Hvordan skrive ut i svart-hvitt på Microsoft Word

Microsoft Word brukes ikke bare til å lage dokumenter, men brukes også til å skrive dem ut. Når det gjelder å lage dokumenter på Microsoft Word, er det ingen begrensninger på farge - du kan legge til tekst eller grafikk i utgangspunktet hvilken som helst farge til et Word-dokument. Når du skriver ut et Microsoft Word-dokument, er du imidlertid begrenset i fargene du kan skrive ut av ikke Microsoft Word, men selve skriveren - du kan bare skrive ut fargene som blekkpatronene i skriveren kan lage. Noen ganger går skrivere tomme på fargede blekkpatroner, og noen skrivere har ikke fargede blekkpatroner helt.

Uansett hvor fantastisk eller hvor kraftig en tekstbehandler Microsoft Word kan være, kan den umulig skrive ut en farge som skriveren ikke kan lage. Når det er tilfelle, trenger brukere noen ganger å skrive ut Word-dokumenter som inneholder en rekke forskjellige farger, bare i svart-hvitt. Dette sikrer at skriveren bare bruker den svarte blekkpatronen og ingen annen type blekk. Dessverre kan Microsoft Word bare kontrollere hvilken farge teksten og grafikken i et Word-dokument er - fargene et Word-dokument skrives ut i kan bare styres av skriveren din og dens innstillinger, Microsoft har ingen kontroll over den.

Å komme til menyen der du kan konfigurere skriveren din til kun å skrive ut et Word-dokument i svart-hvitt, oppnås imidlertid fremdeles innen Microsoft Word. Å konfigurere skriveren til å skrive ut et Word-dokument i svart-hvitt er faktisk en ganske enkel prosess, selv om det varierer litt avhengig av hvilken type skriver du bruker. For å få et Word-dokument kun skrevet ut i svart-hvitt på Microsoft Word 2013 eller Microsoft Word 2016, må du:

  1. Klikk på Fil .
  2. Klikk på Skriv ut .
  3. I høyre rute i vinduet, finn og klikk på Skriveregenskaper .
  4. Nå er det her det blir litt vanskelig, og hvor opplevelsen din vil variere avhengig av hvilken skriver du har. Menyen Skriveregenskaper er faktisk ikke en del av Microsoft Word, selv om du kan komme til det fra programmet - det er faktisk en ressurs for skriveren du bruker, og derfor har brukere forskjellige skriveregenskapsmenyer avhengig av typen skrivere de bruker. Et eller annet sted i menyen Skriveregenskaper vil imidlertid være et alternativ for å skrive ut i gråtoner eller i svart-hvitt. Når en skriver skriver ut i gråtoner, skrives den ut med forskjellige nyanser av fargen grå og noen få andre undertoner av farger som blått og grønt for bedre å representere dokumentets faktiske farger. Utskrift i svart-hvitt, derimot, skriver ut en fil helt ved hjelp av den svarte blekkpatronen til skriveren som utskriften. Du må bruke alternativene i menyen Skriveregenskaper for å skrive ut datamaskinen i svart-hvitt (helst) eller i gråtoner. I de fleste tilfeller vil fargealternativene være plassert under en seksjon eller en fane på menyen Skriveregenskaper merket Farge eller Avansert , men igjen avhenger alt av hvilken skriver du har, så du må utforske litt på egen.

Når du har konfigurert skriveren til å skrive ut Word-dokumenter i svart-hvitt ved hjelp av menyen Skriveregenskaper , skriver du bare ut Word-dokumentet du vil skrive ut, og kontrollerer at det skrives ut i svart-hvitt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det