Fix: Destiny Error Code Weasel

Feilkoden Weasel er definitivt en av de mest beryktede feilkodene som kan oppstå for brukere mens de spiller Destiny, og det oppstår vanligvis på grunn av et pakketap eller en frakobling mellom brukerens hjemmenettverk og Bungie-servere. Vanlige årsaker er metning av ISP eller generell overbelastning på internett. Problemet kan også være forårsaket av feil Wi-Fi eller mobil hotspot-oppsett.

Det anbefales at du prøver å bytte til en kablet internettforbindelse hvis du bruker WiFi eller en mobildataforbindelse for å spille, og sjekk om problemet fortsatt oppstår. Hvis den gjør det, kan du prøve å følge settet med løsninger som presenteres nedenfor.

Løsning 1: Bytt koaksialkabler og splitter

Det viser seg at problemet med denne feilkoden var forårsaket av at folk hadde dårlige koaksialkabler og splittere som ble brukt til internettforbindelsen. I de fleste tilfeller brukte disse menneskene kabel-Internett for å spille spillet, og det viser seg at det bare å erstatte disse var i stand til å løse problemet.

Hvis du er kabelinternettbruker, og hvis du ikke har byttet noe av utstyret ditt i mer enn et par år, bør du kanskje kontakte en tekniker fra kabelselskapet eller bare kjøpe og bytte ut kablene og splitteren selv.

Løsning 2: Klan inviterer

Det ser ut til at problemet var forårsaket av feil system for klaninvitasjoner, og dette ser ut til å være den største bekymringen for de fleste som sliter med Weasel-feilkoden. Når noen inviterer deg til en klan, er den tiden den mest sannsynlige tiden feilen oppstår. Forsikre deg om at du ikke har noen ventende klaninvitasjoner for å unngå å motta denne feilmeldingen før Bungie-teamet klarer å håndtere problemet.

 1. La klanadministratoren sparke deg ut av klanen du ble med på for å slette invitasjonen og unngå feilmeldingen.
 2. En alternativ måte å unngå problemet på er å sjekke på Bungie.net for å se om du har en ny klaninvitasjon under siden Medlemskap. Hvis du gjør det, kan du bli med i klanen og deretter forlate den umiddelbart for å unngå å motta feilmeldingen i det hele tatt.

Løsning 3: Opprett en ny PSN-konto (kun PlayStation-brukere)

Å lage en ny PSN (PlayStation Network) -konto ser ut til å ha hjulpet brukere fra hele verden med å fikse sin Weasel-relaterte feilkode mens de spiller Destiny. Hele prosessen kan virke som for mye bare for å få spillet til å fungere, men det ser ut til å være en av de eneste måtene å spille spillet normalt til Bungie-teamet løser problemet.

Forutsetninger for å opprette en ny PSN-konto er at en lokal bruker må være koblet til en PlayStation Network (PSN) -konto for å spille online eller kjøpe spill og annet innhold fra PlayStation Store.

 1. Start PS4 og naviger til Ny bruker >> Opprett en bruker eller bruker 1 på PlayStation-påloggingsskjermen.
 2. Dette skal opprette den lokale brukeren på selve PS4, ikke en PSN-konto.
 3. Velg Neste >> Ny i PlayStation Network? Opprett en konto> Registrer deg nå.

 1. Hvis du velger Hopp over, kan du velge avatar og navn for din lokale bruker og spille offline med en gang. Gå til avataren din på PS4-startskjermen for å registrere deg for PSN senere.
 2. Hvis dette er første gang du bruker denne PS4, går du til bruker 1s profil på PS4-startskjermen og skriver inn dine detaljer og preferanser og velger Neste på hvert skjermbilde.
 3. Hvis du er under 18 år når du går inn i bursdagen din, oppretter du en lokal bruker for offline spill, og du må be en voksen om å godkjenne kontoen senere.
 4. Ikke oppgi en tidligere fødselsdato fordi det strider mot PSNs vilkår for bruk for å gi falsk informasjon.
 5. Hvis du er over 18 år og vil bruke kreditt- eller debetkortet ditt på PlayStation Store, må du sørge for at adressen du oppgir her samsvarer med faktureringsadressen din.

 6. Forsikre deg om at du har tilgang til e-postadressen du oppgir, fordi du må bekrefte den.
 7. Opprett en online ID og skriv inn for- og etternavn. Din online ID er ditt offentlig synlige navn som andre brukere på PSN vil se.
 8. Velg innstillinger for deling, venner og meldinger (tre skjermer). Disse er kun for din konto; de påvirker ikke hva andre brukere på PS4 vil se.

