Fix: Sync opplever for øyeblikket problemer

Gmail er tilgjengelig på over 100 språk og er uten tvil den beste gratis e-postklienten som for tiden er på markedet. Det er ingen tvil om at Googles rekkevidde bidro sterkt til suksessen, men la oss ikke glemme den imponerende listen over funksjoner som holder Gmail-klienter fornøyde. Hovedsakelig den sømløse integrasjonen mellom en hel mengde enheter, fra stasjonær til mobil.

Men ingen programvare er feilfri, og Gmail er absolutt ikke noe unntak fra den regelen. Visst, det er mye sikrere og mindre buggy enn andre konkurrerende tjenester (Ja, jeg ser på deg, Yahoo Mail). Men en feil som Google ikke har løst i flere år nå, synkroniseres. For å være presis, opplever feilen som sier “sync for øyeblikket problemer. Det vil snart være tilbake ” .

Denne feilen ser ut til å være eksklusiv for Android-riket. Innimellom nekter Gmail-tjenesten på Android-smarttelefoner og nettbrett å synkronisere seg. I noen tilfeller ligger problemet i Googles servere, og det løser seg selv etter en stund. Men disse tilfellene er ekstremt sjeldne, siden Googles servere er ganske stabile. Enda verre, det påvirker ikke bare Gmail-appen. Når synkronisering slutter å fungere, synkroniseres ikke kalenderen, kontaktene og alt annet som er knyttet til Google-kontoen din.

Hvis du har ventet en stund og du har det samme problemet med Google-synkronisering, er det noen få løsninger du kan prøve.

Merk: Disse løsningene ble testet på Android 7.0 Nougat, men sjansen er stor for at de kan gjelde eldre versjoner av Android. Noen innstillinger kan også variere fra produsent til produsent.

Metode 1: Utføre en manuell synkronisering

Denne løsningen er veldig enkel å utføre og har en høy suksessrate. Den eneste ulempen er at det viser seg å være midlertidig mange ganger. Det jeg mener er at det vil oppdatere alle tingene dine som er knyttet til Google-kontoen din, men det vil ikke få den til å utføre dette automatisk i fremtiden. Dette er hvordan:

 1. Gå til Innstillinger, bla ned og trykk på Kontoer .

 2. Finn og trykk på Google- oppføringen.

 3. Forsikre deg om at alle oppføringene er aktivert og trykk Synkroniser nå . Avhengig av telefonens produsent, kan Synkroniser nå- knappen være plassert på undersiden av skjermen eller øverst til høyre.

Merk:  Hvis du har flere kontoer, gjentar du disse trinnene med dem alle.

Metode 2: Tømning av Gmail-data og hurtigbuffer

Hvis du ikke har fulgt metoden ovenfor, kan det hende at tømming av data og hurtigbufrede data fra Google-appene dine gjenopptar normal funksjonalitet for synkronisering. Dette er hvordan:

 1. Gå til Innstillinger og trykk på Apper .

 2. Forsikre deg om at Alle apper er valgt, og bla nedover til du finner Gmail-oppføringen .

 3. Trykk på Gmail og trykk igjen på Lagring .

 4. Start med å trykke på Slett data , vent til prosessen er fullført, og trykk deretter på Fjern hurtigbuffer.

 5. Hvis synkroniseringsproblemene dine ikke er begrenset til Gmail, kan du gjenta disse trinnene med de andre Google-appene som Kalender eller Aviskiosk .

Metode 3: Søker etter oppdateringer

Det er bevist at noen tilpassede Android-versjoner har synkroniseringsproblemer med Gmail. De aller fleste av dem er løst av oppdateringer underveis, så det er verdt et show å oppdatere til den nyeste Android-versjonen som er tilgjengelig for modellen din hvis du ikke allerede har gjort det. Slik gjør du det:

 1. Gå til Innstillinger og bla helt ned til Programvareoppdateringer .

  Merk: På noen Android-enheter kan du finne systemoppdatering i kategorien Om  eller Om enhet .

 2. Trykk på Se etter oppdateringer,  og vent til en ny oppdatering er tilgjengelig.

 3. Hvis en ny oppdatering er tilgjengelig, trykk på Installer og vent til systemet starter på nytt.
 4. Sjekk om Gmail synkroniseres normalt.

Metode 4: Aktivering av automatisk dato og klokkeslett

I de fleste tilfeller hindres Google-synkronisering fordi automatisk dato og klokkeslett er deaktivert. Hvis du manuelt satte inn dato, tid og tidssone, kommer det sannsynligvis fra problemet. Slik aktiverer du automatisk dato og klokkeslett på nytt:

 1. Gå til Innstillinger og se etter oppføringen som heter Dato og tid . Det ligger vanligvis under System-fanen.

  Merk: Hvis du ikke finner den, kan du se i oppføringen Avanserte innstillinger .

 2. Utvid datoen og klokkeslettet og aktiver automatisk dato og tid og automatisk tidssone .

 3. Gjenta metoden en der du utfører manuell synkronisering og holder et øye hvis Google fortsetter å synkronisere etter det.

Metode 5: Deaktiver strømsparingsmodus

Hvis du er en av de menneskene som liker å holde telefonen i strømsparingsmodus hele tiden for å spare batterilevetid, er det problemet ditt.

Avhengig av hvor aggressiv den strømsparende appen er, kan den kutte Google-synkronisering fullstendig. Du kan enkelt sjekke om det er tilfelle ved å deaktivere strømsparingsmodus for en dag eller to, og se om Google begynner å synkronisere kontaktene dine riktig.

Metode 6: Fjerne og legge til Google-kontoen din på nytt

Noen brukere har rapportert at sletting av Google-kontoen og omstart av enheten klarte å fikse problemet. Gi det et forsøk :

 1. Gå til Innstillinger> Kontoer og trykk på Google- oppføringen.

 2. Trykk på fjernikonet og bekreft valget.

 3. Start enheten på nytt, gå tilbake til Innstillinger> Kontoer og trykk på “+” -ikonet.
 4. Sett inn Gmail-kontoen din sammen med passordet ditt, og vent på at Google begynner å synkronisere kontoene dine.

Metode 7: Installere kontaktsynkroniseringsapp

Hvis du har problemer med at telefonkontaktene dine synkroniseres med Google, er det en smidig app som kan løse problemet automatisk. Det er ekstremt enkelt å bruke. Dette er hvordan:

 1. Last ned Fix Sync Fix fra Google Play Store.

 2. Trykk på " Fix Contacts Sync " -knappen.

 3. Appen utfører en sjekk for å se om noen av kontaktene dine er ødelagte og forstyrrer synkroniseringsprosessen. Hvis den finner noen, blir du bedt om å slette dem. Bekreft og sjekk om kontaktene synkroniseres riktig.

Metode 8: Aktivere alle sertifikater fra innkommende innstillinger

Hvis du bruker en rotfestet enhet og har synkroniseringsproblemer, kan du prøve følgende løsning:

 1. Gå til Innstillinger> Kontoer> Utveksling> Innkommende innstillinger .
 2. Endre sikkerhetstypen fra  SSL / TLS for å godta alle sertifikater.
 3. Vent og se om e-post, kontakter og kalenderoppføringer begynner å synkroniseres.

Vi håper en av følgende guider hjalp deg med å løse  “synkronisering har for øyeblikket problemer. Det vil snart være tilbake ” feil Hvis du fant en annen løsning som hjalp deg, kan du fortelle oss alt om det i kommentarseksjonen nedenfor, og vi vil legge den til i denne guiden.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det