dine. Se gjennom de eksterne antivirusinnstillingene og se om du finner et alternativ som deaktiverer denne sikkerhetsfunksjonen. Hvis tredjeparts antiviruspakke har en innstilling som dette, vil du kunne løse problemet med Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC0F mens du beholder den eksterne sikkerhetsløsningen.

Hvis det ikke gjør noen forskjell å deaktivere det eksterne antivirusprogrammet (brannmur), kan du aktivere det på nytt, ettersom det ikke har noe å gjøre med Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC0F- problemet. I dette tilfellet, gå ned til metode 3.

Metode 3: Installer / reparer Windows Live Essentials på nytt

Noen brukere har løst Windows Live Mail Error ID: 0x800ccc0f- feilen etter å ha reparert hele pakken med Windows Live- programmer. Her er en rask guide til reparasjon av Windows Live Mail:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-kommando. Skriv “ appwiz.cpl ” og trykk Enter for å åpne programmer og funksjoner .

 2. I Programmer og funksjoner, bla nedover i listen, høyreklikk på Windows Live Essentials og velg Avinstaller / endre.
 3. Klikk på Reparer alle Windows Live-programmer og vent på at komponentene skal startes på nytt.
 4. Når prosessen er fullført, må du starte datamaskinen på nytt og se om problemet med Windows Live Mail feil-ID: 0x800ccc0f er løst.

Hvis dette ikke gjorde det mulig for deg å løse Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC0F- feilen, flytt ned til metode 4.

Metode 4: Aktiver SSL 2.0 (bare på Vista og eldre)

Noen brukere som kjører på utdaterte operativsystemer som Vista og XP, har klart å løse problemet ved å aktivere SSL 2.0 (Secure Socket Layer 2.0) . Som det viser seg er SSL 2.0-innstillingen et krav for Windows Live Mail på Vista og eldre.

Løs dette problemet på Vista og eldre, må du aktivere SSL 2.0 i standard nettleseren. Her er de nøyaktige stedene for Google Chrome og Internet Explorer.

 • Internet Explorer - Gå til Verktøy> Alternativer> Avansert> Sikkerhet og merk av i boksen knyttet til Bruk SSL 2.0. Trykk på Apply for å bekrefte endringene.
 • Google Chrome - Gå til Meny (tre prikker) > Innstillinger> Avansert> Nettverk> Endre proxyinnstillinger> Internettegenskaper . I skjermbildet Egenskaper for Internett klikker du på Avansert , velger kategorien Sikkerhet og merker av i boksen knyttet til Bruk SLL 2.0. Trykk på Apply for å bekrefte endringene.

Merk: Hvis du bruker en annen nettleser, kan du søke etter bestemte trinn på nettet.

Etter at du har aktivert SSL 2.0, start Windows Live Mail på nytt og se om feil-ID- en for Windows Live Mail: 0x800ccc0f er fjernet. Du bør kunne sende og motta e-post uten problemer.

Hvis du fortsatt sliter med Windows Live Mail Error ID: 0x800ccc0f- feilen, flytt ned til metode 5.

Metode 5: Reduser antall mottakere

Avhengig av e-postleverandøren din, kan feilen meget vel skyldes at e-postserveren er konfigurert til å begrense e-post som overgår et visst antall mottakere for en e-post. Hvis du bare får Windows Live Mail Error ID: 0x800ccc0f- feilen mens du sender en e-post, må du forkorte leveringslisten og se om den hjelper.

De fleste e-postleverandører bruker denne typen begrensninger for å forhindre at e-postkontoer fungerer som søppelpost. Hvis dette ikke var årsaken til problemet ditt, kan du gå ned til den endelige metoden.

Metode 6: Endre formatet for sending av post fra HTML til vanlig tekst

Hvis du støter på dette problemet i Windows Mail, kan du kanskje fikse det ved å endre formatet for sending av e-post.

For å gjøre dette, åpne Windows Mail og gå til Verktøy> Valg> Send . Endre deretter e-postsendingsformatet fra HTML til vanlig tekst og trykk Lagre- knappen. Til slutt, start Windows Mail på nytt og se om Windows Live Mail Error ID: 0x800ccc0f- feilen er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det