Fix: Word opplevde en feil med å prøve å åpne filen

Feilen “Word opplevde en feil under forsøk på å åpne filen. Prøv følgende forslag “ oppstår når brukeren prøver å åpne en fil som er lagret i Word 2007 eller Word 2010. Mesteparten av tiden er problemet forårsaket av en tredjeparts programvare (Outlook eller annen e-postklient) som endrer filen. under overføringsprosessen.

Hvis du for øyeblikket sliter med dette problemet, har du flaks. Dette spesielle problemet er ganske vanlig, og vi klarte å identifisere et par metoder som definitivt vil løse problemet ditt. Følg de potensielle løsningene nedenfor i rekkefølge til du finner en metode som løser problemet ditt. La oss begynne!

Metode 1: Fjern blokkering av Word-filen

Hvis du ikke opprettet Word-filen selv, er det stor sjanse for at filen er blokkert - det er derfor Word ikke klarer å åpne den. Dette skjer vanligvis når du mottar ordfilen via Outlook eller lignende e-postklient.

Du kan enkelt fikse dette ved å høyreklikke på filen som nekter å åpne og velge Egenskaper. I kategorien Generelt, se etter en blokkeringsknapp under Sikkerhet. Hvis du identifiserer en, klikker du på den og klikker på Bruk for å lagre endringene.

Når filen er låst opp, åpner du World-dokumentet på nytt og ser om problemet er løst. Hvis du fremdeles ser “Word opplevde en feil med å prøve å åpne filen. Vennligst prøv følgende forslag “, gå ned til neste metode.

Merk: Hvis du har mange filer med samme oppførsel, og denne løsningen var vellykket på en av dem, er det best å følge metode 2 og oppheve blokkeringen av dem i stedet for å gjøre metode 1 manuelt for hver enkelt.

Metode 2: Deaktivering av beskyttet visning

Hvis problemet ikke er begrenset til Word (du har også dette problemet med Excel-filer) eller hvis du har mange Word-filer med samme oppførsel, er problemet sannsynligvis forårsaket av en Trust Center- innstilling. Det er sannsynlig at filene du prøver å åpne ligger på et sted som Office anser som usikre.

Her er en rask guide med endringene som må gjøres for å eliminere problemet:

 1. Åpne Word, Excel eller andre applikasjoner fra Office-pakken. Utvid Fil- fanen fra båndet og klikk på Alternativer .
 2. I Alternativer klikker du på Trust Center, og deretter klikker du på Trust Center Settings .

 3. Velg Beskyttet visning i Trust Center- innstillingene og fjern merket for følgende bokser:

  Aktiver beskyttet visning for filer som stammer fra Internett

  Aktiver beskyttet visning for filer som ligger på potensielt usikre steder

  Aktiver beskyttet visning for Outlook-vedlegg

 4. Lagre endringene og lukk Office-programmet, og åpne deretter filene som viste "Word opplevde en feil under forsøk på å åpne filen. Prøv følgende forslag “. De skal nå åpne uten problemer.

I tilfelle du fremdeles ser feilen når du prøver å åpne bestemte filer, flytt ned til den endelige metoden.

Metode 3: Legge til et nytt klarert sted

Hvis de to første metodene har vist seg å være ineffektive, er det et par flere trinn du må følge for å løse problemet. Ved å legge til hele stasjonen / stasjoner som klarert, vil Office ikke ha noen grunner til å blokkere at noen av filene åpnes.

Her er en rask guide for å legge til nye pålitelige steder i Office:

 1. Åpne Word, Excel eller andre applikasjoner fra Office-pakken. Utvid Fil- fanen fra båndet og klikk på Alternativer .
 2. I Alternativer klikker du på Trust Center, og deretter klikker du på Trust Center Settings .

 3. I Trust Center Settings velger du Trusted Locations og klikker på Add new location- knappen et sted nederst på skjermen.

 4. Velg stasjonen der du lagret word-filene dine, og sørg for å merke av i avmerkingsboksen “Undermapper på dette stedet er også klarert” og trykk OK for å lagre endringene.

 5. Lukk Word og åpne noen av filene som viser "Word opplevde en feil under forsøk på å åpne filen. Prøv følgende forslag “ feil. Du skal nå kunne åpne noen av dem uten problemer.

Metode 4: Vise versjonshistorikk

En av de enkleste måtene du kan gjenopprette et ødelagt dokument på er å se versjonshistorikken og deretter gå tilbake til den siste tilgjengelige versjonen, slik at du gjenoppretter dokumentet med minimalt tap av data. For det:

 1. Åpne mappen som inneholder filene og høyreklikk på dem.
 2. Klikk på " Vis versjonslogg " og velg den sist tilgjengelige.
 3. Sjekk om dokumentet er gjenopprettet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det