Korriger: LG G4 vant ikke

Her er en ting jeg har lært av å være involvert i mobil teknologi - ingen selskaper er immun mot tekniske feil, uansett hvor hardt de prøver. LG har lagt ned mye arbeid på å gjøre telefonene så pålitelige som teknologien tillot, men det betyr ikke at de ikke vil bryte sammen når du minst forventer.

G4 er kanskje en av de mest sårbare LG-modellene når det gjelder tekniske problemer som vil gjøre smarttelefonen ubrukelig. Dette er enda mer vanlig på LG G4-modeller produsert før september 2015.

Selv LGs sjef for amerikansk markedsføring erkjente at det er et problem med G4-modellen . Hvis LG G4-telefonen ikke slås på eller starter opp lenger, er det noen få løsninger du kan prøve før du sender den til reparasjon eller ber om en erstatning. Vær oppmerksom på at følgende reparasjoner ikke vil være effektive med fysisk ødelagte telefoner eller de som har kommet i kontakt med vann.

Imidlertid, hvis LG G4 ikke slås på, starter på nytt uten noen åpenbar grunn, eller hvis den sitter fast i en oppstartsløyfe uansett hva du gjør, går du gjennom hver av veiledningene nedenfor til du finner en løsning som fungerer for deg.

Første ting først

Før vi dykker inn i avanserte tekniske aspekter, la oss eliminere noen potensielle skyldige som kan forårsake problemet ditt:

 • Åpne bakdekselet, ta ut batteriet og sjekk om det er oppblåst. Hvis det er hovent, må du fjerne det umiddelbart. Hvis du holder et defekt batteri for lenge, vil det ende opp med å skade enheten til et punkt der et nytt batteri ikke hjelper. Hvis det er tilfelle, er det bare å skifte batteriet ASAP.
 • Hvis batteriet ser normalt ut, ta det ut og bruk en myk klut dyppet i sprit for å tørke av gullkontaktene på det. Gjenta prosedyren med kontaktene på selve enheten. Vent litt og slå den på igjen for å se om det løste problemet.
 • Forsikre deg om at det ikke er noe smuss eller lo fast inni ladeporten. Bruk et lite pinsett, tannpirker eller nål for å fjerne søppel forsiktig. Avslutt med en bomullspinne dyppet i sprit for å kvitte seg med gjenværende smuss.
 • Koble enheten til en annen lader. Alle generiske Micro-USB-ladere vil gjøre det. Hvis skjermen lyser og indikerer at den lades (og ikke før), må du bytte ut laderen med en ny.
 • Tilfeldig omstart og start looping på G4 er ofte knyttet til en MicroSD-kortkonflikt. Prøv å slå av enheten, ta ut SD-kortet og se om det korrigerte oppførselen. Hvis det er tilfelle, kobler du SD-kortet til en annen enhet og utfører en fullstendig tørking før du setter det inn i LG G4-smarttelefonen.

Metode én - Utføre en myk tilbakestilling

Dette ligner på å fjerne batteriet fysisk. Det forårsaker ikke tap av personlige data på enheten. Trykk og hold inne av / på -knappen i omtrent 45 sekunder. Når du hører en vibrasjon og telefonen begynner å lyse igjen, slipper du av / på-knappen. Hvis du klarer å komme forbi oppstartsskjermen, går du til Innstillinger> Generelt> Om telefonen> Oppdateringssenter og sørger for at du kjører på den nyeste tilgjengelige OS-versjonen.

Metode to - Utføre en "Tørk cache-partisjon" fra gjenopprettingsmodus

Hvis du utfører en tørking av cachepartisjonen, løses ofte programvarerelatert konflikt som kan forhindre at LG G4-telefonen slås på. Husk at å utføre dette trinnet ikke vil slette noen av dine personlige data (bilder, videoer, kontakter osv.) Eller apper. Alt det gjør er å fjerne eventuelle midlertidige data som appene dine og operativsystemet bruker.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Slå av enheten helt.
 2. Trykk og hold inne av / på -knappen + volum ned-knappen samtidig.
 3. Hold dem nede til du kommer forbi LG-logoskjermen.
 4. Når du ser en melding med “ Recovery mode loading ”, slipper du begge knappene.
 5. Bruk volum ned-tasten for å navigere nedover til du markerer " tørk cache-partisjon ". Det skal være den fjerde oppføringen.

 6. Trykk på av / på-knappen for å bekrefte valget ditt.
 7. Når prosessen er fullført, bør du se en gul tekst nederst på skjermen som sier " wipe cache partition complete ".

 8. Forsikre deg om at " omstartsystemet nå " er uthevet og trykk på av / på-knappen igjen for å starte på nytt.

Hvis telefonen din fremdeles ikke starter opp, kan du gå videre til neste metode.

Metode tre - Oppstart i sikkermodus

Det kan være at en tredjepartsapp du nylig har installert, ikke spiller bra med operativsystemet. Siden " Sikkermodus" forhindrer at tredjepartsapper kjøres, vil det hjelpe oss med å avgjøre om en av appene er ansvarlige.

Slik går du inn i sikkermodus på LG G4:

 1. Forsikre deg om at enheten din er helt AV .
 2. Trykk på strømknappen og vent til LG-logoskjermen dukker opp.
 3. Når det gjør det, trykker du på og holder nede Volum ned-knappen .
 4. Telefonen starter på nytt og viser sannsynligvis operatørens logo. Ikke slipp volum ned-knappen før telefonen starter opp helt.
 5. Hvis du ser ikonet "Sikker modus" nederst til venstre, har du gjort det riktig.

Hvis du aldri kom så langt når du prøvde å starte opp i normal modus, er det klart at en av appene dine forårsaker problemet. Hvis det er tilfelle, bør du begynne å fjerne apper som du nylig avinstallerte. Hvis du installerte apper fra skyggefulle steder som krevde at du skulle aktivere ukjente kilder , bør du begynne med disse.

Slik avinstallerer du dem:

 1. Gå til Innstillinger> Generelt> Apper .
 2. Trykk på appen du vil fjerne.
 3. Trykk på Avinstaller, og trykk deretter OK for å bekrefte.
 4. Gjenta denne prosedyren til du fjerner alle appene du tror kan forårsake problemet.

Metode fire - Utføre en master-tilbakestilling

Hvis ingen av løsningene ovenfor virket, kan dette bare gjøre susen. Men husk at en tilbakestilling av hovedmenyen vil gjenopprette telefonen til fabrikkinnstillingene. Dette betyr at alle dine personlige data på intern lagring vil være borte. Data fra SIM-kortet og SD-kortet påvirkes ikke av denne prosedyren.

Slik gjør du det:

 1. Slå AV enheten helt.
 2. Hold av / på -knappen + volum ned-knappen .
 3. Når du ser LG-logoen, slipper du strømknappen og holder den igjen etter 1 sekund mens du holder volumet nede
 4. Slipp begge knappene når skjermbildet for tilbakestilling av fabriksdata vises.
 5. Bruk volumtastene for å markere Ja og trykk på av / på-knappen for å bekrefte.

 6. Trykk på av / på-knappen igjen for å tilbakestille enheten.

Start telefonen på nytt og se om den starter opp helt.

Forhåpentligvis har en av metodene ovenfor klart å gjenoppta den normale funksjonaliteten til LG G4-smarttelefonen. Hvis ingenting fungerte, har du lite annet valg enn å bestille en tur til transportøren din eller garantikontoret og be om utskifting / full reparasjon.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det