Slik løser du Steam må være online for å oppdatere

Steam viser problemet der det ber brukeren om å gå online for å oppdatere seg selv. Dette er et problem med Steam hvis du er koblet til en gyldig internettforbindelse og andre internettapplikasjoner fungerer. Imidlertid, hvis nettet ditt er ødelagt, bør du få en gyldig internettforbindelse og deretter prøve igjen.

Løsning 1: Deaktivering av proxyinnstillinger

Proxy-innstillinger fanger opp nettverkstrafikken som kommer / kommer fra datamaskinen din, og omdirigerer dem gjennom proxy-tunnelen tilsvarende. Denne innstillingen gjøres hovedsakelig i organisasjoner der åpen internettilgang ikke er tilgjengelig. Vi veileder deg om hvordan du deaktiverer denne innstillingen.

Metode 1: Chrome

 1. Åpne Chrome-nettleseren og klikk på Chrome-menyen (øverst til høyre) når du åpner den.
 2. Når rullegardinmenyen kommer, klikker du på Innstillinger .

 1. Når innstillingssiden er åpnet, skriver du inn “ proxy ” i søkedialograden som er til stede øverst.
 2. Fra søkeresultatene velger du resultatet som sier “ åpne proxy-innstillinger ”.
 3. Når innstillingene åpnes, klikker du på “ LAN-innstillinger ” i kategorien Tilkoblinger, til stede nederst.

 1. Fjern merket for linjen som sier “ Bruk en proxy-server for ditt LAN ”. Lagre endringer og avslutt. Start Steam på nytt.

Metode 2: Gjennom nettverksinnstillinger

 1. Trykk på Windows + R-knappen for å hente Kjør-applikasjonen.
 2. I dialogboksen skriver du inn “ inetcpl. cpl ”.

 1. Internett-egenskapene åpnes. Naviger til kategorien Tilkoblinger og klikk på LAN-innstillinger.
 2. Når du er i LAN-innstillingene, fjerner du merket for linjen som sier “ Bruk en proxy-server for LAN-nettverket ditt . Lagre endringer og avslutt for å starte Steam på nytt.

Lukk Steam ordentlig (ved å bruke oppgavebehandling) og start den på nytt med " Kjør som administrator ".

Løsning 2: Deaktivering av antivirus og brannmur

Det er et kjent faktum at Steam kommer i konflikt med Windows-brannmuren. Som vi alle vet, har Steam en tendens til å laste ned oppdateringer og spill i bakgrunnen mens du bruker Windows til noe annet. Det pleier å gjøre slik at du ikke trenger å vente på at nedlastingen er ferdig når du vil spille spillet ditt eller bruke Steam-klienten. Steam har også tilgang til en rekke systemkonfigurasjoner, og det endrer det slik at du kan få den beste opplevelsen tilgjengelig for ditt spill. Windows-brannmur markerer noen ganger noen av disse prosessene som ondsinnede og har en tendens til å blokkere Steam. Det kan til og med være en konflikt der brannmuren blokkerer Steams handlinger i bakgrunnen. På denne måten vet du ikke at det engang skjer, så det vil være vanskelig å finne ut av det. Vi kan prøve å deaktivere brannmuren din midlertidig og sjekke om feildialogen forsvinner eller ikke.

Du kan sjekke guiden vår om hvordan du deaktiverer brannmuren.

Som i tilfelle brannmur, kan antivirusprogrammet noen ganger også karantene noen av Steams handlinger som potensielle trusler. Den åpenbare løsningen ville være å avinstallere antivirusprogrammet ditt, men det er ikke lurt å gjøre det. Hvis du avinstallerer antivirusprogrammet ditt, utsetter du datamaskinen for en rekke forskjellige trusler. Den beste måten er å legge til damp i listen over applikasjoner som er unntatt skanning. Antivirusprogrammet vil behandle Steam som om det ikke engang var der.

Du kan lese guiden vår om hvordan du legger til Steam som et unntak for antivirusprogrammet ditt.

Løsning 3: Gi administratortilgang til Steam

Det kan være et annet tilfelle der du kan oppleve feilen fordi Steam ikke har nok administratoradgang til å gjøre endringer.

Steam krever full tilgang for å gi deg den optimale spillopplevelsen. Dette betyr å endre systemkonfigurasjonsfiler og ha mye ressurser og minne til rådighet. Som standard har ikke Steam full administratoradgang.

Vi kan gi Steam fullstendige administrative rettigheter og sjekke om problemet blir løst. Først bør vi gjøre endringene i Steam.exe-filen og senere gi hele Steam-katalogtilgang ettersom det er forskjellige konfigurasjonsfiler til stede i hovedkatalogen.

Les guiden vår om hvordan du gir Steam administrativ tilgang.

Løsning 4: Legge til parameteren –tcp

Steam bruker opprinnelig UDP (User Datagram Protocol) for overføring av data. Vi kan prøve å endre den til TCP (Transmission Control Protocol). Som vi alle vet er TCP mer pålitelig, mens UDP stort sett er raskere. Hvis vi støter på en feil, kan vi prøve å endre protokoller for å se om problemet ved hånden blir løst.

