5 beste adressebokprogramvaren for Windows 10

Hjem / Best Of / 5 beste adressebokprogramvare for Windows 10

5 beste adressebokprogramvaren for Windows 10

Av Ayesha Sajid 27. mai 2019 5 minutter lest

Borte er dagene da folk pleide å føre dagbøker for å lagre kontaktnumre og adresser til familiemedlemmer, venner, kolleger og bekjente. I dag lagres all informasjon digitalt, derfor er menneskelig inngripen veldig lite. Imidlertid, når menneskers liv blir lettere og enklere, blir beregningsverdenen mer kompleks fordi maskiner nå må ta seg av alt slikt som tidligere ble håndtert av mennesker. Det er nettopp derfor vi trenger en god adressebokprogramvare for å administrere kontaktinformasjonen vår.

En adressebokprogramvare lar deg lagre navnene, kontaktnumrene, e-post-IDene, adressene osv. Til alle de menneskene du mest sannsynlig vil holde kontakten med. Den håndterer all denne informasjonen så godt at du ikke trenger å bruke energi på å holde styr på den manuelt. Noen av programvaren synkroniserer til og med dataene dine til skyen for å forhindre tap av data. På denne måten kan de viktige kontaktdataene dine være trygge så lenge du vil. I denne artikkelen har vi samlet en liste over de 5 beste adressebokprogramvarene for Windows 10, så bare ta en titt på denne listen raskt for å laste ned den beste for deg selv.

1. Min personlige adressebok


Prøv nå

Min personlige adressebok er et veldig nyttig kontaktadministrasjonssystem designet for Windows 8 og Windows 10- operativsystemer av Stembridge Software . Denne adressebokprogramvaren lar deg ha så mange adressebøker du vil for å holde deg organisert. Det betyr at du kan ha separate adressebøker for familiemedlemmer, venner, kolleger osv. Denne programvaren lar deg sende e-post til kontaktene dine som er lagret i adresseboken din direkte uten å gå separat til e-posttjenesten din. Dette er fordi Min personlige adressebok kommer med e-postintegrasjon .

Bortsett fra e-post integrasjon, gjør denne programvaren også å bruke kart for å finne veien til de adressene som er lagret i adresseboken på grunn av sin Maps Integrasjon funksjonen. Min personlige adressebok lar deg skrive ut konvolutter og etiketter adressert til personene som er lagret i adresseboken din. Du kan til og med sette påminnelser for kommende arrangementer. Den lar deg skrive ut adressebøkene i 5 forskjellige størrelser. Du har lov til å beholde en lokal sikkerhetskopi av adressebøkene dine samt en sikkerhetskopi på OneDrive . Du kan importere eller eksportere adressebøkene dine i csv- eller xml- format. Videre gir denne programvaren deg muligheten til åPassordbeskytt adressebøkene dine.

Når det gjelder prisingen av denne programvaren, tilbyr den oss følgende to utgaver:

 • Standardutgave - Standardutgaven er tilgjengelig gratis.
 • Premium Edition - Du må betale et årlig abonnement for denne utgaven for å få tilgang til noen tilleggsfunksjoner i Min personlige adressebok.

2. Gratis adressebok


Prøv nå

Free Address Book er en gratis programvare for kontaktadministrasjon designet for Windows- plattformen av GAS Softwares . Denne programvaren lar deg registrere kontaktene dine sammen med navn , e-post-ID , bosted , telefonnumre osv. Det gir avanserte søkefiltre for å søke i hvilken som helst kontakt i adresseboken din veldig praktisk. Du kan enkelt skrive ut adressebøkene dine med forskjellige tilpasninger. Gratis adressebok lar deg importere og eksportere adressebøkene dine i csv- format. Du kan til og med legge ved bilder med kontaktene dine i adresseboken.

Denne programvaren lar deg lage grupper i kontaktene dine for rask tilgang til en stor del av kontaktene. Du kan også angi påminnelser for å huske viktige hendelser. Hvis du noen gang sitter fast et sted mens du bruker dette verktøyet, gir det deg gratis støtte for å løse problemet ditt. Bortsett fra den vanlige kontaktinformasjonen, kan du til og med lagre egendefinerte felt for kontaktene dine. Videre gir denne programvaren deg kontaktsynkroniseringsfunksjonen som er nødvendig for å holde alle kontaktene dine på samme side.

3. EZ-kontaktbok


Prøv nå

EZ Contact Book er et veldig brukervennlig kontakthåndteringssystem dedikert for Windows- operativsystemet. Den lar deg lage separate adressebøker for å holde kontaktene dine organisert. Etter at du har opprettet en adressebok, har du lov til å sortere den i hvilken som helst rekkefølge. Du kan lage forskjellige typer lister og påminnelser ved hjelp av denne programvaren. Påminnelsene vises i form av et popup-varsel i hovedvinduet. Du kan også sende e-post til kontaktene dine i adresseboken. EZ Contact Book lar deg skrive ut adressebøkene dine i 3 forskjellige formater.

