Frosty Mod Manager lanserer ikke spill

Frosty mod manager klarer ikke å starte et spill på grunn av sikkerhetsapplikasjoner, motstridende filer / mapper, manglende tilgjengelighet av administratortilgang og korrupte spillinstallasjoner. Forekomster av problemet blir også sett når Frosty-filer ikke pakkes ut ordentlig, eller du prøver å legge til flere mod på en gang.

Før du fortsetter med feilsøkingen, må du fjerne alle modene unntatt en og fortsette. Når du har løst problemet, kan du legge til en mod om gangen for å identifisere om en bestemt mod også var en del av problemet. Videre må du sørge for at du har administratortilgang til systemet.

Start nå spillet uten Mods, og til og med da, hvis spillet ikke kunne startes, bør du finne problemet med spillet og løse det. Hvis spillet ble lansert med suksess uten mods, prøv deretter løsningene nedenfor.

Løsning 1: Juster med tillatelsene

Dette problemet kan oppstå hvis Frosty Mod Manager ikke kunne få tilgang til bestemte filer og tjenester på grunn av tillatelsesfeil, noe som er viktig for at Frosty Mod Manager skal fungere riktig. Og å gi Frosty Mod Manager administratoradgang, slik at den får tilgang til de nødvendige filene og tjenestene, kan løse problemet.

 1. Høyreklikk på “ FrostyModManager. exe ”og klikk deretter på“ Properties
 2. Sjekk avkrysningsboksen ved siden av " Kjør som administrator " -boksen i kategorien " Kompatibilitet " i vinduet Egenskaper.
 3. Klikk " Apply " og deretter " Ok "

Sørg også for at du har full kontroll og eierskap til spillets digitale distribusjonsplattform og spillmappe, f.eks. Hvis du bruker Origin, ta full kontroll og eierskap til Origin og Origin-spillmappen.

Etter å ha tatt eierskap og full kontroll, kjør Frosty Mod Manager og se om problemet er løst. Hvis ikke, prøv neste løsning. Men husk at gjennom feilsøking når du trenger å starte Frosty Mod Manager, start den som administrator.

Løsning 2: Bruk Compression Utility

Noen mods er arkivert, og disse arkiverte glidelåsene kan noen ganger være problematiske hvis applikasjoner med zipping og utpakking er forskjellige på grunn av feil overskrifter. Hvis du bruker et arkivert mod, kan du enten bruke Frosty Mod Manager uten den moden eller på annen måte bruke noe annet utpakningsapplikasjon unntatt standard Windows-programmet.

Last ned og installer et komprimeringsverktøy.

7-Zip a Compression Utility Etter at du har pakket ut modet, kopierer du det til ønsket sted og starter Frosty Mod Manager for å se om problemet er løst. Hvis ikke, fortsett til neste løsning.

Løsning 3: Bruk i sikker modus

Sikker modus i Windows 10 lastes inn med det minste settet med tjenester / drivere / applikasjoner. Hvis Frosty Mod Manager ikke kan starte spillet på grunn av motstridende tjenester / drivere / applikasjoner, kan oppstart av systemet i sikkermodus og starte Frosty Mod Manager løse problemet.

 1. Start opp i sikker modus .
 2. Start Frosty Mod Manager som administrator (som nevnt i løsningen).
 3. Velg spillet som kjørbart.
 4. Velg skin mod ved å klikke "import mod" og velg zip-filen og dobbeltklikk på skin mod for å aktivere den.
 5. Klikk på ' L aunch '.

Nå, hvis Frosty Mod Manager kan starte spillet, må du rengjøre systemet og prøve å identifisere den problematiske tjenesten / driverne / applikasjonene som har en konflikt med Frosty Mod Manager.

Og hvis Frosty Mod Manager ikke kan starte spillet selv i sikkermodus, fortsett til neste løsning.

Løsning 4: Oppgrader Visual C ++ og .NET Framework Version

Visual C ++ og .Net Framework er grunnleggende krav for å kjøre Frosty Mod Manager, og hvis disse to er utdaterte, kan det føre til mange problemer, inkludert der Frosty Mod Manager ikke kan starte spillet. Følg trinnene nedenfor for å oppdatere disse to komponentene.

