Hvordan slette Amazon Order History?

Hjem / Lær / Hvordan slette Amazon ordrehistorikk?

Hvordan slette Amazon Order History?

Av Ayesha Sajid 28. februar 2020 1 minutt lest

Amazon er en veldig kjent kjøps- og salgsplattform som ble grunnlagt i 1994 . Det tiltrekker seg kunder fra hele verden ved å gi dem outclass e-handelsfasiliteter. Når du bestiller en vare via Amazon, registrerer den den i historikken for fremtidig referanse. Imidlertid ønsker mange mennesker ikke at ordrene deres skal spores, og de vil derfor ha en metode ved hjelp av hvilke de kan slette sin Amazon Order History .

Selv om det foreløpig ikke er oppdaget noen slike måter du helt kan tørke av Amazon-ordrehistorikken din, er det imidlertid følgende to triks som du kan skjule ordrehistorikken din:

  1. Bruke Amazon husholdningskonto - Hvis du er Amazon Prime- medlem, kan du benytte deg av dette anlegget. Dette alternativet lar deg skjule ordrehistorikken din for familiemedlemmene dine. Alt du trenger å gjøre er å bare legge til personene som du ønsker å skjule bestillingsloggen din fra som familiemedlemmer på Amazon Household-kontoen din, og da vil du kunne skjule bestillingsloggen din fra dem.
  2. Arkivering av ordrene dine - Hvis du ikke er Amazon Prime-medlem, trenger du ikke å bekymre deg fordi du alltid kan arkivere alle de ordrene du ikke vil se på Amazon-kontoen din. På denne måten vil du kunne skjule dem midlertidig og kan skjule dem når som helst du vil.

Så la oss lære hvordan du kan arkivere ordrene dine uten å være Amazon Prime-medlem.

Hvordan arkiverer du bestillingene dine på Amazon?

For å arkivere bestillingene dine på Amazon, må du utføre følgende trinn:

  1. Gå til www.amazon.com , oppgi e-post-ID og passord og klikk deretter på påloggingsknappen for å logge på Amazon som vist i følgende bilde:
  2. Klikk nå på fanen Kontoer og lister .
  3. Klikk på fanen Bestillinger som er uthevet i bildet vist nedenfor:
  4. Finn nå rekkefølgen du vil arkivere, og klikk på den for å velge den.
  5. Når du har valgt ønsket rekkefølge, klikker du på knappen Arkiv ordre som vist i følgende bilde:
  6. Så snart du klikker på denne knappen, vises et bekreftelsesvindu på skjermen. Til slutt klikker du på "Archive Order" -knappen fra dette vinduet for å skjule den valgte bestillingen.

    På samme måte kan du skjule så mange ordrer du vil ved å gjenta ovennevnte prosess.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det