Fix: Det var en Problem Patching League of Legends Loop

Players of League of Legends kom over en overraskende bug der spillet gikk inn i en patchesløyfe for ikke så lenge siden. Da de åpnet spillet, fikk brukerne en oppdateringsmelding som videre ble omdirigert mot å lappe spillet. Etter oppdatering av spillet, da spillet startet på nytt, kom oppdateringsmeldingen igjen. Denne situasjonen fortsatte på ubestemt tid.

Det oppstod et problem med å lappe League of Legends Loop på Windows 10

League of Legend-ingeniører anerkjente offisielt avviket og ga ut en offisiell oppdatering for å løse problemet. Selv om oppdateringen ble utgitt, var det flere nedetider med spillerne som ikke fikk tilgang til spillet. Dette scenariet fortsatte til og med etter at oppdateringen ble utgitt.

Hva forårsaker 'League of Legends' patchesløyfe?

I følge brukerrapporter og etterforskningen av saken var det flere årsaker som førte til denne situasjonen. Årsakene er, men ikke begrenset til:

 • Spillet går i en feiltilstand . Den installerte oppdateringen blir ikke registrert ordentlig i spillets katalog, noe som får spillet til å lappes igjen og igjen.
 • Spillet har problemer med å koble til DNS-serveren . Selv spill krever DNS-tjenester for å opprette en forbindelse.
 • Launcheren er enten ufullstendig eller korrupt . Dette kan skje i en rekke tilfeller med ganske forskjellige spill.

Før vi begynner med løsningene, må du sørge for at du har en aktiv internettforbindelse og har administratorrettigheter på datamaskinen din.

Løsning 1: Oppdaterer League of Legends

Siden programvareutviklerne allerede la merke til denne avviket, ga de ut påfølgende oppdateringer for å løse problemet. Så hvis du holder tilbake eller ikke installerer de nyeste oppdateringene, foreslår vi at du gjør det med en gang.

Oppdaterer League of Legends

Bare åpne spillet, og når du blir bedt om å installere oppdateringen, gjør du det. Spillet laster automatisk ned oppdateringen, og start spillet etter at det er installert. Forsikre deg om at du starter LoL-lanseringen med administratorrettigheter.

Løsning 2: Endring til Googles DNS

League of Legends, som alle andre spill, bruker også DNS-servere for å etablere og opprettholde en forbindelse med sine servere og andre tredjeparts tjenester. Hvis DNS-serveren din ikke fungerer eller ikke kan nås, kan det føre til patchesløyfen. Vi kan bruke Googles DNS og se om dette løser problemet vårt.

 1. Trykk på Windows + R, skriv " kontrollpanel " i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i kontrollpanelet, klikker du på underoverskriften “ Nettverk og Internett ”.
Nettverks- og Internett-innstillinger - Kontrollpanel på Windows 10
 1. Velg “Network and Sharing Center ” fra det neste vinduet du navigerer til.
Nettverks- og delingssenter - Internett-innstillinger på Windows 10
 1. Her finner du nettverket du er koblet til. Klikk på nettverket til stede i form av “ Connections ” som vist på skjermbildet nedenfor.
Velge tilkobling
 1. Klikk nå på " Egenskaper " til stede nederst i det lille vinduet som dukker opp.
Tilkoblingens egenskaper
 1. Dobbeltklikk på “ Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) ” slik at vi kan endre DNS-serveren.
Få tilgang til IPv4-innstillinger for tilkoblingen
 1. Klikk på " Bruk følgende DNS-serveradresser: " slik at dialogboksene nedenfor blir redigerbare. Still nå verdiene som følger:

Foretrukket DNS-server: 8.8.8.8

Alternativ DNS-server: 8.8.4.4

Angir Googles DNS
 1. Trykk på OK for å lagre endringene og avslutte. Start datamaskinen på nytt og se om dette løste problemet ditt.

Løsning 3: Deaktivering av overlegg i spillet

Overlegg i spillet er funksjoner fra annen programvare som lar brukerne få tilgang til bestemte deler av funksjonaliteten uten å måtte alt-tabbe seg ut av spillet. Dette gjør det lettere for spillere å få tilgang til forskjellige funksjoner. Programvare som følger med spill som NVIDIA GeForce-opplevelse eller Discord, gir overlegg i spillet.

Det ser ut til at disse overleggene er en av årsakene til å forstyrre lappeprosessen. Derfor bør du prøve å deaktivere dem og deretter prøve å lappe LoL igjen. Her har vi vist hvordan du deaktiverer overlegget til Discord. Du kan følge lignende trinn for annen programvare som har aktivert overlay i spillet.

 1. Start Discord og åpne brukerinnstillingene . Velg nå alternativet Overlay fra venstre navigasjonsfane, og fjern merket for alternativet Aktiver overlay i spillet .
Deaktivering av overlegg i spillet - Discord på Windows 10
 1. Start datamaskinen på nytt helt slik at endringene implementeres, og prøv å lappe League of Legends igjen.

Noen andre tips du kan prøve for å løse oppdateringsfeilen er:

 • Kjører Launcher League of Legends som administrator.
 • Når klienten sier 'Vi har gjenopprettet ...'. i den første feilmeldingen, i stedet for å trykke ok, trykk Alt + F4 . Start spillet nå.
 • Avslutt alle oppgaver (skriv taskmgr etter å ha trykket på Windows + R) i League of Legends og start startprogrammet igjen ved hjelp av administratorrettigheter.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det