Hvordan fikse Nintendo Switch Dock fungerer ikke

Switch Dock er en dokkingstasjon som har elektriske kontakter for å gjøre det mulig for Nintendo Switch å lade og også koble til et TV-apparat med en HDMI-kabel. Dock har også andre tilleggsfunksjoner, dvs. en USB 3.0 og to USB 2.0-porter. Når du legger til Nintendo Switch, kan du glede deg over maksimalt 60 bilder per sekund sammen med en 1080p-oppløsning.

Selv om Switch Dock har tatt Nintendo Switch til et helt nytt nivå, kom vi over flere forskjellige scenarier der det ikke fungerte som forventet og forårsaket bisarre problemer på toppen av å nekte å koble til riktig.

I denne artikkelen vil vi gi innsikt i hvorfor dette problemet kan oppstå for deg og hva som er mulige årsaker. Senere vil vi vise deg hvordan du kan løse problemet eller løse en løsning. Forsikre deg om at du begynner med den første løsningen og arbeide deg ned i samsvar med dette, ettersom løsningene er oppført i henhold til vanskeligheter og nytte.

Merk: Vi vil anbefale at du tar en sikkerhetskopi av alle filene og brukerinnstillingene dine i skyen ettersom dataene dine kan bli slettet.

Hvis Dock ikke slås på, trykker du på og holder inne av / på-knappen i rundt 30 sekunder mens hovedstrømmen er koblet til.

Hva får Switch Dock til å ikke fungere?

Vi analyserte flere brukersaker og så på scenariene deres i detalj. Etter en detaljert inspeksjon av hvert tilfelle eksperimenterte vi på vår egen enhet og kom med en liste over årsaker til hvorfor dette problemet kan oppstå hos deg. Nedenfor er noen av årsakene til at Switch Dock kanskje ikke fungerer med Nintendo Switch riktig:

 • Bytt dokkingstasjon i feiltilstand : Som alle andre eksterne enheter kan Switch Dock komme i en feiltilstand der den ikke gjenkjenner og kobler til Nintendo Switch eller TV-en. Her gjør motorsykling vanligvis susen.
 • Kabler i feil rekkefølge: Vi kom over et interessant funn hvor rekkefølgen på kablene som var plugget inn styrte hvordan Dock oppførte seg. Dette så ut som en utilsiktet kodingsfeil / feil gjort av Nintendo Engineers og er til stede den dag i dag. Å koble til kablene i riktig rekkefølge løser vanligvis problemet.
 • Defekt dock: Docken din kan også være feil. Konsoller er kjent for å få problemer selv om de er nye hele tiden. Her er det ingenting du kan gjøre bortsett fra å ta utstyret ditt til Nintendo servicesenter og få det sjekket (men først må du sørge for at du faktisk har en defekt dock!).
 • Kabelen gir ikke nok strøm: Siden Switch Dock primært brukes til å lade Nintendo Switch-enheten din, er det mulig at den ikke fungerer som forventet fordi strømkabelen som er koblet til Dock ikke gir nok strøm til periferien. Det er flere forskjellige vinkler til dette og vil bli diskutert i løsningene.
 • HDMI-problemer: Hvis du ikke klarer å koble Switch Dock til TV-en, bør du sjekke om HDMI er riktig koblet til eller ikke. Hvis det er problemer med HDMI, vil du ikke kunne koble til.
 • Strømuttak: Et annet interessant funn som vi kom over var at Switch Dock liker å bare kobles til et strømuttak. Dette skyldes sannsynligvis at det krever en anstendig mengde kraft for å fungere som forventet.
 • Dårlige konfigurasjoner: Hvis det er dårlige konfigurasjoner lagret på datamaskinen din, vil ikke bryterstasjonen fungere eller vil jobbe sparsomt. Her kan du enten tilbakestille de midlertidige konfigurasjonene eller utføre en hard tilbakestilling.

Sørg for at du lagrer alle innstillingene og konfigurasjonene dine i skyen, og bare fortsett deretter med løsningene på bestilt måte.

Løsning 1: Motorsykling hele oppsettet

Før vi prøver tekniske løsninger, bør du prøve å sykle hele oppsettet. Kraftsykling er en handling for å reinitialisere eksterne enheter helt, slik at alle deres midlertidige konfigurasjoner tilbakestilles, og når de slås på, må de opprette nye konfigurasjonsfiler. Handlingen med motorsykling er ekstremt populær og fungerer både med datamaskiner og konsoller, og er vanligvis det første trinnet i enhver feilsøkingsprosess.

Før du slår på, må du sørge for at data som ikke er lagret er lagret. I noen tilfeller kan noen midlertidige innstillinger bli satt til standard, så husk dette.

 1. Koble den HDMI -kabelen fra Switch Dock og også strømkabelen .
 2. Hold nå og trykk på av / på-knappen i rundt 10-15 sekunder.
 3. Nå må du vente i 30-40 sekunder. I løpet av den tiden kan du prøve å sykle fjernsynet og Nintendo Switch også.
 4. Etter at tiden har gått, koble alt inn igjen og slå dem på. Prøv å koble Nintendo Switch til Dock og sjekk om problemet er løst.

