Fix: PutLocker-feil ved innlasting av mediefil ble ikke funnet

“Feil ved lasting av media: Filen ble ikke funnet” - Dette er en feilmelding som noen ganger kan sees når du prøver å streame en lyd- eller videofil via JW Player i en nettleser. Selv om det er sant at denne feilen er begrenset til JW Player, er den ikke begrenset til en slags datamaskinkonfigurasjon - dette betyr i utgangspunktet at enhver som streamer lyd eller video via JW Player i en nettleser, er sårbar for dette problemet uansett hvilken datamaskin, nettleser eller operativsystem de bruker. Denne spesifikke feilmeldingen vises når JW-spilleren ikke finner URL-en til lyd- eller videofilen du prøver å streame gjennom den.

JW Player kan ikke finne URL-adressen til ønsket lyd eller video av en av flere forskjellige årsaker - fra filen bare blir fjernet av verten eller at filens relative stier og / eller tilgangsrettigheter ikke er satt riktig på serverens ende til serveren ganske enkelt å sende ut feil mimetype-overskrift sammen med den forespurte lyd- / videofilen. Uansett årsak, kan feilmeldingen "Feil ved innlasting av media: Fil ikke funnet" være forårsaket av noe midlertidig eller på slutten, eller noe som er relativt mindre midlertidig eller på serverens slutt. Følgende er noen av de mest effektive løsningene du kan bruke til å prøve å løse dette problemet og strømme den forespurte lyd- / videofilen:

Løsning 1: Oppdater siden

Så bisarrt det kan høres ut, i mange tilfeller er det bare å fornye nettsiden du prøver å streame lyd- eller videofilen fra, alt som skal til for å kvitte seg med denne feilmeldingen og streame filen. Ser du, mange årsaker til dette problemet er ekstremt midlertidige og har å gjøre med sjeldne hendelser, og det er derfor å oppdatere websiden er det aller første du bør prøve når du står overfor feilmeldingen "Feil ved innlasting av media: Fil ikke funnet". For å bruke denne løsningen, må du:

 1. Trykk på F5 eller Ctrl + R på tastaturet for å oppdatere websiden du prøver å streame lyd- eller videofilen fra.
 2. Sjekk om lyd / video streamer riktig på den oppdaterte websiden.
 3. Hvis det ikke gjør susen, kan du bare oppdatere siden et par ganger til og sjekke om det løser problemet - noen ganger er det bare ikke nok med en oppdatering .

Løsning 2: Start datamaskinen på nytt

Å starte datamaskinen på nytt er en annen utmerket måte å kvitte seg med denne feilmeldingen i tilfeller der den er forårsaket av noe midlertidig. Bare starte datamaskinen og sjekke for å se om problemet vedvarer når maskinen starter opp.

Løsning 3: Deaktiver utvidelsen Data Saver (kun for Google Chrome-brukere)

Google har en Data Saver- utvidelse for Google Chrome som ganske mange Chrome-brukere har installert på oppsettet. Dessverre kan denne utvidelsen føre til at noen brukere ser "Feil ved lasting av media: Filen ble ikke funnet" når de prøver å streame lyd- / videofiler via JW Player. Hvis du har dette problemet i Google Chrome og har Data Saver- utvidelsen installert, vil du kanskje deaktivere det og se om det løser problemet. For å deaktivere den data Saver forlengelse, må du:

 1. Start Google Chrome .
 2. Klikk på alternativknappen angitt med tre loddrett justerte prikker.
 3. Hold markøren over flere verktøy .
 4. Klikk på Extensions .
 5. Rull nedover listen over utvidelser som er installert på din forekomst av Google Chrome , finn Data Saver- utvidelsen og fjern haken ved siden av Aktivert rett foran utvidelsens oppføring for å deaktivere  den.
 6. Start Google Chrome på nytt og sjekk om problemet er løst eller ikke.

Løsning 4: Slett alle nettsteder fra Flash Player-hurtigbufferen (kun for Flash Player-brukere)

 1. her for å få tilgang til Flash Player's nettbaserte innstillingspanel  for nettstedslagring.
 2. Finn og klikk på Slett alle nettsteder .
 3. Du blir bedt om å bekrefte handlingen - bekreft den.

Hvis du gjør det, slettes all informasjon som nettsteder du har besøkt har lagret på datamaskinen din. Når du er ferdig, må du starte nettleseren på nytt og deretter sjekke om løsningen fungerte eller ikke.

Løsning 5: Hvis du bruker en VPN eller proxy, deaktiver den

VPN-er - både faktiske VPN-er og VPN-applikasjoner som Hotspot Shield, samt fullmakter kan noen ganger forhindre at JW Player kan finne URL-en til en lyd- eller videofil du ber om. Hvis det er tilfelle, hvis du får feilmeldingen "Feil ved innlasting av media: Fil ikke funnet" mens du bruker en VPN eller proxy, kan du bare deaktivere hvilken som helst VPN eller proxy du bruker og se om du gjør det slik at du kan streame lyden. / videofil.

Løsning 6: Hvis du ikke bruker VPN, kan du prøve å bruke en

I mange tilfeller ser brukerne feilmeldingen "Feil ved innlasting av media: Filen ikke funnet" bare fordi tilgang til filen de vil streame er forbudt fra deres plassering eller internettnettverket de bruker for å prøve å streame filen. I slike tilfeller kan det være nok å bruke et virtuelt privat nettverk eller en VNP-app (eller til og med et nettsted som fungerer som et aktivt VPN og maskerer IP-adressen og plasseringen din) til å løse dette problemet.

Løsning 7: Bruk en annen nettleser

Oftere enn ikke ser brukere som er berørt av dette problemet bare feilmeldingen "Feil ved innlasting av media: Fil ikke funnet" mens de prøver å streame lyd- / videofiler via JW Player i en bestemt nettleser. Selv om dette kan virke som et ganske ekstremt tiltak, er det en god sjanse for at det å bytte fra nettlesingen du opplever dette problemet til en annen nettleser, vil tillate deg å streame lyd- eller videofilen du vil streame uten å ha “ Feil ved lasting av media: Filen ble ikke funnet ”feilmeldingen bak det stygge hodet.

Løsning 8: Vent på stormen

Hvis absolutt ingen av løsningene som er oppført og beskrevet ovenfor, har fungert for deg, er sjansen stor for at årsaken til dette problemet er serversiden. Hvis det virkelig er tilfelle, er alt du kan gjøre å være tålmodig og vente på menneskene bak nettstedet du prøver å streame lyd- / videofilen fra for å fikse det som forårsaker problemet. Det beste handlingsforløpet ditt vil trolig være å sjekke på websiden hver time eller to og se om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det