Slik laster du inn apper på Smart TV (Hisense)

Med Smart TV-er er du i god posisjon til å laste ned og installere apper etter eget valg, siden de bare er ett klikk unna. Imidlertid oppstår det et behov som krever at du sidelaster apper på smart-TV-en din. Dette lar deg avdekke de utvidede funksjonene til appene som kan ha et begrenset utvalg i Android TV-plattformen.

Apper på Smart TV

Nå blir spørsmålet her, hva er sideloading? Vel, installasjonen av apper på smart-TV-en din er bare grei ved å søke etter ønsket app i Play-butikken og installere den bare med et enkelt klikk. Dette er den typiske måten å laste ned apper på smart-TV-en din. På den annen side betyr sidelading at du ikke vil gjennomgå den samme prosessen, men installere appene vekk fra Play Store-grensesnittet.

Derfor gir vi deg en enkel prosedyre for hvordan du laster apper på smart-TVen din, nærmere bestemt Hisense smart-TV. Sørg for å navigere gjennom siden til slutten, og svaret på spørsmålet ditt blir besvart pent.

Merk: Hvis du skal sideloading en app, må du være sikker på at du stoler på kilden du får filen fra. Sørg for å få appene bare fra kjente og pålitelige kilder.

Krav til Sideload-apper på Hisense Smart TV

Vel, før du begynner, må du vurdere at kravene er på plass. Dette vil gjøre installasjonsprosessen jevn og enkel, og dermed spare tid og krefter. Det er derfor nødvendig å sikre at kravene blir ivaretatt før noe annet.

Først og fremst må du tillate installasjon fra ukjente kilder ved å aktivere de ukjente kildene. Dette vil tillate deg å laste ned apper fra ukjente kilder av systemet, og dermed tillate installasjonen. For å oppnå dette, må du følge trinnene nedenfor:

 1. Slå på din Hisense Smart TV .
 2. Gå til Innstillinger- menyen på startskjermen .
 3. Velg kategorien Personlig og se etter alternativet for Sikkerhet .
 4. Nå vil du kunne se innstillingen for ukjente kilder . Bytt bryteren ved siden av den for å aktivere den.
 5. Når dette er aktivert, vil du nå være gratis å laste ned apper fra andre kilder bortsett fra Play Store.
Tillater installasjon fra ukjente kilder

Foruten å aktivere installasjon fra ukjente kilder, må du ha flere applikasjoner for å gjøre sidelasteprosessen enklere. Dette involverer sidelaststarteren som lar deg få tilgang til appene dine når du har lastet dem ned. Du trenger også en filbehandling som vil gjøre det lettere å bla gjennom filene på Hisense TV.

Disse programmene er tilgjengelige i Google Play-butikken. Derfor må du finne dem i Play-butikken. For å laste ned sidelast Launcher, må du følge trinnene nedenfor.

 1. Gå til Google Play Store.
 2. Skriv inn Sideload Launcher i søkefeltet og trykk enter.
 3. Når du ser det, klikker du på Installer .
Installasjon av Sideload Launcher-appen

På den annen side kan du enkelt laste ned og installere File Manager-appen fra Play Store ved å følge fremgangsmåten som gitt ovenfor for Sideload Launcher-appen. Når alle disse kravene er på plass, er du nå klar til å starte sidelastingsprosessen med letthet.

Laster ned filbehandling-appen

Det er to måter du kan laste apper på siden på smart-TVen din. Dette innebærer å installere apper fra en nettleser samt bruke en flash-stasjon. Vi kommer til å gi deg en trinnvis veiledning om hvordan du bruker metodene ovenfor.

Sideload-apper fra nettleseren din

Hvor kan du bruke nettleseren din? Svaret er veldig enkelt, du får tilgang til nettleseren din via smarttelefonen, den bærbare datamaskinen eller datamaskinen. Dette er en enkel og rask måte å installere apper på, siden alt du trenger å gjøre er å navigere til nettleseren og se etter appen. For å gjøre dette må du følge trinnene nedenfor:

 1. Åpne den valgte nettleseren ved hjelp av datamaskinen eller den bærbare datamaskinen .
 2. Deretter må du navigere i Google Play Butikk og søke etter appen du vil installeres.
 3. Klikk på Installer hvis du ikke har appen i din nåværende enhet.
 4. Du må da logge på din Google-konto . Hvis du ikke har en, kan du fortsette og lage en, det er enkelt og tar ikke mye av tiden din.
 5. Etter innlogging vil du se et vindu med rullegardinmeny. Klikkrullegardinmenyen og velg Smart TV fra listen over enheter, og klikk deretter på Installer .
 6. Det vises et varsel som bekrefter deg at appen er installert på din Smart TV. Trykk på OK .
 7. Deretter kan du nå slå på TV-en din, og du vil finne appen som allerede er installert i den. Forsikre deg om at TV-en din er koblet til internett, og at du nå kan fortsette å bruke den sidelastede appen.

Hvis den ovenfor beskrevne metoden ikke fungerer, ikke bekymre deg, du kan prøve neste metode som beskrevet nedenfor.

Sideload-apper ved hjelp av en Flash Drive

Denne prosessen innebærer å hente sidelast-appen fra en pålitelig kilde ved hjelp av datamaskinens nettleser og deretter kopiere filen til en flash-stasjon og overføre den til Hisense Smart TV. Du må sørge for at TV-en har en USB-port der du kan sette inn Flash Drive og fortsette med installasjonsprosessen. Derfor, for å oppnå dette, må du følge trinnene som beskrevet nedenfor:

Laster ned APK-filinnholdet
 1. Gå til nettleserendatamaskinen eller den bærbare datamaskinen .
 2. Fra pålitelige kilder, finne den .apk- filen for programmet du vil installere i din Hisense TV og deretter laste den ned.
 3. Sett den Flash Drive inn i din bærbare eller stasjonære PC og kopiere filen inn i den.
 4. Etter at du har kopiert filen, fjerner du flash-stasjonen fra datamaskinen og kobler den til TV-en .
 5. Du kan nå åpne og se innholdet på blitsen på Smart TV, takket være filbehandling-appen du allerede har lastet ned.
 6. Etter å ha funnet .apk-filen , velg den og klikk på Installer .
 7. Når installasjonsprosessen er fullført, ved hjelp av Sideload Launcher-appen , kan du nå åpne appen du nettopp har installert på din smarte Hisense TV.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det