Du kan til og med kryptere kontaktinformasjonen din for å holde den trygg og sikker. Denne programvaren lar deg også åpne websider i standard nettleser. Du kan importere og eksportere kontaktene dine i csv- format. Denne programvaren har også muligheten til å finne adressene på Google Maps . Du kan synkronisere adressebøkene dine på tvers av forskjellige enheter for å gjøre det lettere tilgjengelig. Du skriver også ut konvolutter og adresselapper ved å bruke EZ Contact Book.

Prisplanene for denne adressebokprogramvaren er oppført nedenfor:

 • Gratis - Som navnet antyder, er denne planen gratis .
 • Full lisens for 3 datamaskiner - Du må betale $ 14,99 for denne planen.
 • Full lisens for 5 datamaskiner - EZ Contact Book koster $ 22,99 for denne planen.
 • Full lisens for mer enn 5 datamaskiner - Du må kontakte EZ Contact Book for å vite kostnadene for denne planen.

4. Pobuca Connect


Prøv nå

Pobuca Connect er en kjent programvare for kontaktadministrasjon og adressebok som er spesielt designet for forretnings- og kommersiell bruk. Det gir flere personer tilgang til en enkelt adressebok ved å definere de spesifikke tilgangsrollene og brukertillatelsene . Du kan umiddelbart ringe, sende en tekst eller sende e-post til kontaktene dine som er lagret i Pubuca Connect-adressebøkene dine. Den synkroniserer automatisk kontaktene dine på tvers av forskjellige enheter, for eksempel mobiltelefoner, bærbare datamaskiner osv. Du kan til og med legge til interne notater til hver kontakt som er lagret i adresseboken din for en rask påminnelse. Du kan også merke kontaktene dine for enklere referanse.

Denne programvaren gir deg også frakoblet tilgang til kontaktene dine, slik at du enkelt kan bruke adresseboken din selv uten internettforbindelse . Den holder oversikt over aktivitetsloggen din for å gi en enklere sporbarhet av alle aktivitetene dine i Pobuca Connect. Du kan importere og eksportere kontaktene dine i xls- eller csv- formater. Du kan sikkerhetskopiere adressebøkene dine til Cloud eller til din lokale katalog . Pobuca Connect lar deg også koble til forskjellige andre applikasjoner på grunn av Zapier Integration . Videre Custom Caller ID funksjonen lar deg velge tilpassede felt som skal vises sammen med kontaktenes navn.

Prispakker for Pobuca Connect er som følger:

 • Gratis - Denne pakken er helt gratis .
 • Pro- Denne pakken koster $ 3 per bruker per måned.
 • Enterprise - Denne pakken er verdt $ 5 per bruker per måned.

5. C-Organizer


Prøv nå

C-Organizer er en veldig kraftig programvare for kontaktadministrasjon designet av CSoftLab . Denne programvaren er full av nyttige funksjoner som faller inn i flere kategorier som Generelt , I dag , Kalender , Oppgaver , Kontakter , Passord , Notater og Hendelser . Funksjonene i kategorien Generelt inkluderer passordbeskyttelse, flerspråklig støtte, grensesnitttilpasning, legge til klistrelapper til kontaktene dine, importere og eksportere i forskjellige formater, inkludert txt , csv , xml , html osv. Du kan sette dine daglige rutineplaner med de nyttige funksjonene som faller inn under I dag-kategorien.

Den Kalender -funksjonen lar deg stille inn påminnelser og også holde orden på ditt daglige fremgang. Den synkroniserer også aktivitetene dine på tvers av flere enheter. Du kan sortere forskjellige oppgaver og prioritere dem ved å bruke fargefiltrene . Du kan lagre all nødvendig informasjon om kontaktene dine i C-Organizer. Denne programvaren lar deg også ringe kontaktene dine via et stemmemodem eller ved å bruke Skype . C-Organizer lar deg passordbeskytte din kontaktinformasjon og også legge til notater i kontaktene dine. Videre kan du også angi påminnelser for viktige hendelser når jeg bruker denne adressebokprogramvaren.

C-Organizer tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode for alle pakkene. I tillegg til denne prøveversjonen gir den deg også 30 dagers pengene tilbake-garanti, noe som betyr at hvis du ikke liker denne adressebokprogramvaren, vil du få alle pengene tilbake innen 30 dager etter bruk. Imidlertid er detaljene i de tre forskjellige prismodellene til C-Organizer som følger:

 • C-Organizer Professional - Denne modellen koster $ 39,95 .
 • C-Organizer Lite - Denne modellen er verdt $ 29,95 .
 • Advanced Diary- Denne modellen koster også $ 29,95 .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det