 1. Last ned den nyeste versjonen av Visual C ++ i henhold til systemet ditt.
 2. Installer det og start systemet på nytt.
 3. Last ned .Net-rammeverket .
 4. Installer det og start systemet på nytt.
 5. Start Frosty Mod Manager for å se om den kan starte spillet.

Hvis Frosty Mod Manager ikke kan starte spillet, fortsett til neste løsning.

Løsning 5: Flytt spillfilene til systemstasjonen

Frosty Mod Manager støtter ikke spillfiler på ikke-systemstasjonen, og hvis du bruker spillet som har filer på en ikke-systemstasjon, kan dette være årsaken til at Frosty Mod Manager ikke lanserer spillet. Følg instruksjonene nedenfor for å løse dette.

 1. Avinstaller spillet.
 2. Start systemet på nytt og installer spillet på nytt på C-stasjonen, og start Frosty Mod Manager for å sjekke om problemet er løst.

Løsning 6: Deaktiver antivirus og brannmur

Det er kjente problemer mellom at spillrelaterte filer blir identifisert som skadelig programvare (begrepet kalles falskt positivt) av antivirus / brannmur / sikkerhetsprogramvare, og blokkerer tilgangen som kan tvinge spill- / modadministratorene til å oppføre seg brått. Frosty Mod Manager er ikke noe unntak, så deaktivering av antivirus og brannmur kan løse problemet.

Start Frosty Mod Manager og spillet for å se om problemet er løst, hvis ikke, gå til neste løsning.

Løsning 7: Slett problematiske filer / mapper

Hvis en feil konfigurasjon som tvinger problemet med Frosty Mod Manager ikke starter spillet, kan det løse problemet å slette filer og mapper relatert til denne feil konfigurasjonen.

 1. Gå til spillkatalogen din, f.eks. Hvis du bruker Origin og Andromeda, så gå til
  "C: \ Program Files (x86) \ Origin Games \ Andromeda"
 2. Finn " bcrypt.dll " -filen og slett den.
 3. Finn nå " ModData " -mappen og høyreklikk på den og slett den.
 4. Gå deretter til mappen
  "Frosty Tool Suite \ FrostyModManager \ ThirdParty"

  og finn “ bcrypt.dll ” og slett den.

 5. Start systemet på nytt.
 6. Last ned nå “ bcrypt.dll ” og plasser i begge mappene som er nevnt i trinn 1 og 4. Du kan laste ned “ bcrypt.dll ” fra GitHub eller Nexusmods.

Advarsel : Last ned filen på egen risiko, da vi ikke er koblet til vertene for disse filene på noen som helst måte.

 1. Start Frosty Mod Manager som administrator som nevnt i løsning 1. Hvis du blir bedt om å opprette ModDate-mappe, klikker du ja.
 2. Velg spillet som kjørbart.
 3. Velg skin mod ved å klikke "import mod" og velg zip-filen og dobbeltklikk på skin mod for å aktivere den.
 4. Klikk på ' L aunch '.

Løsning 8: Installer Frosty på nytt

Hvis ingenting har fungert for deg så langt, så la oss gå til siste utvei og installere Frosty på nytt for å få ting til rette. Det er også et kjent problem med Frosty Mod Manager at når et spill blir drept ved å bruke Oppgavebehandling, vil det ikke begynne å fungere normalt før det er installert på nytt.

 1. Avinstaller Frosty Mod Manager (trykk Windows + R, skriv “ appwiz.cpl ” og trykk Enter).
 2. Start systemet på nytt etter at avinstallasjonen er fullført.
 3. Last ned Frosty Mod Manager.
 4. Høyreklikkoppsettfilen , og klikk deretter på "Kjør som administrator" i den resulterende menyen.
 5. Følg nå instruksjonene som vises på skjermen for å fullføre installasjonsprosessen.
 6. Igjen starter systemet.
 7. Start Frosty Mod Manager som administrator (som nevnt i løsningen).
 8. Velg spillet som kjørbart.
 9. Velg skin mod ved å klikke "import mod" og velg zip-filen og dobbeltklikk på skin mod for å aktivere den.
 10. Klikk " start ".

Forhåpentligvis har du løst problemet, og du kan nå starte spillet uten problemer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det