Fix: Imaging Devices mangler i Enhetsbehandling

Imaging Devices er en Windows Enhetsbehandling-funksjon som viser alle bildenehetene du har under den. Denne delen lar deg oppdatere drivere for eksisterende bildeenheter og også deaktivere / installere dem. En ganske vanlig feil med visse webkameraer er å få feilmeldingen "Ingen driver funnet" når du prøver å bruke webkameraet. Når du går til Kontrollpanel og åpner Enhetsbehandling for å oppdatere eller installere driveren, vil du imidlertid ikke finne noen bildeenheter der, noe som betyr at webkameraet ditt ikke engang blir gjenkjent, og andre bildeenheter du måtte ha vil ikke være synlig.

Heldigvis er dette et ganske kjent problem, og det er en løsning på det. Prøv metodene nedenfor, og se om noen av dem vil hjelpe deg.

Metode 1: Start datamaskinen på nytt

Situasjonen du er i kan bety at når Windows startet opp, hoppet det over å laste driveren av en eller annen grunn. Å starte datamaskinen på nytt vil gi Windows en ny sjanse til å laste inn driveren, og kan veldig godt løse problemet. Men hvis det ikke gjør det, fortsett til den andre metoden nedenfor.

Metode 2: Sjekk om webkameraet ditt er på

Mange bærbare datamaskiner, på grunn av behovet for ekstra funksjonalitet på tastaturet, men ikke plass til separate taster, kommer med en FN-tast, som aktiverer tilleggsfunksjoner når du trykker på noen av tastene. En av disse tilleggsfunksjonene kan være webkameraet. Du har kanskje med vilje eller ved en feil deaktivert webkameraet, og det vil ikke åpne, uansett hva du gjør.

Løsningen for dette er å aktivere webkameraet på nytt ved hjelp av nøkkelen. Du finner nøkkelen på øverste rad, blant funksjonstastene. Se etter en nøkkel som enten sier noe som "kamera", eller har et ikon som ligner på et kamera. Trykk samtidigFN- tasten og tasten du fant. Hold nede tasten til du ser at LED-en i tillegg til kameraet slås på. Dette skal gi deg beskjed om at kameraet er på. Hvis det ikke er noen webkamera-LED, må du holde den i rundt to sekunder. Nettkameraet ditt skal fungere nå.

Metode 3: Legg til bildeenheter manuelt

  1. Hold Windows-tasten og trykk R .
  2. Skriv hdwwiz.cpl og klikk OK
  3. Klikk Handling og velg Legg til eldre maskinvare

  4. Klikk Neste , og velg “ Installer maskinvaren som jeg manuelt velger fra listen ” og klikk Neste , bla nedover for å velge Imaging Devices og klikk Next .

  5. Finn den manglende enheten gjennom produsentens fane og legg den til.

Metode 4: Bruk Windows feilsøkingsprogram (Windows 10)

Windows feilsøkingsprogram er ganske nyttig i situasjoner som dette. Du kan bruke den til å løse ganske mange problemer, og i de siste versjonene av Windows fungerer den bra. Følg trinnene nedenfor for å løse problemene du kan ha med bildebehandlingsenhetene.

1. Trykk på Start-knappen på tastaturet, og skriv inn Feilsøking.

2. Velg Maskinvare og enheter fra menyen. Dette er alternativet som skanner datamaskinen din etter tilkoblede enheter (for eksempel webkameraet ditt), og potensielt løser eventuelle problemer du har med dem.

3. Trykk Kjør feilsøkingsprogrammet. Vent til det er ferdig, og se på resultatet - det vil fortelle deg om det har løst problemet ditt eller ikke.

Viktig merknad: Trykk “Fn” + “F6” og sjekk om det løser dette problemet for din MSI bærbare datamaskin. Dette har angivelig løst problemet for mange MSI bærbare brukere.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det