Fix: Broadcom 802.11n nettverksadapter fungerer ikke

Nettverksadapteren 'Broadcom 802.11n' er kjent for å forårsake flere problemer når du prøver å bruke den til å koble til internett. Disse problemene oppstår vanligvis når driverprogramvaren ikke er oppdatert, driverne er skadet på grunn av noen årsaker eller det er et problem med registeret etc.

Forholdene der dette fenomenet oppstår varierer ettersom hver datamaskinkonfigurasjon er forskjellig, og det er ikke nødvendig at dette problemet bare oppstår under noen forhåndsdefinerte forhold. Etter å ha undersøkt og eksperimentert grundig, har vi kommet opp med en rekke forskjellige løsninger. Start med den første løsningen og arbeid deg i rekkefølge.

Løsning 1: Kjører feilsøkingsverktøy for nettverkskort

Det er verdt et skudd som kjører feilsøkingsverktøyet for nettverkskort. Windows har en innebygd samling av feilsøkere som er ment å feilsøke problemer i forskjellige kategorier. Vi kan prøve å kjøre denne feilsøkingsprogrammet og sjekke om det oppdager noen problemer og løser dem. Vanligvis er det problemer i konfigurasjonen av forskjellige adaptere. Mesteparten av tiden tilbakestilles adapteren riktig av Windows, og problemet løses.

 1. Trykk Windows + R , skriv “ kontrollpanel ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Skriv “ feilsøk ” i søkefeltet på kontrollpanelet øverst til høyre i vinduet.

 1. Velg " Feilsøking " -overskrift fra listen over returnerte resultater.

 1. Når du er i feilsøkingsmenyen, klikker du på " Vis alle " i navigasjonsruten til venstre i vinduet. Nå vil Windows fylle ut alle feilsøkingsprogrammene som er tilgjengelige på datamaskinen din.

 1. Naviger gjennom alternativene til du finner “ Nettverksadapter ”. Trykk på det.

 1. Sjekk både alternativene " Kjør som administrator " og " Bruk reparasjoner automatisk ". Disse alternativene vil sikre at du finner maksimale problemer, og reparasjonene blir også brukt raskt.

 1. Følg instruksjonene på skjermen, og vent til feilsøking er fullført.

Løsning 2: Rull tilbake til standarddrivere eller oppdater dem

Muligheten for at du har feil drivere installert blir nesten ignorert når denne feilen oppstår. Windows oppdaterer automatisk alle driveroppdateringene ved hjelp av Windows Update. Det er mulig at den nåværende driveren som er installert på datamaskinen din ikke er kompatibel eller passer for Broadcom-maskinvaren. Vi kan prøve å kjøre drivere tilbake og sjekke om dette løser problemet.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ devmgmt. msc ”og trykk Enter.
 2. Når du er i enhetsbehandling, utvider du nettverkskort og finner adapterens maskinvare . Høyreklikk på den og velg “ Avinstaller ”.

 1. Windows kan dukke opp en UAC som bekrefter handlingene dine. Trykk Ja og fortsett. Etter at du har avinstallert driveren, høyreklikker du på et tomt område og velger “ Skann etter maskinvareendringer ”. Windows vil nå automatisk oppdage maskinvaren din og installere standarddriverne. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet ble løst.

Hvis tilbakevendende drivere ikke gjør susen, kan vi prøve å installere de nyeste driverne. Du bør gå til produsentens nettsted og laste ned de nyeste driverne til et tilgjengelig sted. Sørg for at du laster ned driverne i henhold til systemspesifikasjonene dine.

 1. Åpne enhetsbehandling, høyreklikk på Ethernet-maskinvaren og velg “ Oppdater driverprogramvare ”.
 2. Velg de andre alternativene " Bla gjennom datamaskinen min for driverprogramvare ". Bla til driveren du lastet ned og installer den deretter. Start datamaskinen på nytt og sjekk om adapteren fungerer som forventet.

Løsning 3: Kontrollere registerinnstillinger

En annen grunn til at denne feilen kan oppstå, er at registerinnstillingene dine kanskje ikke er angitt i henhold til konfigurasjonen som kreves. Vi kan prøve å endre registerinnstillingene ved å slette en oppføring og sjekke om dette løser problemet.

 1. Trykk på Windows + R , skriv " regedit " i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i registereditoren, navigerer du til følgende adresse:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Class \ 4D36E978-E325-11CE-BFC1-08002BE10318

 1. Sjekk om den mappen inneholder nøkkelen “ UpperFilters ” og “ LowerFilters” . Hvis du finner det, sletter du nøkkelordene og starter datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.

 1. Etter omstart, sjekk om problemet blir løst.

Merk: Registerredigering er et kraftig verktøy. Å redigere tastene du ikke vet om, kan hemme datamaskinen din og til og med gjøre den ubrukelig. Det anbefales å sikkerhetskopiere registret ditt før du implementerer endringer for å sikre at du alltid kan gjenopprette hvis noe går galt.

Løsning 4: Gjenopprette fra siste gjenopprettingspunkt / Gjøre en ren installasjon

Hvis alle ovennevnte metoder ikke fungerer, har vi ikke noe annet valg enn å gjenopprette Windows til det siste gjenopprettingspunktet. Hvis du ikke har det siste gjenopprettingspunktet, kan du installere en ren versjon av Windows. Du kan bruke verktøyet "Belarc" for å lagre alle lisensene dine, sikkerhetskopiere dataene dine ved hjelp av ekstern lagring og deretter utføre en ren installasjon.

Her er metoden for hvordan du gjenoppretter Windows fra det siste gjenopprettingspunktet.

 1. Trykk på Windows + S for å starte startmenyens søkefelt. Skriv " gjenopprett " i dialogboksen og velg det første programmet som kommer i resultatet.

 1. Når du er i gjenopprettingsinnstillingene, trykker du Systemgjenoppretting til stede i begynnelsen av vinduet under fanen Systembeskyttelse.

 1. Nå åpnes en veiviser som navigerer deg gjennom alle trinnene for å gjenopprette systemet. Trykk på Neste og fortsett med alle de videre instruksjonene.

 1. velger gjenopprettingspunkt fra listen over tilgjengelige alternativer. Hvis du har mer enn ett systemgjenopprettingspunkt, vil de bli oppført her.

 1. Nå vil windows bekrefte handlingene dine for siste gang før det starter systemgjenopprettingsprosessen. Lagre alt arbeidet ditt og sikkerhetskopier viktige filer bare i tilfelle og fortsett med prosessen.

 1. Når du har gjenopprettet, logg inn på systemet og sjekk om feilen ved hånden ble løst.

Hvis du ikke har noen gjenopprettingspunkter, kan du gjøre en ren installasjon av Windows ved hjelp av oppstartbare medier. Du sjekker artikkelen vår om hvordan du lager et oppstartbart medium . Det er to måter: ved å bruke et medieopprettingsverktøy fra Microsoft eller ved å bruke Rufus.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det