Fix: Windows 10 Mail App synkroniseres ikke automatisk

Noen brukere rapporterer at standard Windows 10 Mail-klient ikke synkroniseres automatisk. Merkelig nok ser problemet ikke ut til å være spesifikt for visse e-postleverandører og er kjent for å forekomme med Gmail, Yahoo, AOL og til og med med e-post.

Selv om brukerne setter klienten til å hente nye meldinger når de ankommer, og til å laste ned meldinger fra alle tider , ser Windows Mail ikke ut til å hente nye e-poster automatisk - selv om manuell synkronisering fungerer helt fint. Noen brukere rapporterer imidlertid også at manuell synkronisering også er ødelagt. Andre brukere rapporterer om å støte på dette problemet med visse e-postleverandører.

Hvis du sliter med det samme problemet, vil metodene nedenfor mest sannsynlig hjelpe deg med å fikse automatisk synkronisering av Windows Mail . Nedenfor har du en samling metoder som andre brukere har brukt for å løse problemet. Følg hver potensielle løsning i rekkefølge til du kommer på en metode som løser problemet i din spesielle situasjon.

Metode 1: Oppdatere Windows Mail-appen

Dette spesielle problemet er vanligvis knyttet til en utdatert Windows Mail-app. De fleste brukere som støter på dette problemet har klart å fikse automatisk e-postsynkronisering ved å oppdatere Windows Mail-appen fra Microsoft Store.

Her er en rask guide for oppdatering av Windows Mail fra Microsoft Store:

 1. Åpne Microsoft Store via oppgavelinjen eller ved å gå til Start-menyen og søke etter “ butikk ”.
 2. Klikk på menyikonet (øverst til høyre) og velg deretter Nedlastinger og oppdateringer .

 3. I delen Nedlastinger og oppdateringer klikker du på e- post og kalender og venter på at oppdateringen skal fullføres.

  Merk: I tillegg kan du klikke på Få oppdateringer og vente på at hele applikasjonsprogrammet ditt skal oppdateres.

 4. Når nedlastingen er fullført, trykker du på Get-knappen hvis installasjonen ikke starter automatisk.

 5. Når Windows Mail-appen er oppdatert, lukker du butikken og starter datamaskinen på nytt. Ved neste oppstart, se om problemet er løst og nye e-postmeldinger mottatt i Windows Mail synkroniseres automatisk.

Hvis du fortsatt sliter med det samme problemet, går du ned til metode 2 .

Metode 2: Endre e-postsynkroniseringsfrekvensen til Windows Mail-appen

Som noen brukere har påpekt, kan dette problemet ikke være forårsaket av en applikasjonsfeil, men snarere en innstilling som kan forhindre at programmet synkroniserer nye e-poster.

Merkelig nok har mange brukere rapportert at standard synkroniseringsadferd ( basert på bruk ) var den skyldige som var ansvarlig for ikke å la de nye e-postene komme gjennom. Her er en rask guide til hvordan du endrer synkroniseringsinnstillingene knyttet til e-postkontoen din for å eliminere denne muligheten:

 1. Åpne Windows Mail-appen via oppgavelinjen eller via Start-menyen.
 2. I Windows Mail-appen går du til Kontoer i venstre rute, høyreklikker på e-postmeldingen som nekter å synkronisere og velger Kontoinnstillinger .

 3. I kontoinnstillinger klikker du på Endre innstillinger for postkassesynkronisering og sørg for at rullegardinmenyen under Last ned ny post er satt til Hvert 15. minutt . Du kan senke frekvensen, men ikke sett den til Manuelt eller Basert på min bruk . Endre deretter rullegardinmenyen som er knyttet til Last ned e-post fra når som helst .

 4. Bla deretter ned til Synkroniseringsalternativer og sørg for at vekselen som er tilknyttet e-post er aktivert, og klikk på Ferdig.
 5. Lukk Windows Mail og start datamaskinen på nytt. Ved neste oppstart, åpne Windows Mail igjen og se om problemet er løst.

Hvis du fortsatt sliter med det samme problemet, fortsett med neste metode nedenfor.

Metode 3: Tilbakestille innstillinger for brannmur og nettverksbeskyttelse

Noen brukere har klart å identifisere den innebygde brannmuren som den skyldige som forårsaket problemet. Som det viser seg kan en av Windows-oppdateringene som er installert gjennom WU (Windows Update) endre en brannmurinnstilling som forhindrer standard Mail-appen fra å fungere riktig med Microsoft e-postkontoer.

Noen brukere har klart å løse problemet ved å tilbakestille innstillingene for brannmur og nettverksbeskyttelse. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Åpne en Kjør -boksen ved å trykke Windows-tast + R . Skriv deretter inn “ ms-settings: windowsdefender ” og trykk Enter for å åpne Windows Security- fanen i Innstillinger- menyen.

 2. I kategorien Sikkerhet i Windows klikker du på Åpne Windows Defender Security Center .

 3. I Windows Defender Security Center klikker du på Brannmur og nettverksbeskyttelse .
 4. I kategorien Brannmur og nettverksbeskyttelse blar du nedover og klikker på Gjenopprett brannmurer til standard .

 5. Klikk på knappen Gjenopprett standardverdier for å bekrefte handlingen.
 6. Start datamaskinen på nytt og se om Windows Mail kan synkroniseres automatisk ved neste oppstart.

Hvis Windows Mail fremdeles ikke klarer å synkronisere e-postene dine automatisk, fortsett med neste metode nedenfor.

Metode 4: Tillate Mail-app tilgang til Kalender

Noen brukere har klart å løse e-postsynkroniseringsproblemet etter å ha oppdaget at Windows Mail-appen ble nektet tilgang til kalenderen . Tilsynelatende kan denne innstillingen endres av en Windows-sikkerhetsoppdatering og vil ende opp med å hindre den automatiske synkroniseringsfunksjonen i Windows Mail.

Her er en rask guide for å sikre at Windows Mail-appen har tilgang til kalenderen:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne Kjør-boksen. Skriv deretter inn “ ms-settings: privacy-calendar ” og trykk Enter for å åpne Kalender- fanen i Innstillinger- menyen.

 2. I Kalender- menyen må du sørge for at bryteren som er tilknyttet Mail og Kalender er slått på.

 3. Start datamaskinen på nytt og se om problemet er løst ved neste oppstart.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det