Fix: Samsung TV kobler ikke til Wifi

Samsung er et multinasjonalt sørkoreansk selskap, og det er mest kjent for sine elektroniske produkter som spenner fra mobiltelefoner til TV-er, mikrobølger osv. Samsungs Smart-TV er også veldig populær for sine høykvalitets skjermer og enkel tilkobling. Samsung TV tilbyr også Wifi-tilkoblingsfunksjonen for å fordype TV-en i dagens teknologiske verden. Imidlertid har det nylig kommet mange rapporter om brukere som ikke kan koble TV-en til Wifi.

I denne artikkelen vil vi gi deg et sett med løsninger som er testet for å løse problemet for de fleste av våre brukere. Vi vil også gi deg årsakene til at Wifi-funksjonen på TV-en kan fungere feil.

Hva hindrer Samsung TV fra å koble seg til Wifi?

I følge vår undersøkelse er årsaken til problemet ikke spesifikk, og det kan oppstå på grunn av flere årsaker. Noen av de mest bemerkelsesverdige er:

 • Utdatert fastvare: Hvis fastvaren til TV-en din er utdatert og ikke har blitt oppdatert til den nyeste versjonen, kan det hende den ikke fungerer som den skal fordi TV-en må oppdateres til den nyeste fastvaren for at alle innstillingene skal konfigureres riktig, avhengig av region.
 • Generell feil: Det har vært mange rapporter om en generell feil med programvaren til Samsung Smart TV-er der hvis TV-en ble slått av via fjernkontrollen i lengre tid enn 10 til 15 minutter, ble nettverksinnstillingene ødelagt og de må tilbakestilles for at tilkoblingen skal fungere skikkelig.
 • Mac-adresseblokk: Hver enhet som kobles til Wifi-ruteren bruker en spesifikk adresse for å gjøre det. Noen ganger kan adressen blokkeres fra å koble seg til Wifi-ruteren, enten av brukeren eller av Internett-leverandøren. Hvis det er tilfelle, vil TV-en ikke lenger kunne koble til den Wifi-ruteren med mindre forbudet oppheves av Internett-leverandøren.
 • DNS-innstillinger: I noen tilfeller er DNS-innstillingene på TV-en ikke riktig konfigurert og resulterer i en konflikt mellom ruteren og TV-en mens du prøver å koble til internett. Innstillingene må endres manuelt av brukeren for at internett skal kunne koble til riktig.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Det anbefales at du prøver disse løsningene i den spesifikke rekkefølgen de leveres for å unngå konflikter.

Løsning 1: Start TV-en på nytt

Noen ganger på grunn av en feil med Samsung TV-ene, blir nettverksinnstillingene ødelagt hvis TV-en er slått av via fjernkontrollen og den forblir av i mer enn 15 minutter. Derfor vil vi i dette trinnet starte TV-en på nytt i en ukonvensjonell metode som vil tilbakestille visse innstillinger. For det:

 1. Slå på TV-en på vanlig måte og la den i 5 minutter .
 2. I stedet for å slå den av med fjernkontrollen, koble ut den kabelen direkte fra veggen.
 3. Vent i en periode på minst 20 minutter og start den på nytt .
 4. Skriv inn Wifi- passordet hvis det blir bedt om å angi det, og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Start Internett på nytt

Det er også mulig at internett kan være utsatt for visse problemer, og at Wifi-tjenesten kanskje ikke fungerer som den skal, eller at DNS-innstillingene på ruteren kan hindre fjernsynet i å få tilgang til internett. Derfor vil vi i dette trinnet fullstendig sykle Internett-ruteren. For det:

 1. Slå av den kraften til Internett-ruteren.
 2. Vent i en periode på minst 10 minutter før du slår på strømmen igjen .
 3. Vent til ruteren for å laste internettinnstillinger, når internett har fått tilgang prøve å koble til TV til Wifi og sjekke for å se om problemet vedvarer.

Løsning 3: Endre Internett-tilkobling

Hvis Mac-adressen til TV-en har blitt blokkert av Internett-ruteren, vil du ikke kunne koble til Wifi-tilkoblingen fra den ruteren. Derfor vil vi i dette trinnet sjekke om det er tilfelle. For det:

 1. Slå på TV og navigere til Wifi innstillinger.
 2. Ta tak i mobilen og slå på Hotspot .
 3. Når navnet på hotspotet som tilbys av mobilen vises i listen over tilgjengelige tilkoblinger, kan du koble til det og sjekke om problemet vedvarer.
 4. Hvis TV er koblet til Mobile hotspot riktig da mest sannsynlig den TV-Mac -adresse er blokkert av internett -ruteren .
 5. Du kan kontakte Internett-leverandøren din for å oppheve blokkeringen av Mac- adressen til TV-en .

Løsning 4: Fastvareoppdatering

Firmware på enheten må oppdateres til den nyeste versjonen i henhold til TV-modellen og regionen. Hvis fastvaren ikke er oppdatert, vil du oppleve problemer mens du prøver å koble til internett. Siden du ikke kan koble til internett for å laste ned riktig fastvare på enheten din, vil vi gjøre det via en datamaskin. For det:

 1. Åpne denne linken og velg den riktige modellen av Samsung TV som du bruker.
 2. Klikknedlastning og vent til den er ferdig.
 3. Pakk de nedlastede filene til en USB som ikke ikke har noen andre data på den.
 4. Sørg for å fjerne eventuelle ekstra symboler eller tall som datamaskinen din har lagt til i den nedlastede filen.
 5. Koble til USB til TV og trykk på “ Meny ” -knappen på fjernkontrollen.
 6. Velg " Support " fra menyen og deretter " Software Upgrade ".
 7. Velg nå “ By USB ” fra metodene for oppdateringslisten.
 8. Klikk på “ OK ” hvis TV-en ber deg om at en ny oppdatering vil bli installert, og vent til prosessen er ferdig.
 9. Prøv å koble til Wifi og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 5: Oppdater DNS-innstillinger

Det er mulig at DNS-innstillingene på TV-en forårsaker konflikt med internettruteren og hindrer deg i å koble til internett. Derfor vil vi i dette trinnet initialisere internettinnstillingene på nytt. For det:

 1. Trykk på " Meny " -knappen på fjernkontrollen og deretter på " Innstillinger " -knappen.
 2. Velg nå “ Nettverk ” og deretter “ Nettverksinnstillinger ”.
 3. Klikk på "Start" og velg " IP- innstillinger ".
 4. Velg nå “ DNS- modus” og sørg for at den grønne avkrysningen er i “ Manuell ” -modus og trykk “ OK
 5. Skriv inn “ 8888 ” og trykk “ OK
 6. Nå får du tilgang til internett hvis problemet var med DNS- innstillingene, og du kan klikke på “ Samsung Smart Hub ” -knappen for automatisk å oppdatere fjernsynet og tilbakestille gamle programmer.

Løsning 6: Utføre hard omstart

I noen tilfeller kan du utføre en hard omstart på TV-en din for å løse dette problemet. Følg instruksjonene nedenfor for å utføre en hard omstart.

 1. Få tak i Samsung TV-fjernkontrollen og trykk lenge på "Strøm" -knappen.
 2. Hold av / på-knappen inne mens TV-en starter på nytt, og slipp den hvis du ser "Samsung" -logoen.
 3. Sjekk og se om omstart på denne måten løser problemet.

Merk: Hvis du fremdeles støter på problemet etter å ha prøvd å implementere alle disse løsningene, er det mulig at det kan være et maskinvareproblem og ikke en programvare. Derfor må du kontakte Samsungs kundestøtte.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det