Fix: Apex Legends Engine Error 0x887a0006

Noen Windows-brukere får Apex Legends Engine Error 0x887a0006 når de prøver å starte spillet. Dette problemet rapporteres å forekomme med flere Windows-versjoner, men det signaliseres vanligvis med NVIDIA GPUer (oftest med GeForce RTX 2080 Ti)

Hva forårsaker problemet med Apex Legends 'Engine Error 0x887a0006'?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på forskjellige brukerrapporter og reparasjonsstrategier som ofte brukes for å enten løse eller omgå denne feilmeldingen. Som det viser seg, er det flere potensielle årsaker som kan ende opp med å utløse denne feilen:

 • Origins Launcher har ikke administratorrettigheter - Som det viser seg, kan dette spesielle problemet også oppstå hvis spillets launcher (Origins) ikke har administrative rettigheter for å få tilgang til alle avhengigheter som Apex Legends trenger. I dette tilfellet vil du kunne løse problemet ved å tvinge Origins-bæreraketten til å åpne med administratortilgang.
 • Manglende registernøkkel - Fra nå av inkluderer ikke de nyeste Nvidia GPU-driverne en bestemt registernøkkel (TdrDeley) som trengs for å spille Apex Legends i en stabil sak, er ikke inkludert i installasjonspakken. Heldigvis kan du legge til registernøkkelen manuelt ved å opprette en .reg- nøkkel.
 • Korrupt spillmappe - Dette problemet kan også oppstå i de situasjonene der hovedspillmappen har blitt påvirket av filkorrupsjon. Heldigvis kan du løse de fleste ødelagte relaterte problemene ved å bruke Origins til å reparere spillet og verifisere filens integritet.
 • Ustabil beta-GPU-driver - Hvis du bruker den nyeste GPU-versjonen eller en betaversjon av den, må du gå tilbake til en tidligere driverversjon. Mange berørte brukere har rapportert at problemet er løst etter at de rullet tilbake driverversjonen til en tidligere versjon. Du kan gjøre dette enkelt via Enhetsbehandling.
 • Ustabil GPU-overklokkingsfrekvens - Hvis du kjører spillet med en overklokket GPU, vil du kanskje gå tilbake til aksjefrekvensen og se om problemet fortsatt oppstår. Flere brukere har rapportert at problemet ikke lenger oppstod etter at de gikk tilbake til aksjefrekvensene.

Hvis du for øyeblikket sliter med å løse denne feilmeldingen, vil denne artikkelen gi deg flere populære feilsøkingsstrategier. Nedenfor vil du oppdage en rekke reparasjonsstrategier som brukere som støter på akkurat denne feilmeldingen, har brukt for å løse problemet.

Hvis du vil være så effektiv som mulig, anbefaler vi deg å følge dem i den rekkefølgen de presenteres. En av dem er nødt til å løse problemet i ditt spesielle scenario.

Metode 1: Starte Origins ad Administrator

Noen berørte brukere har rapportert at feil 0x887a0006 ikke lenger oppstod etter at de åpnet Origin (spillets lanseringsprogram) som administrator. Dette ser ut til å antyde at problemet kan oppstå hvis spillet ikke har nok tillatelser til å få tilgang til alle nødvendige avhengigheter.

For å starte spillet med administratorrettigheter, høyreklikker du bare på den viktigste kjørbare Origins og klikker på Kjør som administrator . Når Origins er åpnet med administrative rettigheter, kan du starte Apex Legends og se om du fortsatt støter på 0x887a0006-feilen.

Hvis feilen er løst, kan du tvinge Origins-kjørbarheten til å åpne med administrative rettigheter hver gang du starter den. Dette sparer deg for å måtte gjenta prosessen hver gang du trenger å starte Apex Legends. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Høyreklikk på Origins.exe og velg Egenskaper.
 2. Inne i Origin Properties , gå til kategorien Kompatibilitet og sørg for at boksen som er tilknyttet Kjør dette programmet som administrator (under Innstillinger).
 3. Klikk Bruk for å lagre endringene.

Metode 2: Endring av registeret

Som det viser seg kan denne spesielle feilen også være forårsaket av en nyere grafikkdriver som er i konflikt med motoren bak Apex Legends. Hvis du vil unngå å rulle tilbake på grafikkdriveren, vil du sannsynligvis kunne omgå problemet ved å justere noen registernøkler.