 1. Hvis du er under 18, avsluttes opprettelsen av kontoen her, og du kan enten be en voksen om å logge på med kontoen sin for å autorisere PSN-tilgang eller spille offline til de gjør det.
 2. Sjekk e-postadressen din og klikk på bekreftelseskoblingen. Hvis du ikke mottok en e-postbekreftelse via e-post, kan du sjekke spam- og søppelmappene.
 3. Hvis du fremdeles ikke finner den, velger du Hjelp for å endre e-postadressen din eller be oss om å sende e-posten på nytt. Velg Logg på med Facebook for å koble til PSN- og Facebook-kontoene eller Gjør dette senere.

 1. Nå har du en ny PSN-konto, og du kan prøve å teste spillet og sjekke om Weasel-feilkoden fremdeles vises på datamaskinen din.

Løsning 4: Koble Destiny-appen din fra telefonen

Det ser ut til at dette har fungert for flere brukere som har rapportert at å koble Destiny-appen fra kontoen deres virket for dem. Appen er en ledsagerapp for smarttelefoner som kan vise seg å være nyttig i mange tilfeller, men det ser ut til at det er en måte å løse problemet på å slette det eller fjerne tilknytningen.

 1. Logg på Bungie.net ved hjelp av autentiseringsmetoden som IKKE fjernes i trinnene nedenfor.
 2. Naviger til innstillingssiden og klikk på “Kontoer og lenking”.

 1. Klikk på "Fjern tilknytning" ved siden av appgodkjenningsmetoden for å fjerne den fra kontoen din.
 2. Alternativt kan du bare avinstallere den fra smarttelefonen ved å holde ikonet fra listen over apper og dra den mot avinstallasjonsknappen hvis du bruker en Android.
 3. Hvis du bruker en iPhone, holder du en av appene fra menyen der alle appene er plassert, og de begynner å vri. Små “x” -knapper vises på de fleste av dem, så finn Destiny-en og slett den ved å klikke på “x” -knappen og bekrefte valget ditt.

Løsning 5: Tøm Xbox One-hurtigbufferen

Å rydde hurtigbufferen har hjulpet flere mennesker med å håndtere Weasel-feilen på Xbox One, og denne prosessen skulle vise seg å være ganske nyttig. Sørg imidlertid for at alle spillene dine er synkronisert online og sikkerhetskopiert, siden denne prosessen kan ende opp med å slette dem fra det lokale Xbox One-minnet. Det er to måter å slette hurtigbufferen på Xbox One:

 1. Trykk og hold inne av / på-knappen foran på Xbox-konsollen til den slås helt av.
 2. Koble strømsteinen fra baksiden av Xbox. Trykk og hold inne strømknappen på Xbox flere ganger for å sikre at det ikke er igjen strøm, og dette vil faktisk rense hurtigbufferen.

 1. Plugg inn strømsteinen og vent til lyset på strømsteinen endrer fargen fra hvit til oransje.
 2. Slå på Xbox igjen slik du ville gjort normalt, og sjekk om Weasel-feilkoden fremdeles vises når du starter Destiny eller Destiny 2.

Alternativ:

 1. Naviger til Xbox One-innstillingene dine og klikk på Nettverk >> Avanserte innstillinger.
 2. Rull ned til Alternativt alternativ for Mac-adresse, og velg alternativet Tøm som vises.
 1. Du blir bedt om å velge å virkelig gjøre dette ettersom konsollen din blir startet på nytt. Svar bekreftende, og cachen din skal nå tømmes.

Merk: Hvis du bruker PS4, kan du også prøve å tømme hurtigbufferen og se om det hjelper saken din.

Løsning 6: PowerCycling-konsoller

I noen tilfeller er problemet forårsaket av dårlige lanseringskonfigurasjoner, og det utløser denne spesielle feilen. Derfor vil vi i dette trinnet fullstendig motorsykle konsollene våre for å kvitte oss med dette problemet. For det:

 1. Koble Internett-ruteren og konsollen fra stikkontakten.
 2. Trykk og hold inne strømknappen på baksiden av ruteren og på forsiden av konsollen i minst 15 sekunder.
 3. Plugg ruteren og konsollen igjen, og trykk på strømknappen for å slå dem på.
 4. Vent til internettilgang er gitt, og sjekk om problemet vedvarer.

Merk: Det anbefales også å endre NAT-typen på hvilken konsoll du spiller spillet og aktivere det slik at spillet kan koble til serverne. Prøv også å sjekke om krysslagring er aktivert for spillet hvis du spiller det på flere konsoller. Hvis ingenting annet fungerer, kan du prøve å bruke en VPN og sjekke om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det