Du har alltid muligheten til å ty tilbake til standardinnstillingen ved å fjerne startalternativet / kommandolinjen.

 1. Naviger til Steam-katalogen. Standard Steam-katalog er " C: \ Program Files (x86) \ Steam ". Hvis du installerte Steam til en annen, kan du bla gjennom det.
 2. En gang i Steam-hovedmappen, finn filen “ exe ”. Høyreklikk på den og velg Opprett snarvei .
 3. Høyreklikk på snarveien og velg Egenskaper fra rullegardinmenyen.

 1. I måldialogboksen skriver du “ -tcp ” til slutt. Så hele linjen ser ut som:

“C: \ Program Files (x86) \ Steam \ Steam.exe” –tcp

Husk å gi et mellomrom etter standardlinjen i måldialogboksen.

 1. Bruk endringene og lukk vinduet. Start Steam ved hjelp av snarveien, og forhåpentligvis vil den kjøre som forventet.

Løsning 5: Bruke Ipconfig

IPconfig (konfigurasjon av internettprotokoll) er et konsollprogram som viser alle gjeldende IP / TCP-konfigurasjoner på skjermen. Du kan også endre innstillinger for DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) og DNS (Domain Name System) ved å bruke den.

En annen funksjon som ipconfig gjør er å oppdatere DHCP IP-adressen til vertsdatamaskinen for å be om en annen IP-adresse. Dette gjøres i tre trinn. Følg trinnene nedenfor.

 1. Trykk på Windows + R-knappen for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv “ cmd ” i dialogboksen . Dette vil føre til ledeteksten.
 2. Når ledeteksten er i gang, skriver du inn “ ipconfig / release ”. Dette tvinger datamaskinen til å gi opp leiekontrakten, og den sender et varsel til serveren. Dette varselet er et DHCP-utgivelsesvarsel som oppdaterer serverens statusinformasjon slik at den kan markere klientens IP-adresse som tilgjengelig.

 1. Når dette er gjort, skriver du inn “ ipconfig / fornye ”. Denne kommandoen ber om en ny IP-adresse fra serveren. Hvis datamaskinen er koblet til et DSL-modem eller en kabel, kan det hende den må kobles direkte til modemnettverket for å omgå ruteren før du bruker “ipconfig / release” og slår av strømmen i et par minutter. Dette sikrer at den gamle IP-en blir tatt av en annen datamaskin.

 1. Etter dette skriver du inn “ ipconfig / flushdns ”. Dette brukes til å tømme DNS-hurtigbufferen og for å sikre at fremtidige forespørsler må løses fra bunnen av fordi de må bruke den ferske DNS-informasjonen.

 1. Start datamaskinen på nytt og trykk Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv “ tjenester. msc ”i dialogboksen og trykk Enter. Dette skal starte alle tjenestene som for øyeblikket kjører på datamaskinen din.
 2. Finn tjenesten “ DNS Client ” og dobbeltklikk for å åpne egenskapene.
 3. Stopp tjenesten ved å trykke på knappen og deretter starte den på nytt.
 4. Kjør Steam ved hjelp av administrator og sjekk om problemet er løst.

Endelig løsning: Oppfriskende Steam-filer

Nå er det ingenting igjen bortsett fra å installere Steam på nytt og se om det gjør susen. Når vi oppdaterer Steam-filene dine, vil vi bevare de nedlastede spillene dine, slik at du ikke trenger å laste dem ned igjen. Videre vil brukerdataene dine også bli bevart. Hva forfriskende Steam-filer faktisk gjør er å slette alle konfigurasjonsfilene til Steam-klienten og deretter tvinge den til å installere dem igjen. Så hvis det var noen dårlige filer / korrupte filer, blir de erstattet tilsvarende. Vær oppmerksom på at etter denne metoden, må du logge på igjen ved hjelp av legitimasjonen din. Ikke følg denne løsningen hvis du ikke har den informasjonen tilgjengelig. Prosessen kan ta en stund, så unngå å avbryte når du starter installasjonsprosessen.

Du kan lese artikkelen vår om hvordan du oppdaterer Steam-filene dine. Oppdater også alle Microsoft-omfordelbare produkter ved hjelp av det offisielle Microsoft-nettstedet (C ++ og .NET framework).

Når du har oppdatert Steam-filene dine, følger du trinnene nedenfor:

 1. Trykk på Windows + R-knappen for å hente Kjør-applikasjonen.
 2. I dialogboksen skriver du inn “ inetcpl. cpl ”.

 1. Internett-egenskapene åpnes. Naviger til kategorien Tilkoblinger og klikk på LAN-innstillinger.
 2. Når du er i LAN-innstillingene, fjerner du avmerkingen for linjen som sier “ Oppdag innstillinger automatisk” . Og fjern også merket for linjen som sier " Bruk en proxy-server for LAN-nettverket ditt". Lagre endringer og avslutt for å starte Steam på nytt.

Begynn nå å bruke alternativet "Kjør som administrator" og sjekk om problemet er løst.

Merk: Du kan lese guiden vår hvis du har en tilkoblingsfeil der hele Steam-klienten nekter å koble til internett.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det