Hvordan rotere et bilde i Word

Microsoft Word er utvilsomt det beste tekstbehandlingsprogrammet der ute for stasjonære datamaskiner. Blant de mange funksjonene Microsoft Word tilbyr sine brukere, er muligheten til å legge til grafikk - som, men ikke begrenset til, figurer, tekstbokser, WordArt og bilder - til tekstdokumenter. I tillegg kan ikke bare Microsoft Word-brukere legge til grafiske elementer i tekstdokumentene sine, men de kan også formatere de grafiske elementene på mange forskjellige måter. Fra plassering og størrelse til layout med hensyn til tekst og jevn posisjon, har Microsoft Word-brukere en imponerende grad av kontroll over bildene de legger til i tekstdokumentene.

En av de viktigste tingene som Word-brukere kan kontrollere når det gjelder bilder i Word-dokumenter, er posisjon - en Word-bruker kan rotere et bilde i et Word-dokument til en hvilken som helst vinkel de ønsker til det sitter i ønsket posisjon. Det samme gjelder for andre grafiske elementer i Word-dokumenter (WordArt, for eksempel), og prosessen med å rotere andre grafiske elementer er nesten helt den samme som prosessen med å rotere bilder i Word. Enten du vil rotere et bilde i et Word-dokument 90 °, snu bildet horisontalt for å lage et speilbilde av det eller snu bildet vertikalt for å snu det, tillater Word at det hele er fullt mulig.

I tillegg er kirsebæret på toppen av sundae som roterer bilder i Word det faktum at det å rotere et bilde i Word ikke er en rakettvitenskap og faktisk er ganske enkelt. Prosessen er også i utgangspunktet den samme på alle versjoner av Microsoft Word. Det er imidlertid noen forskjellige måter en Word-bruker kan rotere et bilde i et Word-dokument, og følgende er de absolutt beste:

Rotere et bilde 90 ° i begge retninger

Den absolutt enkleste rotasjonen du kan utføre på et bilde i Word, er en 90 ° rotasjon i begge retninger. For å rotere et bilde i Word 90 ° i begge retninger, må du:

 1. Klikk på bildet du vil rotere for å velge det.
 2. Naviger til  Format-  fanen i Microsoft Words verktøylinje.
 3. Arranger-  delen klikker du på  Roter-  knappen.
 4. I den resulterende menyen klikker du på  Rotate Right 90 ° or  Rotate Left 90 °, avhengig av hvilken retning du vil rotere bildet i.

Så snart du gjør det, blir den valgte rotasjonen brukt på det valgte bildet.

Snu et bilde horisontalt eller vertikalt

En annen måte du kan rotere et bilde i Microsoft Word, er å enten snu det vertikalt - snu det eller snu det horisontalt - lage et speilbilde av det respektive bildet. For å vende et bilde vertikalt eller horisontalt i et Word-dokument, her er hva du trenger å gjøre:

 1. Klikk på bildet du vil rotere for å velge det.
 2. Naviger til  Format-  fanen i Microsoft Words verktøylinje.
 3. Arranger-  delen klikker du på  Roter-  knappen.
 4. Hvis du vil snu bildet horisontalt og lage et speilbilde av det, klikker du på  Vend vannrett  i den resulterende menyen. På den annen side, hvis du vil at bildet skal vendes vertikalt for å invertere det, klikker du på  Vend loddrett  i den resulterende menyen. 

Når du har gjort det, blir det aktuelle bildet umiddelbart snudd på valgt måte.

Rotere et bilde til en hvilken som helst vinkel du ønsker

Hvis vinkelen du vil rotere et bilde til ikke eksisterer som en forhåndsinnstilling for rotering av bilder i Microsoft Word, er du ikke redd - du kan rotere ethvert bilde manuelt til en vinkel du ønsker. I tillegg er det ganske enkelt å gjøre det. For å rotere et bilde i en vinkel du velger, må du bare:

 1. Klikk på bildet du vil rotere for å velge det.
 2. Venstreklikk på rotasjonshåndtaket som vises øverst på bildet når du har valgt det.
 3. Mens du fortsatt holder museklikket, drar du musen for å rotere objektet i utgangspunktet hvilken retning du vil til ønsket vinkel er oppnådd. 

Merk: Hvis du vil at objektet skal flyttes i trinn på 15 ° i stedet for å bevege seg fritt når du roterer det ved hjelp av rotasjonshåndtaket, trykker du bare på og holder  nede Skift mens du beveger objektet ved hjelp av rotasjonshåndtaket.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det