Her er en rask guide til å gjøre dette:

 1. Trykk Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør. Skriv deretter "notisblokk" og trykk Enter for å åpne et nytt Notisblokk- vindu.
 2. Skriv inn følgende kode i notisblokkvinduet hvis du bruker et 64-biters system:
  Windows Registerredigering versjon 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ GraphicsDrivers] "TdrDelay" = hex (b): 08,00,00,00,00,00,00,00,00

  Hvis du bruker et 32-biters system, bruk denne koden i stedet:

  Windows Registerredigering versjon 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ GraphicsDrivers] "TdrDelay" = dword: 00000008
 3. Når koden er limt inn, går du til Fil og klikker på Lagre som .
 4. Navngi det hva du vil, men sørg for at det har .reg- utvidelsen før du klikker Lagre.
 5. Lukk Notisblokk, og dobbeltklikk deretter på den nyopprettede .reg-filen.
 6. Når du blir bedt om å bekrefte om du vil fortsette, klikker du Ja og venter på at de nye tastene og verdiene skal legges til.
 7. Når prosessen er fullført, start datamaskinen på nytt og start Apex Legends ved neste oppstart. Du bør ikke lenger støte på 0x887a0006- feilen.

Hvis du fremdeles ser den samme feilmeldingen når du prøver å starte spillet, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Hvis du ønsker å angre de tilførte registernøklene og verdien av .reg-filen vi opprettet ovenfor, følger du trinnene nedenfor:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “regedit” og trykk Enter for å åpne Registerredigering . Når UAC (User Account Control) blir bedt om det , klikker du Ja for å gi administrative rettigheter.
 2. Bruk venstre rute for å navigere til følgende sted:
  Datamaskin \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ GraphicsDrivers
 3. Når du kommer dit, flytt over til høyre rute, høyreklikk på TdrDelay og velg Slett for å kvitte deg med nøkkelen.
 4. Start datamaskinen på nytt for å håndheve endringene.

Metode 3: Reparere spillet i Origin

Noen berørte brukere har rapportert at problemet er løst etter at de reparerte Apex Legends-spillet fra Origins-grensesnittet. Dette antyder at problemet også kan være forårsaket av korrupsjon av en spillfil. Heldigvis ser Origin Launcher ut til å være utstyrt for å løse problemet automatisk.

Her er en rask guide for å tvinge Origins launcher til å skanne og fikse Apex Legends-filkorrupsjonsproblemer:

 1. Åpne Origins launcher og gå til My Game Library .
 2. Høyreklikk på Apex Legends launcher og klikk på Repair.
 3. Vent til bæreraketten bekrefter spillfilene og erstatter den ødelagte med nye kopier. Naturligvis trenger du en stabil internettforbindelse for at denne prosessen skal lykkes.
 4. Når prosessen er fullført, start datamaskinen på nytt og start spillet når neste oppstart er fullført.

Hvis du fremdeles støter på 0x887a0006- feilen når du spiller Apex Legends, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Gjenopprett GPU-driver til en eldre versjon

Mange berørte brukere har rapportert at de endelig klarte å løse problemet etter at de rullet tilbake sin dedikerte grafikkdriver til forrige versjon. Hvis du støter på problemet med en NVIDIA GPU, er det sjansen for at rulleren driveren tilbake til versjon 417.73 eller eldre vil løse problemet og tillate deg å spille spillet uten problemer.

Her er en rask guide for å rulle GPU-stasjonen tilbake til en eldre versjon:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “devmgmt.msc” og trykk Enter for å åpne Enhetsbehandling. Når UAC (User Account Control) blir bedt om det , klikker du Ja for å gi administrative rettigheter.
 2. Inne i Enhetsbehandling utvider du rullegardinmenyen som er tilknyttet skjermkort. Høyreklikk deretter på din dedikerte GPU-driver og velg Egenskaper.
 3. Inne i Egenskaper- skjermen, gå til Driver- fanen og klikk på Rull tilbake driver .
 4. Ved bekreftelsesmeldingen velger du en grunn (spiller ingen rolle) og klikker på Ja for å starte tilbakevendingsprosessen.
 5. Når GPU-driveren er rullet tilbake, start datamaskinen på nytt og se om feilen er løst ved neste oppstart.

Hvis du fremdeles støter på 0x887a0006-feilen når du spiller Apex Legends, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 5: Gjenopprette GPU til lagerfrekvenser (fjerne overklokking)

Noen brukere har rapportert at 0x887a0006-feilen ikke lenger oppstod etter at GPU-overklokken ble fjernet. Dette er en indikasjon på at problemet også kan utløses av en ustabil GPU-frekvens.

Selvfølgelig vil trinnene for å tilbakestille GPU-frekvensen til standard være forskjellige, avhengig av GPU-modellen din og verktøyet du bruker. Men sjansen er at hvis du visste hvordan du skulle overklokke, vet du hvordan du skal sette frekvensene tilbake til standardverdien.

Etter at frekvensene er tilbakestilt til standardinnstillingene, start Apex Legends og se om du fremdeles støter på feilmeldingen når du spiller spillet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det