Slik sletter du en tom side på Google-dokumenter

Hjem / Lær / Slik sletter du en tom side på Google-dokumenter

Slik sletter du en tom side på Google-dokumenter

Av Habiba Rehman 19. mars 2020 2 minutter lest

Enten det er MS Word eller Google Docs, når du legger til noe innhold i et slikt dokument og trykker på enter-tasten på slutten av teksten som er rett på slutten av en side, opprettes en ny side automatisk. Noen ganger er den siden ikke nødvendig for hvilke brukere må slette siden helt uten å ødelegge formateringen av teksten. Å slette den siste tomme siden som er rett på slutten av alt innholdet, er mye enklere enn å slette en tom side midt i et dokument uten å forstyrre formatet.

Slik kan du slette blanke sider under begge omstendigheter som nevnt ovenfor.

Slette en tom side på slutten av dokumentet

1. Åpne Google Docs og legg til innholdet.

2. Når du kommer til slutten av side en for dette eksemplet, eller den siste siden i dokumentet, og trykker på enter, opprettes en ny side automatisk.

3. Det er to måter å slette denne siden på.

4. Nummer 1: For å slette denne tomme siden som er på slutten av dokumentet, klikker du markøren på den siste siden til tekstikonet / linjen vises som vist på bildet nedenfor.

Dette gjøres for å sikre at du ikke er på noen annen side. For å slette en side, må du ha tekstlinjen på den spesifikke siden. En annen ting du må være sikker på er at markøren klikkes på første linje på siden. Når du har gjort dette, trykker du bare på 'tilbaketasten' på tastaturet. Dette vil slette den siste siden og flytte tekstlinjen etter det siste ordet på forrige side.

5. Metode nummer 2 for å slette den siste siden er ved å klikke på markøren på den siste linjen etter det siste ordet på den siden som vist på bildet nedenfor.

4

Når tekstlinjen vises, vil du trykke på "slett" -knappen på tastaturet. Den tomme siden på den tomme siden vil bli flyttet tilbake og den tomme siden vil bli slettet.

Slette en tom side midt i dokumentet

1. Når du har en tom side i dokumentet, ser det slik ut.

I en slik situasjon kan du følge trinnene som nevnt i avsnittet ovenfor, men det vil være veldig tidkrevende. Du må sannsynligvis fortsette å trykke på tilbaketasten eller slette-knappen til den tomme siden er fylt med teksten på neste side. Og teknisk sett sletter du ikke siden, men fyller bare det tomme rommet fra teksten.

2. For å slette den tomme siden mellom innholdssidene dine, må du velge den tomme siden ved å dra markøren slik vi gjør når vi velger et ord eller en setning. Forsikre deg om at du velger hele den blanke siden og går til slutten. Se hvordan jeg har gjort dette for eksemplet mitt.

3. Når den tomme siden er valgt, trykker du ganske enkelt på delete eller backspace på tastaturet, og den svarte siden vil forsvinne som den aldri var der.

Hvis du synes at alle de ovennevnte alternativene for å slette en tom side på Google Dokumenter er vanskelige, er det en ting du kan gjøre for å unngå å opprette en tom side i utgangspunktet. Når du kommer til slutten av den siste innholdssiden din, kan du prøve å forsikre deg om at setningen slutter før en ny side automatisk blir lagt til nedenfor. Og når du legger til din siste "periode / punktum" på slutten, ikke trykk på enter-tasten på tastaturet. Dette vil hjelpe deg ved ikke å opprette en ny side.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det