Fix: operativsystemet er for øyeblikket ikke konfigurert til å kjøre dette programmet

Jeg opplevde denne feilen mens jeg prøvde å opprette en ny profil for Outlook 2013. Da jeg prøvde å få tilgang til Mail fra kontrollpanelet; det ga meg feilen operativsystemet er for øyeblikket ikke konfigurert til å kjøre dette programmet. Dette var for en bruker som nylig oppgraderte til Windows 10 fra Windows 7.

Før du fortsetter med disse instruksjonene; sørg for at du har lisensen og aktiveringsnøklene / detaljene dine for å aktivere kontoret på nytt etter reparasjon.

Siden jeg gjorde dette for Outlook 2013; som ble kjøpt online, måtte klienten bruke e-postadressen og passordet (som han brukte til å kjøpe Office online) for å aktivere det på nytt.

Feilen kan også oppstå med andre Office-applikasjoner, og den er vanligvis forårsaket av en funksjonsfeil eller et problem med ett eller flere av kontorapplikasjonene.

operativsystemet er for øyeblikket ikke konfigurert til å kjøre dette programmet

Metode 1: Reparer korrupte filer

Last ned og kjør Restoro for å skanne og gjenopprette korrupte og manglende filer herfra , og sjekk deretter om applikasjonen fremdeles utløser feilen. Hvis ja, fortsett med metode 2.

Metode 2: Reparer kontoret fra kontrollpanelet

Hold Windows-tasten og trykk på R . Skriv appwiz.cpl og klikk OK .

Finn Microsoft Office-installasjonen, og klikk Endre , og velg deretter Reparer .

Hvis det er Office 2013, 365 eller 2016, velg deretter alternativet Full reparasjon eller Online reparasjon . Vent til reparasjonen er ferdig, det kan ta 30 til 50 minutter.

Når du er ferdig, start PCen på nytt og prøv å åpne kontorsøknaden igjen. Du blir da bedt om å aktivere kontoret på nytt, bruk lisens- / aktiveringsinformasjonen din for å aktivere på nytt. Office skal nå fungere bra.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det