Fix: Twitch Error 5000 Innhold ikke tilgjengelig

Twitch er en live videostreamingsplattform. Den ble introdusert i juni 2011. Nettstedet består hovedsakelig av videospillstrømmer, e-sportsstrømmer, musikksendinger og nylig har en trend med "In Real Life" -strømmer startet på plattformen. Innholdet på nettstedet kan enten sees live eller ved video på forespørsel.

Imidlertid har det ganske nylig kommet mange rapporter om brukere som ikke har tilgang til noen direktesendinger på nettstedet, og en feilmelding som viser "5000: Innhold ikke tilgjengelig" vises. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene til at denne feilen kan utløses, og gi deg levedyktige løsninger for å sikre fullstendig utryddelse av problemet.

Hva er årsaken til feilen "Code 5000" i Twitch?

Årsaken til feilen er ikke spesifikk, og den kan utløses av flere årsaker:

 • Cache og informasjonskapsler: Cache lagres av applikasjoner for å redusere lastetiden, men over tid kan denne cachen bli ødelagt og forårsake problemer med applikasjonen. På samme måte lagres informasjonskapsler av nettsteder i en nettleser for å redusere lastetider. Disse informasjonskapslene kan forårsake problemer med innlasting av bestemte nettsteder.
 • Utvidelse: Det er også mulig at en viss utvidelse installert i nettleseren din kan forårsake problemet, spesielt "Ghostery" -utvidelsen er kjent for å forårsake problemer med nettstedet.
 • Nettleser: I noen tilfeller kan det hende at nettleseren du bruker for å koble til nettstedet, har problemer med å gjøre det.
 • DNS-problem: Det er også mulig at internett ditt opplever DNS-problemer. DNS er som en telefonbok for internett, det oversetter navnet på et nettsted til en IP-adresse og bruker det for å koble til nettstedet. Det er mulig at DNS kan bli ødelagt og forårsake problemer med tilkoblingen.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene.

Løsning 1: Tømme informasjonskapsler og hurtigbuffer.

Cache og informasjonskapsler lagres av nettleseren og applikasjonen for å redusere lastetiden. Noen ganger kan dette imidlertid føre til problemer med innlasting av visse nettsteder hvis informasjonskapslene eller hurtigbufferen blir ødelagt. Derfor, i dette trinnet, vil vi tømme informasjonskapslene og cachen i nettleseren.

 1. Klikk på " Meny " -knappen øverst til høyre i nettleseren.
 2. Velg " Innstillinger " fra rullegardinmenyen .
 3. Rull ned og klikk på “ Avansert ”.
 4. På slutten av “ Privacy & Security ” overskriften, klikk på “ Clear Browsing data ” alternativet.
 5. Velg “ All time ” i tidsområdet .
 6. Sørg for at både “ Cookies og andre språk data ” og “ Caches image og filer ” alternativer er sjekket.
 7. Klikk nå på " Slett data ".
 8. Dette vil nå fjerne alle informasjonskapslene og hurtigbufferen , åpne nettstedet og sjekke om problemet vedvarer.

Løsning 2: Deaktivering av utvidelser.

I noen tilfeller forårsaket visse utvidelser i nettleseren problemer med å laste inn strømmer på twitch-nettstedet. Derfor, i dette trinnet, skal vi deaktivere alle utvidelsene i nettleseren for å sikre at utvidelser ikke forstyrrer nettstedet.

 1. Klikk på " Meny " -knappen øverst til høyre i nettleseren og hold markøren over " Flere innstillinger ".
 2. Velg alternativet " Utvidelser " for å åpne listen over utvidelser som er installert i nettleseren.
 3. Sørg for å deaktivere alle de utvidelser og spesielt “ Ghostery ” en.
 4. Prøv nå å åpne nettstedet og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Spyling av DNS.

DNS brukes av nettleseren som en slags telefonbok for internett. Den oversetter adressene til et nettsted til en IP-adresse og bruker det for å koble til nettstedet. Internett-tilkoblingen du bruker, har tildelt visse DNS-innstillinger som er grunnleggende i forbindelsen til internett. Noen ganger kan denne DNSen bli ødelagt, i dette trinnet skyller vi DNS. For det:

 1. Klikk på “ Search bar ” og skriv inn “ Command Prompt “.
 2. Høyre - klikk på “ Command Prompt ” ikonet og velg “ Kjør som Administrator “.
 3. Dette åpner ledeteksten, skriv inn “ ipconfig / flushdns “.
 4. Dette vil nå helt initial den DNS cache .
 5. Prøv å koble til nettstedet og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 4: Endre nettleser.

I noen tilfeller kan det hende at nettleseren du bruker for å koble til nettstedet, har problemer med å gjøre det. Derfor er det anbefalt å endre nettleseren du bruker til å koble til tjenesten som det kan løse det problemet hvis problemet er med nettleseren .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det