Hvordan fikse 3000 medieressursavkodningsfeil

Feilmeldingen ' 3000 Media resource decoding error ' oppstår når du prøver å streame videoer av twitch, twitter og andre populære plattformer. Dette scenariet skjer merkbart i Chrome. Ifølge eksperter er denne feilmeldingen relatert til videoavkodingssystemet til HTML5 og andre nettmoduler.

3000 Medieressursavkodningsfeil i Twitch

Siden HTML5 nylig ble utgitt, har forskjellige parter vanskelig for å holde tritt med hverandres konfigurasjoner. Twitch og Chrome er kanskje ikke på samme side når det gjelder videostreaming under den nye HTML5, noe som kan forårsake feilmeldingen.

Hva forårsaker 3000 medieressursavkodningsfeil når du streamer videoer?

Som nevnt tidligere, er denne feilmeldingen relatert til feil i nettleseren når det gjelder å dekode mediekilden som kommer fra nettstedet. Årsaker til detaljer er:

 • HTML5 -spilleren ikke reagerer og produsere riktig utgang under dekoding og streaming video.
 • Nettstedet kan ha implementert nyere HTML5- eller Flash- teknologi som din nåværende nettleser ikke kan støtte og omvendt.
 • Dårlige informasjonskapsler og hurtigbuffer i nettleseren din. Ofte er i konflikt med nettleserens operasjoner og forårsaker feilmeldingen.

Før vi begynner med løsningene, er det nødvendig å sjekke om du har en fungerende internettforbindelse som ikke er konfigurert med en VPN eller brannmur. Når du har dobbeltsjekket nettverket ditt med andre enheter også, bare fortsett med løsningene.

Løsning 1: Tømme hurtigbuffer og informasjonskapsler

En av grunnene til at du kan oppleve streamingfeilen, er på grunn av dårlige informasjonskapsler og søppel i hurtigbufferen. Dette scenariet er ikke nytt, og det er mange problemer som oppstår på grunn av informasjonskapsler og hurtigbuffer. Vi viser hvordan du tømmer midlertidige data i Google Chrome. Gjenta de nødvendige trinnene hvis du bruker en annen nettleser.

 1. Skriv “ chrome: // settings ” i adressefeltet i Google Chrome og trykk Enter. Dette åpner nettleserens innstillinger.
Google Chrome-innstillinger
 1. Naviger til bunnen av siden og klikk på “ Avansert ”.
Avanserte Google Chrome-innstillinger
 1. Når Avansert-menyen er utvidet , klikker du på “ Tøm nettleserdata ” under seksjonen “ Personvern og sikkerhet ”.
Fjern nettlesingsdata i Google Chrome
 1. En annen meny vil dukke opp som bekrefter elementene du vil slette sammen med datoen. Velg " All time ", sjekk alle alternativene, og klikk " Clear browsing data ".
Slette nettleserdata og hurtigbuffer i Google Chrome
 1. Etter å ha ryddet informasjonskapslene og surfedata, start datamaskinen på nytt helt . Prøv å streame videoen og se om feilen vedvarer.

Løsning 2: Slå av maskinvareakselerasjon

Maskinvareakselerasjon er en teknikk for å bruke maskinvaren i stedet for å gjengi programvare for å utføre noen funksjoner mer effektivt. Det reduserer belastningen på programvaren og viser seg gode resultater. I noen tilfeller er det imidlertid kjent at noen nettoperasjoner forårsaker problemer når de utføres av denne teknikken. Vi kan prøve å deaktivere maskinvareakselerasjon på datamaskinen din og se om problemet blir løst.

 1. Åpne Google Chrome, og klikk på menyikonet (tre prikker loddrett) til stede øverst til høyre side av skjermen.
 2. Når rullegardinmenyen har åpnet, klikker du på Innstillinger til stede i slutten av menyen.
Innstillinger - Chrome
 1. Når Innstillinger-fanen har åpnet, navigerer du helt til slutten og klikker på Avansert .
 2. Naviger nå til slutten av fanen igjen til du finner underoverskriften kalt “ System ”. Fjern merket for alternativet som sier " Bruk maskinvareakselerasjon når tilgjengelig "
 3. Start nettleseren din på nytt og implementer endringene vi gjorde.
Deaktiver maskinvareakselerasjon i Chrome
 1. Sjekk nå om videostreamingen ble løst. Hvis ikke, kan du alltid tilbakestille endringene ved å aktivere alternativet på nytt.

Løsning 3: Aktivering av informasjonskapsler fra tredjeparter

Informasjonskapsler er en type meldinger som webservere sender til nettleseren din når du besøker nettsteder. Nettleseren din lagrer disse informasjonskapslene for fremtidig referanse. På noen nettsteder brukes informasjonskapsler for god drift og opplevelse av nettstedet. Hvis informasjonskapsler fra tredjeparter er deaktivert på nettstedet av Google Chrome, kan det medføre uventede feil som den som diskuteres.

 1. Klikk på informasjonskapselikonet på navigasjonsfeltet i Google Chrome og velg ' Tillat alltid å angi informasjonskapsler '.
Aktiver informasjonskapsler fra tredjepart i Chrome
 1. Trykk på Ferdig for å lagre endringene og avslutte. Start nettleseren på nytt og se om feilmeldingen er løst.

Løsning 4: Endre Streaming Player

Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du prøve å bytte spiller. Dette vil effektivt endre streaming / dekoding og vil løse problemet hvis problemet er med modulen. Det er noen få alternativer i Twitch som lar deg deaktivere HTML5-spiller når du klikker på spillerinnstillingene.

Deaktiver HTML5 Player i Twitch mens du bruker Google Chrome

I tillegg kan du prøve å bruke en annen nettleser som Mozilla eller Edge og se om streaming er vellykket der. Du bør også sørge for at nettleseren din er oppdatert til den nyeste versjonen. Hvis det mangler oppdateringer, kan dette problemet oppstå fordi det stadig implementeres ny teknologi på både nettsteder og nettlesere.

Merk: Du kan også prøve å installere nettleseren din helt på nytt eller tvinge å avslutte og deretter starte tjenesten på nytt. Du kan gjøre dette ved å bruke oppgavebehandling. Sørg også for at du ikke har noen tredjepartsprogramvare som overvåker videostreaming på datamaskinen din, inkludert antivirusprogramvare.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det