Fix: Kunne ikke telle objekter i beholderen

Feilen “Kunne ikke telle objekter i beholderen. Tilgang nektes ”kommer vanligvis opp når du prøver å endre tillatelsene til en bestemt fil / mappe. Dette skjer vanligvis på grunn av feil konfigurasjon eller hvis det er et sammenstøt.

Mange opplever dette problemet når de endrer tillatelser til en fil / mappe som er hentet eksternt, eller hvis den deles av mange brukere. Imidlertid er det en rask løsning for dette problemet. Trikset er å fullstendig få eierskap til filen inkludert alle undermappene.

Endre eierskap

 1. Høyreklikk på filen / mappen og velg " Egenskaper " fra rullegardinmenyen.

 1. Naviger til "Sikkerhet" -fanen og klikk på " Avansert " til stede nederst på skjermen. Som du ser, er det ingen riktige tillatelser for kontoen din i dette tilfellet.

 1. Klikk på " Endre " -knappen som er tilstede på forrige skjermbilde. Det vil være rett foran eierverdien. Her vil vi endre eieren av denne mappen fra TrustedInstaller til datamaskinkontoen din. Forsikre deg om at du er logget på som administrator.

 1. Skriv inn brukernavnet ditt i det tomme rommet, og klikk på " Kontroller navn" . Windows vil automatisk liste opp alle kontoene som er en hit med dette navnet.

Hvis du ikke finner kontonavnet ditt ved hjelp av denne metoden, kan du prøve å velge det manuelt fra listen over tilgjengelige brukergrupper. Klikk på “Avansert”, og når det nye vinduet kommer frem, klikk på “Finn nå”. En liste fylles ut nederst på skjermen som består av alle brukergruppene på datamaskinen din. Velg kontoen din og trykk “OK”. Når du er tilbake til det mindre vinduet, trykker du på “OK” igjen.

 1. sjekke linjen “ Erstatt eier av underbeholdere og objekter ”. Dette vil sikre at alle mappene / filene i mappen også endrer eierskap. På denne måten slipper du å fortsette hele prosessen igjen og igjen for eventuelle underkataloger. Du bør også merke av for " Erstatt alle oppføringer for underordnede tillatelser med arvbare oppføringer fra dette objektet ".

 1. Lukk nå vinduet Egenskaper etter å ha klikket på " Bruk " og åpne det igjen etterpå. Naviger til sikkerhetsfanen og klikk " Avansert ".
 2. I tillatelsesvinduet klikker du på “ Legg til ” til stede nederst på skjermen.

 1. Klikk på “ Velg prinsipp ”. Et lignende vindu vil dukke opp som det gjorde i trinn 4. Gjenta trinn 4 igjen når det gjør det. Sjekk nå all tillatelse (gi full kontroll) og trykk “ OK ”.

 1. Sjekk linjen “ Erstatt alle oppføringer for underordnede tillatelser med arvbare oppføringer fra dette objektet ” og trykk Bruk.

 1. Lukk alle mappedialogene og åpne deretter igjen. Sjekk om feilen er løst.

Hva gjør jeg hvis du ikke klarer å endre eierskap?

Ideelt sett vil du kunne endre eierskapet til filen / mappen ved hjelp av metoden beskrevet ovenfor. Hvis du ikke kan og det oppstår en UAC-feil, kan vi prøve en annen løsning der vi deaktiverer UAC-innstillingene til "Aldri varsle". På denne måten vil advarselen bli undertrykt, og du vil endre eierskapet vellykket.

 1. Trykk på Windows + S for å starte søkefeltet. Skriv inn “ Endre innstillinger for brukerkontokontroll ” i dialogboksen og åpne innstillingen som kommer frem.

 1. Dra glidebryteren helt ned til " Aldri varsle ". Klikk “ OK ” for å lagre endringene og avslutte. Forsikre deg om at du er logget på som administrator for å utføre denne handlingen.

 1. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet blir løst.

Merk: Hvis problemet fortsatt vedvarer, bør du starte datamaskinen i sikker modus og deretter prøve å ta eierskap. Hvis dette fremdeles ikke fungerer, kan du prøve å starte opp i sikker modus med nettverk.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det