Hvis du ikke klarer å løse problemet gjennom motorsykling, kan du gå videre til neste løsning. Dette betyr at det ikke er noe problem med midlertidige konfigurasjoner, og problemet kan ligge i maskinvaremodulene.

Løsning 2: Sette inn kabler i riktig rekkefølge

En annen løsning som vi kan prøve er å sette inn kablene i foreskrevet rekkefølge. Dette gir ikke mening, men etter vår undersøkelse kom det frem at det er en spesiell feil eller et problem der Switch Dock bare reagerer på den spesifikke rekkefølgen kablene settes i som inkluderer strømkabelen, HDMI og Switch perifer.

Siden alt oppstyret handler om bestillingen, anbefaler vi at du følger trinnene nedenfor i den nøyaktige rekkefølgen de er oppført i. Det ser ut til at firmwaren til Switch Dock krasjer når HDMI først er koblet til TV-en før den får strøm.

 1. Koble hver kabel fra Switch Dock inkludert selve HDMI, Power og Switch.
 2. Nå må du først koble strømkabelen til Switch Dock. Forsikre deg om at strømmen kommer ved å se på strømlampen.
 3. Deretter kobler du til HDMI- kabelen (her antar vi at HDMI-kabelen allerede er koblet til TV-en og at HDMI-inngangen er valgt).
 4. SettNintendo Switch inn i Dock. Hvis alt går i orden, vil det grønne lyset lyse og det vil bli byttet til HDMI

Prøv nå å bruke Dock and Switch-enheten og se om problemet er løst for godt.

Løsning 3: Kontrollere strømkabelen

Switch Dock er ansvarlig for å koble Nintendo Switch til TV-en og lade den også. Siden det gjør mye av disse funksjonene, krever det åpenbart en anstendig mengde kraft. Hvis det ikke er nok strøm levert, vil ikke bryterstasjonen fungere som forventet og forårsake forskjellige problemer, for eksempel at den ikke lades eller ikke kobles til TV-en ordentlig.

Tenk på analogien med en strømforsyningsenhet på en datamaskin. Hvis strømforsyningsenheten ikke er sterk nok (dvs. at effekten ikke kan støtte strømmen til moduler i tårnet), vil noen moduler (som grafikkort) ikke slå seg på og fungere.

Forsikre deg om at du kobler til den originale Switch Dock-strømkabelen og kobler den til et uavhengig strømuttak . Det siste punktet er veldig viktig. Selv om det ikke gir mening, da det vil forbruke like mye strøm gjennom en utvidelse med andre ting koblet til, ser det ut til at det foretrekker at du setter den inn i et eneste strømuttak som ikke deles med andre elektronisk apparat.

Løsning 4: Kontrollere HDMI-kabelen

En annen situasjon som mange brukere opplever, er at Switch Dock med hell lader Nintendo Switch, men ikke klarer å koble den til TVen. Det første som dukker opp i tankene dine er HDMI-kabelen. HDMI-kabelen kobler TVen din til Switch Dock. Hvis HDMI-kabelen er feil eller har problemer, vil ikke innholdet kunne overføres riktig, og du vil derfor ikke kunne koble til.

Du sjekker HDMI-kabelen din ved å koble den til en annen enhet, for eksempel en bærbar datamaskin eller datamaskin, og se om HDMI-kabelen fungerer. Forsikre deg om at den ene enden er koblet til TV-en og ikke noen annen enhet. Når du er helt sikker på at problemet ikke er med HDMI-kabelen, fortsett til neste løsning.

Merk: Her antar vi at du har valgt riktig inngang i TV-innstillingene. Hver TV har en innstilling der du kan velge hvilken inngangskilde du vil at TV-en skal vise. Forsikre deg om at du velger riktig HDMI (det er også noen ganger mer enn 1 HDMI-kilder, så husk dette).

Løsning 5: Se etter en defekt dokkingstasjon

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, bør du sjekke om Switch Dock er feil eller ikke. Det er mange tilfeller der Dock selv er problematisk, og det er problemer med maskinvaremodulene inni. Hvis dette er tilfelle, er det ingen måte du vil kunne få det til å fungere.

For å sjekke om du har en defekt dock og være sikker, kan du låne en Dock fra en venn og deretter prøve å koble bryteren og TV-en til den. Sørg for at du husker Løsning 2. Hvis vennens Dock ikke klarer å koble riktig til Nintendo Switch / TV, betyr det sannsynligvis at det er noe problem med innstillingene. Hvis det gjør det, retter det opp saken om at du har en defekt dock.

Her kan du enten gå til et kundeservicesenter hos Nintendo hvis du har garanti. Imidlertid, hvis du vil unngå å gjøre turen for ingenting, kan du prøve å kontakte støttenettstedet og snakke med tjenestemennene der. Snakk med dem og fortell dem om situasjonen din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det